• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. október 13., vasárnap

  Cobra: Lehetőségek Ablaka 2013

  A Lehetőségek Új Alkalma  fog megnyílik a bolygó felszínén. Ezek az Új Lehetőségek azt jelentik, hogy nagyobb az Esemény megtörténésének a valószínűsége, annak ellenére, hogy még ez még nem a legvalószínűbb időpont. Ezen a lehetőségeken belül a nap mágneses mezejének a megfordulása meg fog történni. A tudományos tanulmányok professzora, Tchijevsky megállapította, hogy 80%-a a társadalmi változásoknak megtörténhetnek 2,5 évvel a napciklus maximuma előtt, illetve után.
  Ez az Ablak október 18-án fog megnyílni a holdfogyatkozáskor. Ez a holdfogyatkozás felgyorsítja a nem fizikai entitások eltávolítását az éteri síkokon, ami egy nagyon intenzív tisztítás is lehet. November 1-én lesz egy új Plútó-Uránusz együttállás, amikor ismét hatalmas energiák lesznek jelen. Ez lesz egyben a legvalószínűbb idő az amerikai kormány teljes leállására is, és a kedvező eredmény valószínű.
  November 3-án lesz egy hibrid teljes napfogyatkozás, Kongó egy teljességének útjával.  Ez a napfogyatkozás elkezdi gyógyítani azt a rendellenességet, ami akkor jött létre amikor a Kongói Archón invázió volt 1996-ban. A Lehetőségek Ablakának fordulópontja november 23-án lesz, ami aktiválni fog egy AION portált. Mivel ez fontos lesz, erről később egy külön bejegyzést szánok.
  Majd november 28-án az ISON üstökös eléri a napközelséget. Elég valószínű, hogy az üstökös szép égboltot varázsol. És nem, ez nem egy űrhajó. Ez az energia arra fog szolgálni, hogy az emberiség a földi karanténon túl növelni tudja a tudatosságát.

  Ez a Lehetőségek Ablaka december 25-én fog lezárulni.
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)

  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Lehetőségek Ablaka 2013 Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top