Hogy inspiráljuk és végképp felemeljük az emberek életét azon keresztül, hogy az ingyen energiáról szóló információkat univerzálisan értelmezhetővé, hozzáférhetővé és használhatóvá tesszük, azok közreműködésével, akik a Technológia Csoportban részt vesznek és kapcsolatba lépnek velünk.

Küldetés:
Hogy inspiráljuk és végképp felemeljük az emberek életét azon keresztül, hogy az ingyen energiáról szóló információkat univerzálisan értelmezhetővé, hozzáférhetővé és használhatóvá tesszük, azok közreműködésével, akik a Technológia Csoportban részt vesznek és kapcsolatba lépnek velünk.
Egy Új Energia energetizálni fogja a Földet
Látomás:
Körülbelül száz évvel ezelőtt Nikola Tesla ajándékként ajánlotta fel az emberiség számára a tiszta, korlátlan vezeték nélküli ingyen energiát. Az Esemény ideje alatt az ilyen álom valóra válik. Új Energia készülékek már léteznek, amelyek tiszta, virtuálisan ingyenes energiát termelnek az úgynevezett ’Zéró Pont Mezőből’ mágneseken keresztül, hidegfúzión és plazma fúzión keresztül és desztillált vízből. Néhány tiszta szerkezet most is létezik, amelyek folyamatosan tudnak tölteni elektromos motorokat autók és más szerkezetek számára.
Az ilyen ingyen energia el tud, és el is fog jutni vezeték nélkül pontosan azokra helyekre, ahol a legszükségesebb. Az energia szabadságot jelent; az energia életet jelent. Képzelj el búja zöld farmokat a sivatagban; élelemet, vizet, és orvosi segítséget a betegeknek és az éhezőknek Afrikában, és más vidéki területeken. Tiszta, egészséges vizet lehet létrehozni vagy szennyezett vizet megtisztítani, ahol csak szükséges; semmilyen vegyi vagy adalékanyagot nem igényel. Olyan technológiák is léteznek már, amik el tudják távolítani a különböző szennyeződéseket, és szennyezőanyagokat a környezetből, beleértve a biológiai, az olajszármazéki, és nukleáris anyagokat is.
Le tudjuk csatlakoztatni az otthonainkat, és a gyárainkat az erőművekről, le tudunk kapcsolódni a káros fejlett berendezésekről, és élvezhetjük végre a kreatívan eltölthető több szabad időt, anélkül, hogy keményen kellene dolgoznunk az energia számlák fizetése miatt. Kreatív önképző közösségek fognak felvirágozni ezzel az energia fajtával; A légi, szárazföldi és vízi utazások és szállítmányozások mind környezeti- és hangszennyeződés nélkül fognak zajlani. Az utazás biztonságosabbá válik azáltal, hogy a proaktív ütközés érzékelők segítenek fognak elkerülni a baleseteket. Az utazási táv is nagyban nőni fog a legtöbb járműnél, mivel az a szükség, hogy újra kell tankolni vagy elektromosan töltekezni le fog csökkenni vagy teljesen eltűnik.
Első Fázis
Teljesen félre van értelmezve az, hogy milyen sok Új Technológia létezik és, hogy milyen gyorsan vehetőek be az életünkbe az Eseménykor. Gyors segítséget nyújtani a betegeknek, és az éhezőknek lesz a legfontosabb dolog akkor, és a meglévő hálózatok, és életrendszerek fenntartása. Afrika egyes részei, a sziget országok, mint Haiti, és más elszegényedett környékek itthon és külföldön azonnal megkapják az új technológia vívmányait. Élelem, tiszta víz, és orvosi segítség lesz biztosítva és végrehajtva mobil klinikákon, és állandó kórházakban-energia központokban, a városokban és falvakban. A szennyezés és a mérgezés a környezetből el lesz távolítva.
A szenvedés, és az éhezés meg lesz szüntetve. A fejlett országokban, az erőművek mérgező, és gyulladásveszélyes forrásai, mint a fosszilis üzemanyagok, és a nukleáris anyagok fel lesznek váltva az Új energia készülékek által biztosított forrással, míg a többi helyen fennmarad az áramellátás (villanypóznán). Sokan közülünk nem fognak szinte semmilyen változást érezni, de az energia árak nagyot fognak zuhanni. Minden életfenntartó rendszer a helyén marad. A teherautók, buszok, és személyautók fel lesznek fejlesztve ingyen energiás technológiával, és hogyha fosszilis üzemanyagot égetnek, vagy elektromossággal működnek, akkor fel lesznek szerelve egy olyan sima technológiával, amely folyamatosan újratölti azokat. A legtöbb jármű kapacitása nagyot fog nőni, míg a működtetés költségei lecsökkennek. Bármi, ami szennyez fel lesz váltva ebben az időben, hogy a bolygó gyógyulása és a detoxikálása folyamatos legyen. Ezen túlmenően, mobil detoxikálók, és tiszta víz generátorok lesznek beszerezve.
A Haladás Spirálja
Még szervesebb, tisztább, hatékonyabb és fenntarthatóbb technológiák lesznek előállítva az Eseményt követő hetekben és hónapokban, mint alap szükséglet, és az energiaforrások nem fognak tovább szennyezni. Ingyenenergia-készülékek lesznek felajánlva az otthonaink és az üzleteink számára elfogadható áron, hogy lehetővé váljék a teljes lecsatlakozás az energiahálózatról. Az olyan önfenntartó, zöld, és független új kreatív közösségek, mint a Suzy Star Creative Communities vagy a Vénusz Projekt elkezdenek nőni, felhasználva az Új Technológiát a gyártási és energia szükségletük kielégítésére. Végülis az elektromos hálózat (vezetékek), ami energiát pazarol és szemetbántóak, teljesen eltávolíthatók lesznek. Az autókat, a teherautókat és a buszokat véglegesen felváltják a biztonságos, ütközés-gátlóval ellátott járművek, amik lebegnek vagy repülnek, ezért az utak szükségtelenné válnak. Ilyen módon az „aszfalt dzsungelek” felválhatóak lesznek oxigéntermelő növényzettel, fákkal és farmokkal, hogy ellássanak és tápláljanak minket és szebbé tegyék az életünket.
Kommunikációs Csatorna
Ez az oldal kommunikációs csatornaként fog szolgálni az Új Technológiák számára. Ezáltal segít tanítani, informálni, behálózni és linkeket biztosítani, ahogy az új technológiák elérhetővé válnak az elkövetkező hetekben és hónapokban. Ingyen háztartási és ipari Energia készülékek, és más témák az utazás, szállítás, kommunikáció, detoxifikáció területéről listázva lesznek. A technológiával kapcsolatos kérdések meg lesznek válaszolva, és a feltalálók megoszthatják az eljárásaikat, igényeiket és áttöréseiket itt.

http://prepareforchange.net/hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: