Az energiák gyülemlenek az Aion portál aktiváláshoz.
Már csak kevesebb mint pár hét van a Nap mágneses pólusváltásáig:
Ezenkívül az ISON üstökös hamarosan napközelbe kerül. Ez az üstökös az előfutára a korok váltásának. Az energiája kiváltja a tudatosságot a fontos kozmikus ciklusok befejezéséhez.
Az összeesküvés próbálja összezavarni ezt az ébredő tudatosságot azzal, hogy hamis információkat terjeszt az üstökösről. Tehát hadd tisztázzak néhány dolgot: ez az üstökös NEM a Nibiru bolygó, NEM fog összeütközni a Földdel, NEM fog előidézni a Föld bolygón semmiféle változást vagy természeti csapást, NEM okoz heves időjárást a bolyónk néhány részén, ahogyan az mostanában előfordult, az üstökös NEM egy űrhajó, NEM játéktér a kozmikus ütközetekhez a reptiliánok és a jó fiúk között, az üstököst NEM kísérik álcázott űrhajók, az üstökös NEM (…beillesztheted ide bármelyiket a többi hamis információ közül, amit az interneten találsz).
Létezik sok hamisított videó az üstökös keringéséről a YouTube-on, néhány közülük feltehetően a Kínai Nemzeti Űrügynökségtől származik. Hadd tisztázzam a tényt, hogy a Tian Lian 1 egy nagyon idős kínai adattovábbító műhold, ami nem rendelkezik radar képalkotási képességekkel, amit ezen videók közül soknál a YouTube-on állítanak, amikor az ISON képek forrására hivatkoznak.
Szintén végeztem néhány képelemzést a korai Hubble ISON fotókon, és nem láttam semmilyen űrhajót a végeredményben, csupán tompán az üstökösmagot. Ezenkívül nem találtam információt a tudományos jelentésekben az ISON bármilyen viselkedéséről, ami nem szokványos lenne egy üstökösnél.
Fizikai szinten nincs semmi rendkívüli az ISON üstökös kapcsán. Ez egy tipikus napsúroló üstökös. Ez valóban nagyon szép, és néhány nappal ezelőtt így nézett ki:


Energetikai szinten meglepő a hasonlóság az 1965-ös év nagy üstököse (Ikeya-Seki) és az ISON között. Ikeya Seki az Uránusz-Pluto együttállásakor volt látható, ami előidézte a szexuális forradalmat és a hippi mozgalmat az 1960-as évek közepén és végén.
Az ISON üstökös most az Uránusz-Pluto kvadráton látható /az Aion portál aktiválásnál/, a tudat forradalmát fogja előidézni, amelynek eredménye lesz a bolygószintű felszabadítás. A fizikai szinten mindkét üstökösnek nagyon hasonló a keringési pályája, és lehet, hogy azonos forrásból származnak.
Az Aion portál aktiválás pillanatában egy energia villanás fog kiáradni a Szűz csillagképben lévő M87 szupergalaxisból. Te is összekapcsolódhatsz ennek az energiájával szombaton az aktiválás alatt:
Ez a Galaxis a legjelentősebb energiaforrás a kozmikus szektorunkban, és irányítja a galaxisok evolúcióját a lokális csoportunkban. Az energia villanás az M87-ből az Aion portál aktiválásnál lassan kiváltja a Központi Nap ébredését a Tejútrendszerünkben. 
Ennek következtében az Aion portál aktiválás az egyike a legjelentősebb energetikai eseményeknek az életünkben, és ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbb ember részt vegyen benne. 
Itt találhatod az alapvető információkat az Aion portál aktiválásról:
És videókat az aktiválásról 13 nyelven itt:

Megcsináljuk! Győzelem most! Felszabadulás most!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: