A Pénzügyi Csoport kezdeményezni fogja és fenn fogja tartani a stabilitást a termékforgalmazók és szolgáltatások, valamint a vásárlók között, mivel ugyanezek a szolgáltatások szükségesek az Eseményt követő két hétben. A helyi csoportoknak felül kell vizsgálniuk a honlapon lévő terveket, és ugyanezt a saját területükön is meg kell szervezniük. Lépj velünk kapcsolatba, hogy javaslatokat nyújthass be helyi kérdésekkel kapcsolatban.

Küldetés
Pénzügyi Csoport kezdeményezni fogja és fenn fogja tartani a stabilitást a termékforgalmazók és szolgáltatások, valamint a vásárlók között, mivel ugyanezek a szolgáltatások szükségesek az Eseményt követő két hétben. A helyi csoportoknak felül kell vizsgálniuk a honlapon lévő terveket, és ugyanezt a saját területükön is meg kell szervezniük. Lépj velünk kapcsolatba, hogy javaslatokat nyújthass be helyi kérdésekkel kapcsolatban.
Látomás
Fénymunkások, felébredt fivérek és nővérek, kérjük értsétek meg, hogy hamarosan élvezhetjük a bolygó erőszakmentes felszabadítását, valamint az EGÉSZ emberiség számára fényes és szép jövőt.
Mint azt már tudod, neked sokkal jobban felkészültnek kell majd lenned, mint a legtöbbeknek. Szükségünk lesz a segítségedre, hogy stabilitást és nyugalmat mutass az által, hogy erőt sugárzol magadból, majd ezt a tudást felhasználva, másoknak is megnyugvást és segítséget nyújtasz.
Mivel nem tudjuk az Esemény pontos dátumát, bölcs dolog lenne, ha követnél néhány egyszerű elővigyázatossági szabályt:
 • Mostantól kezdve tarts plusz 2 hétre elegendő élelmet
 • Bizonyosodj meg róla, hogy számodra, és szeretteid számára van elég gyógyszer, amire szükség lehet.
 • Tarts otthon rejtett pénztartalékot.
 • Töltsd fel az autód benzintartályát, ha már félig üres.
 • Maradj összeköttetésben ezzel a weboldallal a frissítések végett.
Ha úgy érkeztél erre a weboldalra, hogy nem rendelkezel előzetes tudással az Eseményről, kérjük, olvass tovább. Annyi információt szeretnénk biztosítani, amennyit csak lehetséges, hogy együtt tudj örülni velünk, ahogy az egész bolygó, rajta minden emberrel, belép az aranykorba.
Amikor az Esemény megtörténik, mindenki tudatában lesz a levegőben lévő változásoknak, de tudnod kell, hogy NEM SZÁMÍTUNK SEMMILYEN NEGATÍV KIMENETELRE AZ ALÁBBI INFRASTRUKTÚRÁKKAL KAPCSOLATBAN:
NEM számítunk:
 • Áramkimaradásra,
 • Vízhiányra,
 • Mobiltelefon zavarokra,
 • Polgári engedetlenségre,
 • Sem az orvosi ellátás, sem a normál sürgősségi szolgálatok fennakadására.
Teljes valószínűséggel az internet a legtöbb helyen működőképes lesz.
A jótékonysági, intézményi és kormányzati szervek mind előre tájékoztatva lesznek az Eseményről, és szükség esetén elérhető lesz a segítségük.
Amit figyelembe kell venni a tőzsdék bezárásával kapcsolatosan: ha jelenleg részvényekkel vagy kötvényekkel rendelkezel egy nyilvánosan működő vállalatnál, az értékpapírok vételi és eladási csatornája eltérő lesz nem sokkal az Esemény után. A világon minden tőzsde ingadozást fog tapasztalni, majd bezárnak. Egyik sem lesz újra kinyitva.
A részvényesek tulajdonosai maradnak az értékpapíroknak, és minden valószínűség szerint a részesedések szavazásra fognak kerülni, amikor a céged vezetése pénzvisszafizetési tervet fogalmaz majd meg.
A részvények és kötvények helyett néhány ember aranyat, ezüstöt, nemesfémeket és földet fog javasolni befektetési alternatívaként. A 2012Portal.blogspot.com és a DivineCosmos.com weboldalak nyújtanak további információt ebben a témában.
Hogy a pénzpiacon maradsz-e annak bezárásáig, vagy sem, végülis lényegtelen.
 • Senki sem fog éhezni.
 • Senki nem válik hajléktalanná.
 • Senki nem marad egészségügyi ellátás nélkül.
A globális rendezési alapokból először azok az emberek fognak részesülni, akiknek a leginkább szükségük van a támogatásra. Jelenleg naponta több mint 25.000 ember hal éhen. A legrosszabb körülmények Észak-Koreában vannak. Ez elég ok arra, hogy az Esemény minél előbb megtörténjen.
Kedves barátaink és szeretteink, kérjük értsétek meg, hogy bolygónk az utolsó a galaxisban, mely fel lesz szabadítva. Az összes többi bolygó a kölcsönös együttműködést és a szeretetet használja gazdasága működtetéséhez. Egyik sem használ pénzt. Idővel a Föld is ugyanezen az úton fog haladni, és a pénz feleslegessé fog válni.
Én személy szerint alig várom, hogy táncórákat vehessek, hogy majd csatlakozni tudjak hozzátok az utcai ünneplésekben.
“AZ ESEMÉNY UTÁN”
1. Nap. A pénzügyi rendszer újbóli felállításának megkezdése.
Mint minden jelentős változáskor, az első néhány nap mindig a legzavarosabb. Mivel minden TV hálózat, az újságok és rádióállomások minőségi információt fognak közvetíteni az Eseményről, arra számíthatsz, hogy egyre jobban megnyugszol majd a napok  előrehaladtával.
Az 1. napon minden bank ideiglenesen be fog zárni. Minden hitelkártya és pénzautomata átmenetileg használhatatlan lesz. Ennek az az oka, hogy a világ központi bankjainak illegális tulajdonosai, azaz a Cabal, el legyenek vágva forrásalapjaiktól.
A vállalkozások többsége arra lesz ösztönözve, hogy tartsanak nyitva, és továbbra is fogadják el a készpénzt és a csekkeket, ahogy azt normál üzletmenetben tennék. A csekkek kifizetésre kerülnek, amint a bankok újra kinyitnak. (1-2 héttel az Eseményt követően.)
Ha nincs készpénz-hozzáférésed, de szükséged van az alapvető életszükségleti cikkekre, melyekhez nem tudsz hozzájutni barátokon, családodon, vagy a sürgősségi szolgálatokon keresztül, egy utalványrendszer kerül bevezetésre, melynek segítségével fizetni tudsz az árukért és szolgáltatásokért.
EVENT Voucher Template
Ez nem ingyenes pénz. Alapvetően egy kölcsön számodra, egészen
1000 $-os összegig terjedően, amelyet fel lehet majd használni az Esemény napjától egészen addig, amikor a bankok újra kinyitnak. Ezek után érvényét veszti, és felszámításra kerül a felhasznált mennyiség. A vállalkozásokat kompenzálják a törvényes utalványokért, melyet bármelyik bankban érvényesíteni tudnak. Azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy felhasználják ezeket az utalványokat termékek és szolgáltatások vásárlására, felelősek lesznek azért, hogy vagy a saját bankjukon keresztül visszafizetik vagy jövőbeli bevételeiből/kompenzációjából kerülnek visszafizetésre.

A magánszemélyek, csoportok vagy szervezetek által kezdeményezett törvénytelen utalványok nem kerülnek elfogadásra. Fejlett technológia lesz alkalmazva annak érdekében, hogy kiszűrjék azokat, akik megsértik ezt az intézkedést, és ez büntető eljárást von majd maga után.
Bármely kereskedő és szolgáltató, illetve az alkalmazottaik, akik maguk kezdeményezik a törvénytelen utalványok használatát, ugyanúgy vád alá lesznek helyezve. Fejlett technológia kerül alkalmazásra az utalványellenőrzési folyamatban, az ellentmondások azonosítására.
Amikor már kellőképp nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve (FED)-re, rá lesz kényszerítve, hogy visszafizesse az adósságot, amivel az embereknek tartozik, melyet tisztességtelen és törvénytelen módon csalt ki tőlük. Mivel a Federal Reserve nem rendelkezik pénzzel, amivel visszafizethetné ezt az adósságot, csődöt fog jelenteni. Ez láncreakciót indít el a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF) és a Világbank (WB) körében, és világszerte az összes központi bank is csődöt fog jelenteni.
A pénzpiacok extrém árfolyamingadozása világméretű tőzsdei összeomlást fog eredményezni. A tőzsdék be fognak zárni, beleértve a New York-i Tőzsdét is. Minden pénzügyi eszköz, mint az elővételi jog és a hitel-nem teljesítési csereügyletek lenullázásra kerülnek.
Minden árnyékszámla letiltásra és lenullázásra kerül. A háttérhatalom minden nyilvános bankszámlája zárolva lesz. Az összes ingatlanárverés befagyasztásra kerül, akárcsak az összes állam- és magánadósság (jelzáloghitelek, kölcsönök, hitelkártya tartozások).
2-7. nap
A bankok zárva tartanak és nagy lesz a bizonytalanság és a zavarodottság. Egyes vállalkozások lehet, hogy átmenetileg bezárnak, és előfordulhat néhány kisebb probléma az értékesítési csatornákban.
Újraértékelés
“Még mindig előfordulhatnak majd kisebb problémák az ellátásban.
Bevezetésre kerül az új pénzügyi rendszer, melynek a Yamashita arany lesz a fedezete. Ez az arany olyan helyeken lesz tárolva, melyeket egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni. A Yamashita arannyal nem fognak kereskedni a nyílt piacokon. A valuták egy csoportja úgy, mint az amerikai dollár, az euro, a brit font, a svájci frank és a japán jen, valamint a kínai jüan fogják az alapját képezni ennek az új rendszernek.
Azok a bankok, amelyek nem álltak szoros kapcsolatban a Federal Reserve-vel és nem mentek csődbe, újranyitnak. Nem számolhatnak majd fel kamatot. Teljes könyvelésük átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék nem nyitnak ki újra.
Újraértékelés fog történni. Ez azt jelenti, hogy az egyes pénznemek közti átváltási ár változni fog, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni az adott nemzet valódi termelőképességét. Az iraki dínár nem fog nagyon felértékelődni, sok találgatással ellentétben. A Federal Reserve és az euro bankjegyek más bankjegyekkel együtt széles körben elfogadottak lesznek, míg néhány hónapon belül fokozatosan kivonásra nem kerülnek és új pénzt nem nyomtatnak.
Minden tisztességes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben marad és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek a háttérhatalom csalásaival és bűnügyeivel hozhatóak kapcsolatba, lenullázásra kerülnek és érvénytelennek lesznek nyilvánítva.
A multinacionális vállalatok kötelezve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket, ami egyúttal csődbe fogja kényszeríteni őket. Fel lesznek osztva, és tisztességes hányaduk államosításra kerül a saját országában.
Ezek után jelentik be nyilvánosan a Globális Rendezési Alapok létezését. Ezen alapok tartalmaznak kb. 70 billió dollárt a Pozitív Hadsereghez kapcsolódó vagyonos hazafiaktól, 100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomosoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt a Saint Germain Alapból. A Globális Rendezési Alapok továbbá tartalmazni fogják még az összes, a háttérhatalomtól elkobzott pénzt és vagyontárgyat.
A Globális Rendezési Alapokat több célra fogják felhasználni. Először is minden nemzeti, lakossági, és magánadósság kifizetésre kerül világszerte. Ezt követően minden ember kárpótolva lesz a lopásokért és bűnös tettekért, amiket az egykori háttérhatalom ellenük elkövetett. Majd a jóléti alapok kiutalásra kerülnek, és humanitárius célokat, környezetvédelmi és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőle. A Saint Germain Alapból származó pénz egy része közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül, a vagyon többi része az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges projekteket fogja támogatni.
Írta Cobra 4:27-kor, 58 Megjegyzés: 2012 Április 

Lásd www.2012portal.blogspot.com
A pénzügyi élet az Esemény után jelentősen javulni fog, ahogy a háttérhatalom által illegálisan kivetett adósságkötvények eltávolításra kerültek. A bolygón minden ember számára rendelkezésére fognak állni pénzforrások életük javítására.
Sok vállalkozás alkalmazni fogja azokat az új technológiákat, melyeket a Technológia oldalon írtunk le. A bankok esetleg átalakulhatnak pénzügyi tervezési központokká, ahogy az lejjebb látható.
BANK poster
Az önfenntartó építkezéssel épült otthonok holisztikusan fognak beleilleszkedni a környezetükbe. Olyan otthonokról van szó, melyek saját magukat látják el vízzel, fűtéssel, hűtéssel, és saját élelmiszert termelnek, miközben fenntartásuk megfizethető.
Szinte mindenkinek, akik munkát akarnak vállalni, elegendő lesz 3-5 órás munkanap. Azok, akik úgy döntenek, hogy a családjuknak szentelik az idejüket, megtehetik ezt anélkül az anyagi nyomás nélkül, mely a régi rendszer adósságához, kamataihoz, a magas árakhoz és a túlzott adókhoz kapcsolódott.
Gyakran ismételt kérdések
K. Hogy kerültünk ebbe a helyzetbe?
V. Itt egy vicces ábra, melynek segítségével áttekinthetsz néhányat történelmünk legaljasabb alakjai közül az 1500-as évektől kiindulva. Miután beírod az „összeesküvés” szót egy keresőbe, láthatod hogy egyáltalán nem cseng össze azzal, ami majd az “ESEMÉNY” kezdetén lesz közvetítve.
Chain-of-Enslavement
K. Visszakapom a bukott bankoknál letétbe helyezett pénzemet az “ESEMÉNY” után?
V. Igen, ha törvényesen jutottál az pénzforráshoz.
K. Mi lesz a munkámmal?
V. A legtöbb vállalkozás folytatni fogja a működését, bár az egyéni munkateher drasztikusan csökkenni fog. A pénzügyi alapok kiosztásának és a fejlett technológiák megfelelő bevezetésének köszönhetően, az új gazdaság határtalan és élénk lesz. Míg a gazdaság növekszik, élvezheted az adósságcsökkentés és a Globális Rendezési Alap által kifizetett összeg előnyeit.
K. Mennyi pénzt fogok kapni?
V. Kb. 100.000 USA dollárt fog kapni minden felnőtt ember a bolygón.
K. Veszíthetek pénzt, ha a tőzsde összeomlik?
V. Ez attól függ, mennyire életképes a birtokodban lévő részvény. Az állami vállalatok a magánszektorban fognak tovább működni. A háttérhatalom kezében lévő vállalatok vagy államosításra kerülnek vagy bezárnak.
K. Mely vállalatok fognak leginkább boldogulni az új gazdaságban?
V. Ezt nehéz megmondani, de először is beszéljünk azokról a nagyvállalatokról, melyek igazán elavult technológiát és szolgáltatást nyújtanak. A gyógyszergyárak iránti igény jelentős mértékben csökkenni fog, mint ahogy az egészségügyi ellátással kapcsolatos mindenféle ipar is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne alakíthatnák újjá magukat, úgy, mint a bankok, ahogy az a fenti ábrán is látható. A „majdnem teljesen ingyenes” energiaeszközök meglehetősen gyorsan fognak megjelenni, melyek végül elavulttá teszik a régi közműveket és a belsőégésű motorokat. Megismétlem, bármely ilyen jellegű vállalkozás életképes maradhat, mindez csak attól függ, hogy a vezetőik milyen gyorsan képesek alkalmazkodni. A fosszilis energiahordozók meglehetősen hamar a múlt részévé fognak válni.
Az első dolog, amit vásárolni fogok, egy kézi „majdnem teljesen ingyenes” energiakészülék lesz. Már alig várom! Nézd át az oldalon a Technológia és Gyógyítás részeket is, hogy még több igazán bámulatos dolgot is megismerj.
K. Nem kellene félnem ezektől a változásoktól?
V. Senki sem fog éhezni, senkinek nem lesz szüksége egészségügyi ellátásra, senki sem lesz hajléktalan, ha nem akar, és senki sem fog kiégni a megélhetésért való küzdelemben. Ez eddig hogy hangzik?
K. Mi lesz a háborúkkal?
V. Végeztünk velük. Soha többé nem lesz egy sem.
K. Mi lesz a katonai-ipari komplexumokkal?
V. Személyes véleményem az, hogy átalakítják őket nagy építkezési szervezetekké.
K. Ki vagy te?
V. A nevem Jeffrey, és akárcsak te, én is a keresés azon folyamatában vagyok, ahol megpróbálom kideríteni, ki is vagyok valójában, és hogy milyen a valódi természetünk és erőnk ezen a hihetetlenül gyönyörű bolygón. Életrajzomat tekintve, 63 éves vagyok és rengeteg tapasztalattal rendelkezem az üzleti világban.

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: