• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. október 4., péntek

  Esemény: Archón támadás bénította meg az Esemény oldalt

  Volt egy archon támadás a prepareforchange.net oldal ellen. /Megjegyzés: A magyar oldal most sem elérhető jelenleg. - SandalPhon/ Az egókon keresztül a zömmel brazil informatikáért felelős csapat szenvedte el a támadást, melynek következménye, hogy leállt az élet az oldalon. Cobra és az IT csapat között hoztak létre a támadás során olyan nézeteltérést, ami a mostani helyzethez vezetett. Az IT csapat nem szeretett volna beleszólást az ügyekbe, illetve a legkisebb beleszólást is sértőnek érezte és az egón keresztül most kivetül az oldalra és sajnos mindenkire ez a negatív befolyásolás. 
  Küldjünk minél több fényt és szeretetet az oldalnak és az eddig remekül és kifogástalanul dolgozó, valamint időt nem sajnáló IT csoportnak, hogy minél hamarabb harmónia, béke és szeretet uralkodjon közöttük valamint Cobra és a vezetőség között. Információim szerint talán pénteken helyreáll az élet, ami a technikai hátteret illeti, de a fejekben és a szívekben egy kicsit későbbre várható ugyanez, ami attól is függ, hogy mennyire tudjuk a szeretetünket és fényünket erre a területre koncentrálni. Áldás kísérje utunkat, sugározzátok a szeretetet! Hátráltatni lehet minket, de legyőzni soha!
  Lejegyezte: Smaly Seven 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Esemény: Archón támadás bénította meg az Esemény oldalt Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top