• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. szeptember 25., szerda

  Cobra: Rövid frissítés a párizsi és a zürich-i konferenciáról (2013.szept.25.)


  A párizsi konferenciánk hatalmas siker volt. Mi már évek óta azt mondjuk,hogy nem működik ez a pénzügyi rendszer, át kell alakítanunk a párizsi örvényt a konferencia előtt, mivel ez az örvény az egyik legfontosabb archón erőd Európában. Aktiváltuk a párizsi örvényt a Fénnyel és átalakítottuk az energiákat Párizsban, ami óriási volt. Mondanom sem kell, azonnal napsütés és kék ég, a több napos eső után. 
  Egy erős interdimenzionális portál nyílt és kapcsolódott Párizsra, a gizai fennsíkra Egyiptomra, az Al Nilam csillagkapura az Orionba és a Központi Galaktikus Napra. Ez a portál az egyik legfontosabb stabilizációs portálok egyike a bolygónak az Esemény idejére.
  Az Istennő spirál műhelye Zürichben minden várakozást felülmúlt, és soha nem tapasztalt módon nyilvánult meg az energia egyensúlya. Az őszi napéjegyenlőség pillanatában kiegyensúlyoztuk a női és a férfi polaritást, és elindítottunk egy háromszögelési planetáris folyamatot, ami összevonja az ellentét párokat az Egységbe. Mondanom sem kell, egész idő alatt napsütés volt. A Nap az EGYről szól, ahogy felemelkedik a bolygó felszínén. 
  A Fény teljes győzelme már közel van!
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)

  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Rövid frissítés a párizsi és a zürich-i konferenciáról (2013.szept.25.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top