Megnyitottuk az Aion portált! Elértük a kritikus tömeget hozzá! A videók önmagukban elérték a 200 000-es nézettséget és sok ezer embert aktivált világszerte. 
Nem véletlen, hogy történelmi megállapodás született az iráni nukleáris ügyben az Aion portál után: 


Ez demonstrálja a mi egységes tudatunk erejét, amely képes befolyásolni a geopolitikai helyzetet. Ahogy sikerült megakadályozni a katonai inváziót Szíriában is a Béke portál megnyitásával augusztus 25.-én, így mostmár lényegében megszüntettünk egy jövőbeli háború lehetőségét Iránnal. 
A megnövekedett tudatosság eredményeképpen egyre több és több ember pénzzel és befolyással is tudomást szereznek arról, hogy a háború NEM hoz eredményt, csak nyomort. Ez a felismerés békét hoz erre a bolygóra sokkal gyorsabban, mint az összes béketárgyalás és beszéd a múltban:  

Az Aion és az Iona energiái az örök béke és a globális béke energiáit hozzák hamarosan a geopolitikai valóságba ezen a bolygón a mi egységes döntésünk eredményeként.
A firenzei csoportunk megnyitotta az utat az Új Reneszánsz felé evvel a gyönyörű zenével, csoportunk szeretné bemutatni a zeneszerzőt közvetlenül: 

Aktiváltuk a firenzei örvényt, ami fő energia csatornaként szolgál a bolygó felszínén az energia villanáshoz, amely a M87 galaxisból "utazott" át, a Központi Galaktikus Nap és a mi fizikai Napunk segítségével elérte a bolygó felszínét az Aion portál aktiválás pillanatában. 
Az energia villanás saját tapasztalataim szerint beható volt, és mostmár tudom,hogy valami ilyesmi érzés lesz az Esemény is. 
Itt olvashatsz többet az Eseményről, és az új kollektív mítoszról, mint az Új Reneszánsz kialakulása, az interjúmban: 

A csoportunknak Firenzében teljes egészében egy nagyon erőteljes élményben volt része, ahogy azt hallani is lehet: 

A Fény erők azt közölték, hogy az lenne jó, ha a lehető legtöbb ember integrálná az energiákat ami a portálból jön, azzal, hogy rácsatlakoznak az Aion, az Iona, az M87 galaxis energiáira magára az Esemény villanás energiájára. Ennek a videónak a segítéségével: 
Érdekes lehet tudni, hogy az Esemény villanás egy kozmikus forráson, az M87 galaxison keresztül utazik, át a  Központi Galaktikus Napon és onnan a mi naprendszerünkbe, ahol elindul az Esemény a bolygó felszínén. A következő lépés az Aion portál aktiválás után egy december 21.-i aktiválás lesz. Amikor is Glastonburyben, Angliában fogunk egy fő aktivációs örvényt aktiválni. További részletek körülbelül egy hét múlva. 
A következő hetekben sok érdekes információt fogok kiadni, de meg kell várni, amíg az Aion portál aktiválás teljesen biztonságos lesz. 
A Fény győzelme közel van!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: