• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. augusztus 6., kedd

  Üzenet Sarintól, az isteni kaszt tagjától (2013.aug.6.)

  Üzenetet kaptam Sarintól az isteni kaszt egyik tagjától!

  Üdvözöllek benneteket Földi testvéreim, és nővéreim! Sarin vagyok! Az isteni kaszt egyik megbízottja.

  Üzenetet kívánok hozni, hogy ez a hónap számotokra nagyon sűrű, és tevékeny lesz. A Fény oldal számára, és ezáltal számunkra is sok lehetőség lesz, hogy végre sok helyen a láncaitok letörésre, és eltűnésre kerüljenek. De ezt ne feledjétek, hogy magatoknak is hozzá kell a ti részetek tenni, hogy teljesen eltörhessük a láncokat, amik megkötözve tartanak benneteket az elnyomóitokhoz. Ez nagyon nagy munka a számotokra, tudjuk.

  Ezért is kívánunk a jelenlétünkkel számotokra társaságot, vigaszt, reményt, és lehetőséget adni, hogy végre szabadok lehessetek. Ha hívjátok bármelyikünk, akkor állunk készséggel rendelkezésetekre. 

  Ez a hónap, ami a Földi Gregorián naptár szerint Augusztus, már 6 napja eltelt, és még 25 nap van belőle. A következő hónaptól más embereket fogtok sok helyen látni a régiek helyett, de legyetek tudatában, hogy azok a Fény emberei, és a sötétség embereinek zöme addigra el lesz távolítva, és ez kényszeríteni fogja a keveseket remélhetőleg, hogy átadják a hátra maradt helyeiket minden értelemben. Ha nem teszik meg, akkor ősz, és tél folyamán mindig látogatni fogjuk őket, és addig fogjuk nekik mutatni, és küldeni a Fényt, hogy végül tudomásul veszik, vagy pedig végleg befejezik a pályafutásukat, és beteljesítik a Mindenség Teremtőjének akaratát.

  Ezért is kérünk benneteket Földi testvérek, és nővérek, hogy használjátok a Társteremtői képességeiteket. Csináljatok esőt, ha a növényeitek szomjaznak. Csináljatok közösen programot, hogy a veletek egy szinten lévőkkel találkozzatok, és még lehetne sorolni. Az Aranykor ereje rajtatok keresztül mutatkozik meg, és csak is veletek teljesedhet ki.

  A másik síkok, ahonnan már más lények is jöttek, és próbálnak jönni folyamatosan, lezárjuk az általuk, vagy általatok kinyitott kapukat. Segíthettek nekünk ebben is azzal, ha nem keresitek az ilyenekkel a kapcsolatot, vagy pedig Fényt sugároztok nekik. Nekik ez olyan, mint a tisztító tűz.

  Ezért dolgozzatok ebben a hónapban, és végül már sok-sok évet is nyertek vele, amennyi napot jól teljesítettek az önmunka terén annyi évvel csökkentitek azt az időt, amit még az eltakarítással kell eltöltenetek itt a fizikai síkon is. És nő az esélye ezzel is, hogy a világaink fájdalommentesen, és zűrzavarmentesen egyesüljenek.
  Ezzel is, mert 6 napotok sikeresen telt el. Ezért 6 évetek fog bőségben, és szeretetben eltöltve lenni, amint az Aranykor első vívmányai már eljutottak hozzátok kiforrottan. A falak lebontása is már javában zajlik, ezért ne csodálkozzatok egymáson, ha hirtelen ebben-abban megváltoztok. Legyen az régi rossz szokás, amiről lemondasz, és jön a helyére az új, de jobb szokás. De sajnos lesznek olyanok is, akik nem értik a megfelelő bölcsesség, és tudás hiányában az eseményeket sajnos rossz szokásokhoz is nyúlhatnak, ezért nagyon fontos tőletek, hogy csak a Fényre törekedjetek, és ez is, akkor minimalizált lesz.

  A vezetőitek számára is van egy üzentem, ami kiemelten nekik szól. A Magok egyik napja, amit ti ünneppé tettetek (Aug. 20) le fog áldozni, és a lepel is le fog róla rövidesen hullani, hogy tudja meg az igazat. Ne tegye egyikőtök sem magára a Szentséges Magok Koronáját, mert az igazi korona ereje azon a koronán keresztül titeket el fog átkozni, és a következő életeitek sem a Földön, hanem a másik sanyarúbb sorsú bolygókon fogjátok leélni, ami a ti adósságotokat ledolgozása közben meg fogja többszörözni. Ez az utolsó figyelmeztetés részetekre a Mindenség Teremtőjének, és a fiától-Jézustól is. Ezt a megszentségtelenítést nem fogjuk mi sem az isteni kaszt tagjai a Teremtő törvényei értelmében következmények nélkül hagyni.

  Ha magatokra veszitek a korona, akár kópiáját is azon a Mag napon. Mindegyikőtöket meg fogjuk keresni egyenként, és szembesítünk még azelőtt, hogy a Teremtő Atya elé kerülnétek, és felolvassuk a tetteiteket, hogy végre az elmétek is megértse, hogy mi az, amit tettetek, és tesztek. Amit ti magatok rászabadítottatok erre a világra. A holdudvarotok tagjai sem lesznek kivételek. Családtagjaitok is rajta lesznek a szembesítendők listáján. Ezzel talán dacoltok, hogy ti is elgondolkodjatok, hogy mit tesztek. Ezzel minden a sötétséghez húzó személyt felkutatunk, és szembesítünk. Ezt kérte tőlünk a Mindenség Teremtője, és Gaia anyánk, mert ha már rájuk nem hallgattok, akkor mi ránk biztos fogtok. Ha ez sem lesz elég, akkor a világok vezetői fognak benneteket felkeresni, maguk formájában, hogy megértsétek, ami jár, nektek az jár.

  Ti Magok! Át fogjuk nektek adni a tudás azon részét számotokra, akiket mi, és ti is le kívántok váltani azokra, akik a Fény igaz képviselői. Köszönöm a figyelmetek Földi testvéreim, és nővéreim! Sarin voltam! Fény vetüljön be benneteket!
  Közvetítette: HUNFény
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Üzenet Sarintól, az isteni kaszt tagjától (2013.aug.6.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top