Ahogy várható volt a Fény tömeges műveletei szeptemberben elkezdődtek. 
A Keleti Szövetség akcióba lendült. A Keleti Szövetség a BRICS egy tág csoportja, kormányzati tisztviselőkből álló csoport, az Interpol tagjai, a kínai és az orosz katonai erők tagjai, a Fehér Sárkány Társaság, a Pozitív Templomosok, akik az Ellenállási Mozgalom közvetett irányítása alá tartoznak, hogy felszabadítsák ezt a bolygót. 
A BRICS csoport bejelentette,hogy új globális bankot hoz létre, ez lesz az új pénzügyi rendszer egyik építő eleme: 

Vladimir Putin, a Keleti Szövetség szóvivője, tömeges intézkedéseket és lépéseket tett a Cabal ellen a jelenlegi szíriai válság ügyében. 

A színfalak mögött a Cabal megadása folytatódik. A jezsuiták és a Rothschild frakció nagy része már kifejezte szándékát, hogy hajlandóak lemondani az Eseményen. Ez az oka annak,hogy Ferenc pápa a barátságos arcát mutatja. Amnesztiát akar magának és a katolikus egyháznak. 
Ugyanakkor a Rockefeller frakció ( Illumináci kapcsolatai Kissinger / Bush / Cheney / Rumsfeld bűnözői szindikátus) nem akar lemondani, harcolni akarnak a végsőkig, és kiváltani a 3.világháborút. Mondanom sem kell,hogy a Fény erői ezt NEM fogják hagyni, hogy megtörténjen. Továbbá az ő katonai beavatkozásuk Szíriában a Pozitív Katonaság akcióit váltja ki az Egyesült Államokban, pontosan ugyanúgy, mint ahogy a Muzulmán Testvériség eldöntötte,hogy részt vesznek a szíriai konfliktusban, ami a Pozitív Katonaság intézkedéseit váltotta ki Egyiptomban. 
A Cabal szíriai beavatkozása nem fog megtörténni az én forrásaim szerint, de a Cabal továbbra is nyomja a dolgokat a végsőkig. Ezzel csak felgyorsítják a saját leleplezésüket az emberek tömegei előtt, és gyorsítják a bukásukat. 
A csendes háború folytatódik a Pentagonban a pozitív és negatív frakciók között. 
A pozitív oldalon az Anonymus újra aktív:

Másrészt, a negatív frakció azzal fenyeget, hogy nukleáris fegyvereket fog használni. Ismét csak azt mondhatom,hogy ez NEM lesz megengedve,hogy megtörténjen. Továbbá a pozitív és negatív frakciók feszültsége a katonaságon belül katonai személyzetnek okozott hitel vesztést a parancsok felépítésében: 

Úgy tűnik,most mindenki a Rockefeller frakció ellen van. A Keleti Szövetség most összegyűjti a globális közvéleményt ellenük, a Pozitív Katonaság pedig készül, hogy lépéseket tegyen. A lemondási tárgyalások során a jezsuita és a Rothschild frakció kifejezte hajlandóságát,hogy segítenek figyelemmel kísérni őket. 
Emellett mivel sokkal kevesebb negatív hatás éri az éteri síkot, így a közép-alsó szintű csatlósaik sokkal elégedetlenebbek lesznek.
Az Ellenállás forrásai szerint, ha az Esemény most történne meg, legalább mintegy 100 000 áldozatról tudnánk világszerte, mint a Cabal és csatlósai megsemmisítési kísérletének utolsó erőfeszítéseinek eredményeképpen, mielőtt még elvinnék őket és ennek következtében az emberek tömegeinek erőszakos diszfunkcionális viselkedése, főleg az uralkodók agy kontroll áldozatai az ő omega programozásaiknak a kioldásával. Azonban ezeknek a számát nem könnyű megbecsülni, hiszen sok tényező vehet benne részt, ami sokkal alacsonyabb vagy magasabb. 
Ez a szám még mindig túl magas, és az Ellenállás mindent megfog tenni, hogy ezt csökkentse, és felgyorsítsa a folyamatot, amennyire csak lehetséges.
A bolygó helyzetének második részével,összefoglalóval jövőhéten jelentkezem.  
A Fény teljes győzelme már közel van!
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: