Üzenet..20130823, 12:47
SaLuSa vagyok kedvesem, üdvözöllek. Az Esemény nagyon közel van, ti MAG népe nagyon lelkesek, és bátrak vagytok!
Lelketekben a Fény és a Szeretet, ami minden irányban kiáramlik belőletek, és mindenkit „megszelídít”, percről percre ébredeznek az emberek! Ehhez még hozzájön az a hatalmas energia-és fényáradat, amit kivétel nélkül mindenki kap az Univerzumból!
Higgyétek el, nagyon nagy szerepetek van a történésekben, az Események beindításában! Kérünk kedvesek benneteket, maradjatok meg hitetekben, rengeteg támadás tüzében álltok, betolakodók jönnek, akik félre akarnak vezetni benneteket, emberek, akik megrögzötten ragaszkodnak régi világukhoz és az újat képtelenek elfogadni, támadnak titeket. Sokan állnak a sötét erők befolyása alatt, sokan tudtuk nélkül, ők egyszerűen „áldozatok” és nem ártó szándékkal mondják azt, amit mondanak. Ne vegyétek fel velük a vitát, szelíden inkább hallgassátok meg őket, szelíden kezeljétek le őket, és küldjetek nekik Fényt és Szeretetet!
Nagyon sok ilyen ember van, és csak egyetlen nagy lépés kellene ahhoz, hogy felébredjenek!
De! Ne hagyjátok, hogy eltérítsenek, ne hagyjátok, hogy felbosszantsanak és elhalmozzanak benneteket negatív energiával! Ne vegyétek fel a „kesztyűt”, bár milyen nehéz megállni!
Belsőföldi csillagtestvéreitek közül sokan vannak már a Föld felszínén, és folyamatosan segítenek nektek! És nagy szerepük lesz ezen csillagtestvéreiteknek abban, hogy visszatérjetek oda, ahonnan jöttetek, a teljes tudatosságotok állapotába, és beteljesítitek küldetésetek, azt, ami miatt most ott vagytok a Földön, ahol.
Bízzatok a megérzéseitekben, felemelkedett mesterek, szellemi vezetőitek mutatják az utat, „fogják a kezeteket”, még ha ezt annyira egyértelműen sokan nem érzik.
A GF szövetségesei nagyon sokan, egyre többen vannak, a ti „kis” országotokban is, és készen állnak az Eseményre és az azt követő folyamatokban aktívan részt vesznek, és mindenki útmutatást és támogatást kap szellemi vezetőitől! 
Hamarosan sok, személyes kapcsolatfelvételre kerül sor, de ne legyetek türelmetlenek! Maradjatok meg Hitetekben! A Cabal az utolsókat rúgja, hiába próbálnak benneteket ijesztgetni mindenfélével, ne higgyetek nekik, ne foglalkozzatok a média hazug szavával, a hit, a tudás bennetek van! 
Kedveseink, örömmel tölt el minket, hogy veletek, szeretett testvéreinkkel hamarosan találkozunk, Halleluja, Halleluja.

Most búcsúzom kedvesem, SaLuSa voltam a Szíriuszról.
Közvetítette: Oláh Edit
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: