A Planetáris Vezetői Csoport mindenkinek ajánlott, aki inspirálva érzi magát, hogy segítse a bolygót egy Új Társadalommá való erőszakmentes átalakulásban. Törekvéseink a Szeretet erejében való hitünkön és azon az ösztönös tudáson alapulnak, hogy mint szuverén lényeknek, jogunk van a zsarnokságtól mentes szabadsághoz. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy békét és harmóniát teremtsünk az egész emberiségnek.

Planetáris Vezetői Csoport
A Planetáris Vezetői Csoport mindenkinek ajánlott, aki inspirálva érzi magát, hogy segítse a bolygót egy Új Társadalommá való erőszakmentes átalakulásban. Törekvéseink a Szeretet erejében való hitünkön és azon az ösztönös tudáson alapulnak, hogy mint szuverén lényeknek, jogunk van a zsarnokságtól mentes szabadsághoz. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy békét és harmóniát teremtsünk az egész emberiségnek.
Ez a weboldal, a Készülj a Változásra, minden embernek ajánlott, beleértve a fénymunkásokat, infrastruktúrális alkalmazottakat, hivatásos tudósítókat és a világ egész emberiségét. Reméljük, hogy ez az együttműködő erőfeszítés segíti majd a világ politikai és társadalmi infrastruktúrájának minden aspektusát a közelgő nagyobb változások idején. A csoportban való tagság az egész világra kiterjed. Biztosak vagyunk abban, hogy az információk, melyeket az intuíciónk által, a világ rendőri erőinek beépített embereitől valamint a jóindulatú felsőbb spirituális vezetőktől kapunk, teljes mértékben helyesek. Ezek az információk azt mutatják, hogy egy régóta fennálló korrupció és kapzsiság világméretű összeesküvése áll fenn, melynek véget kell vetnünk. Az információk jelzik a küszöbön álló drasztikus intézkedéseket, melyek biztosítani fogják a valódi, tartós változást és gyógyulást az összes élet számára sokat ostromolt planétánkon.
Megvan bennünk az erő ahhoz, hogy békét hozzunk erre a világra. Tudd, hogy a lelkednek is megvan ez az ereje, amit használnod kell. Ne ess kétségbe, ne add fel a remény, és sose adj a gyűlöletre, a félelemre és a fásultságra.
KÉSZÜLJ A VÁLTOZÁSRA. LÉGY MAGA A VÁLTOZÁS!
Reméljük, hogy elkötelezed magad a cselekvésre a Fény, a Szeretet és az Igazság szolgálatában.
Küldetésünk Kinyilatkozása
A küldetésünk az, hogy tanáccsal és támogatással lássuk el a már létező vezetőségeket a világ különböző kormányaiban, hogy megértsék mi is történik globálisan „AZ ESEMÉNY” ideje alatt. Ez nem egy helyi esemény, inkább egy olyan, ami körbeöleli az egész planétánkat számos lépéssel a pozitív változás folyamataiban. Azért fejlesztettük ezt a weboldalt, hogy mint katalizátor, felkészítsen minden önjelölt önkéntest, hogy tanácsadóként közreműködjenek és biztosítsák a béke és a rend fenntartását a saját közösségeikben főleg „AZ ESEMÉNY” alatt és után. Hogy ezt megvalósítsuk 4 Szekciót hoztunk létre a Küldetésünkhöz.
Protokollok a „Közösségek Vezetőinek Tájékoztatójának” elterjesztéséért
AZ ESEMÉNY háttere, és maga az Esemény.
Listák azokról a befolyásos pozíciókban lévő emberekről, akikről érezzük, hogy helyük van a békés átalakulásban, és akiknek a javára szolgál, ha megkapják ezeket az információkat tőled –a jól informált, felkészült Fénymunkástól.
Képzési javaslatok azok számára, akik hívást éreztek ennek a munkának a végzésére és az információk terjesztésére a világ életfenntartó infrastruktúrájának a vezetősége felé.
A Küldetés céljai
A legfőbb cél az, hogy tanácsokat adjunk a közösség vezetőinek az emberek lenyugtatására és a szociális infrastruktúra status quo-jának a fenntartására az “ESEMÉNY” alatt. Legfontosabb aspektus, amit biztosítani kell, hogy ne legyen semmilyen félelmetes vagy drasztikus reakció a politikai vezetők részéről a tömeges letartóztatások irányában.
Segíteni fogjuk a lakosságot, hogy nyugodtak maradjanak, jól és pontosan legyenek informálva azzal, hogy a jelenlegi tervekről és azok változásáról belsős információt szolgáltatunk ezen a weboldalon, ami folyamatosan frissítve lesz a legfrissebb anyagokkal. Érthető okokból kifolyólag, belső információt és részleteket nem fedhetünk fel addig, ameddig a kapcsolódó tevékenységek meg nem történnek. A változásokon keresztül ez a weboldal folytatni fogja az összpontosítását egy békés, harmonikus változásra egy boldogabb, egészségesebb világért.
„AZ ESEMÉNY” alatt mi, az önjelölt önkéntesek készek leszünk felajánlani a helyi, országos és nemzeti politikai infrastruktúránknak a türelmes, együttérző, és felelősségteljes válaszokat, ami ahhoz szükséges, hogy pontosan megértsék, mi történik! Hogy hatékonyak legyünk, el kell juttatnunk az információkat azok számára, akik a hatalom pozíciójában lesznek „AZ ESEMÉNY” alatt. Nyugodtnak és segítőkésznek kell maradnunk, nem fenyegetőnek.
Meg fogjuk nekik mutatni egy mindenre kiterjedő „Közösségi Vezető Tájékoztatók” sorozatával, hogy „AZ ESEMÉNY” egy békés és szükséges tett, nem pedig egy katonai puccs vagy bármilyen félelmet keltő dolog. Meg tudjuk magyarázni egyszerűen, hogy ez csak a világ rendőri erőinek kiáradása, hogy felhajtsanak olyan bűnözőket, akik részt vállaltak gengszterkedésben világszerte. Nem lesz rendkívüli állapot kihirdetve, és nem lesz szükséges korlátozni az emberek szabad mozgását
Bátorítani fogjuk azokat, akik a hatalmi pozíciójukban ülnek, hogy az igazi segítség érdekében használják fel a hatalmukat arra, hogy működtessék az életfenntartó infrastruktúrákat az általuk képviselt közösségekben. A legfontosabb dolog az, hogy a víznek folyamatos ellátása legyen a közösség számára. Ezért kérjük, hogy az összes ilyen rendszer folytassa a működését, mint az üzemanyag, a gáz, a szállítás, az elektromos áram hálózata és a kommunikációs központok is maradjanak nyitva és legyenek elérhetőek, hogy a kórházak és a segélyhívó vonalak teljesen működőképesek maradjanak szükség esetén. Ezen kívül bátorítani fogjuk az ételek rendezett elosztását is.
Békét és harmóniát akarunk, nem pedig erőszakot vagy túlreagálást bármely rendőri erőtől. Meg fogjuk kérni a törvényes bűnüldözőket, hogy mutassanak önfegyelmet és ne folyamodjanak erőszakhoz. Arra is lesznek terveink, hogy meggyőzzük a szerveket arról, hogy az ő nyugodt reakciójuk és vezetői képességeik fogják biztosítani, hogy a választóik részéről elkerülhető legyen a szituációval kapcsolatos túlreagálás vagy zendülés. Támaszkodni fogunk a személyzetükre és támogató csoportjaikra tudással és szimpátiával. Nem fogjuk megkérdőjelezni hivatali pozíciójukat. Türelmesen fogunk várakozni, hogy meghívjanak bennünket az asztalukhoz, és minden félelmet félretéve megoszthassuk velük az információinkat egyszerű és érthető nyelven. Őszinték és becsületesek leszünk. Nem fogjuk kinyilatkozni, hogy mi tudjuk az egész tervet, és nem mutatkozunk szakértőnek sem. Csak rendületlenül jelen leszünk, mint érintett állampolgárok, akik elkötelezték magukat a békés átmenet mellett és, mint azok, akik már korábban tudtak erről az akcióról; és felajánljuk a támogatásunkat tanítás és tanácsadás szempontjából.
Hogy biztosítsuk a folyamat sikeres és békés mivoltát, ez a weboldal biztosítani fogja az információcsomagok („Közösségi Vezetők Tájékoztatója”) eljuttatását az önjelölt önkéntesek által azokhoz, akik hatalmi pozíciójukban vannak. Ez az anyag tanulmányozható vagy átnyújtható, mint nyomtatott anyagok.
A Négy Szekció bemutatása
Önképzőek vagyunk. Nincsenek szabályok, és mivel senki sem tudja a felszabadulás óráját, ezért azt tanácsoljuk, hogy meditálj, tanulj és készülj fel, amikor csak az élet engedi. Az „ESEMÉNY” meg fog történni, nem a mi időnk, vagy a te időd szerint, de pont a megfelelő időben. Ha nem rendelkezel másolattal ezekről az oldalakról, kérlek, tanulmányozd és emlékezz majd ennek az oldalnak a „tréning” részére, és hagyd, hogy a Szeretet és az együttérzés vezessen.
Ha nem vagy biztos abban, hogy mit képviselünk itt, ne félj megkérdezni, átnézni és tanulmányozni. Ne cselekedj, hacsak nem elég erős a szellemed és nem vagy magabiztos – még akkor sem, hogyha jó érzéseid ellenére kétségeid vannak. „AZ ESEMÉNY” időszakára nyomtass ki egy másolatot a „Közösségi Vezetők Tájékoztató”-járól és hagyd ott névtelenül, vagy add át olyannak, akiről úgy érzed, hogy alkalmasabb és lehetőleg jól csinálná ezt a bemutatott munkát.
Protokollok
Azokat, akik a részvételt választják, tettre hívjuk, hogy segítsék ennek a csoportnak a küldetését. Vannak protokolljaink a számotokra, amit tanulmányozhattok és irányelveink, amelyeket ha betartotok, reméljük, hogy a segítségetekre lesznek, amikor megközelítitek a helyi kormányzatot az Esemény ideje alatt. Mindenek felett maradj nyugodt, és légy kedves, amikor megpróbálod megosztani a tudásod.
Egyes szekció: Protokollok a „Közösség Vezetőinek Tájékoztatásának” kiterjesztésére.
A protokolljainkat az örökös Igazság Elve alapján választottuk ki. Szerte az univerzumban, ez a legfőbb erény, amelyet a Szeretet lényei az Igazság Fényében minden időben és helyen elismernek. Ezek azok a leckék és a lelked minőségei, amelyeket magaddal viszel, miután elhagyod a hús-vér világot. Ahogy betartod ezeket az igazságokat, úgy ezek az igazságok tartást adnak neked.
Hűség – Légy hűséges a küldetés békés erőszakmentes mivoltához, az elvekhez, amelyek a szívedből jönnek, és küldetésünk céljához. Légy hű a meggyőződéseidhez – hagyd figyelmen kívül, amit mások mondanak!
Türelem – Légy türelmes azokkal, akik a hatalom székében ülnek, és akikkel megpróbálsz kapcsolatot teremteni. Értsd meg, hogy elfoglaltak. Vedd észre, hogy nekik fogalmuk sincs arról, hogy éppen mi történik! Át kell menned néhány szűrőn ahhoz, hogy személyesen találkozhass velük, és ez igénybe vehet némi időt. Légy türelmes azokkal, akik veled vannak, és egy oldalon szolgáltok a küldetésben.
Őszinteség – Légy őszinte a dolgaid intézése során, és a szavaid is legyenek kifogástalanok; és emlékezz, hogy te képviseled a pozitív és a jóindulatú erőket. Sose lépd túl a hatáskörödet, úgy tüntetve fel magad, hogy többet tudsz. Mindig az igazat mondd, amennyire csak tudod és érzed a szívedben.
Kitartás – Ne add fel! Tartsd fenn a gyorsaságod, és olyan leszel, mint egy szélvihar. Ne állj le vitatkozni. Ne hagyd, hogy a személyed tiszteletlen elutasítása eltereljen a kijelölt feladatról. Tartsd észben a küldetésed fontosságát, meríts belőle erőt.
Együttérzés – Légy együttérző azokkal, akik megpróbálnak küzdeni a félelem- és káoszérzetükkel, ami lehet, hogy feltörekvőben van bennük. Képzeld el, hogyha fogalmad sem lenne arról, hogy mi történik, te hogyan éreznéd magad ugyanebben a helyzetben. Képzeld el a terhüket és segíts nekik letenni azt.
Önfegyelem – Önfegyelem- Próbálj meg nem elmerülni személyes vágyaidban vagy a saját érdekeidet szolgáló elképzelésekben. Maradj egyenes és figyelmes. Tartsd távol a személyes harcaidat és előítéleteidet a tárgyalóasztaltól. Kezeld a vezetőket tisztelettel –még akkor is, ha ők nem viszonozzák. Légy óvatos, ne vállald a felelősséget azért, amire nem vagy felkészülve, vagy kiképezve, hogy kezelni tudd.
Nyugodtság – Maradj nyugodt. Emlékezz, az univerzumnak, és minden életnek egyensúlyban kell lennie. Tartsd magad a középpontban, és vetítsd ki a szíved nyugalmát a vihar szemében. Ne tételezd fel, hogy mindent tudsz „AZ ESEMÉNY”-ről, mert nem tudhatsz. Te is tudod, hogy ez a szeretetről, és az igazságról szól. Hagyd, hogy ez a nyugodt jelenlét vezesse a szavaidat és tetteidet, úgy mint a viselkedésedet.
Bátorság – Ne legyen félelmed. Ne hagyd, hogy az elméd berángasson a kétségbe vagy a hezitálásba. Ez az erőfeszítés fontos. Az erőfeszítéseid és a tetteid életeket is menthetnek! Ne legyél hanyag vagy figyelmetlen. Legyen bátorságod, és tudd, hogy jobban fel vagy készülve, mint azok, akikkel beszélsz, és ne ijedj meg az ő „Hivataluktól.” Mindenesetre légy óvatos és ne vállald a felelősséget olyanért, amire nem vagy felkészülve, vagy kiképezve, hogy kezelni tudd.
Alázatosság – Tisztelnünk kell mások nézőpontját és tapasztalatát, nem lehetünk arrogánsak vagy mindentudónak látszódók a közalkalmazottakkal szemben a befolyás reményében. Még azt sem feltételezhetjük, hogy akik hatalmi pozícióban vannak, nem fognak minket szívélyesen fogadni. A nézőpontunkat alázattal kell képviselnünk, és ez nagyon fontos az erőfeszítéseink tekintetében. Mindegy, mennyire igaz vagy helyes, amit gondolunk, mindig figyelembe kell vennünk mások nézőpontját. Szerényen kell viselkednünk, amikor szembekerülünk a vezetőkkel vagy azokkal, akik irányító helyzetben vannak. Nem kell alázatosnak lennünk, vagy engedni, hogy a feladatunk fontosságát kisebbítsék, de jobb eredményeket is elérhetünk, ha határozottak vagyunk meggyőződéseinkben és tisztelettudóak mások felé.
Mértékletesség – Ne légy fenyegetőző. Körültekintően add elő az üzeneted, tapintatos légy és ne hatalmaskodó. Sose kérdezz túl sokat a tárgyalófeledtől egyszerre. Hagyd ezt a személyt, hogy feldolgozza az információkat;és közben próbáld meg leolvasni és figyelni a jeleket, hogy ténylegesen figyel-e és befogadja, amiket mondasz, vagy csak megpróbál kiengesztelni. Fogalmazz újra, amikor szükséges.
Jótékonyság – Add szabadon önmagad, és az idődet a feladathoz. Add a tudásod és a Szereteted rendületlenül. Szánd rá az idődet a vezetőkre és magára az aktuális küldetésre. Ki a nagyobb felelős nálad? Kötelezd el magad a Békés megoldás mellett.
Hit – Ha nincs hited, akkor nehéz lesz számodra, hogy hatékony légy ebben a csoportban. Sokan közülünk egyszerűen csak tudják! Nincs szükségünk bizonyítékra. Nincs szükségünk TV-re, hogy megmondja, mit csináljunk. Nem kell másokra hallgatni. Van hitünk a jó erejében! Van hitünk a Teremtés/az Isten/A Fény, a Szeretet erejében. Belemegyünk a kétség és félelem tűzébe annak tudatában, hogy örökéletű Fénylények vagyunk. Tudjuk – mert folyamatosan tesztelve vagyunk az idő és tér olvasztótégelyében; és tudjuk, hogy a Szeretet a válasz. Ez kinyit minden ajtót; és ez a mi üdvösségünk.
Békesség – Legfőképp, ne légy erőszakos és ne légy fenyegető. Nem nyerhetünk a világ komoly szituációjában állandósítva azt, aminek véget akarunk vetni. A legtöbb szituációban az ésszerűség kell hogy győzzön. Ha a helyzeted fenyegető számodra, vagy másokra nézve- vonulj vissza. Ha kényszerítve vagy egy területről, ne állj ellen, hanem maradj békés. Ha a vezető nem megfelelő, az a személy hamarabb el lesz távolítva, mint gondolnád. Lesznek olyanok, akik képzettek és felkészültek az ilyen emberekkel; és akik majd kieszközölik ezen személyek eltávolítását időben. Ez a legfontosabb célja a küldetésünknek. Tisztelettel ki kell jelentenünk: ha az életedet veszély fenyegeti, jogod van megvédeni magad. Légy óvatos és hívd a Fényt!
Kettes Szekció: A háttér „AZ ESEMÉNYHEZ”
A Föld és annak lakói egyfajta fogságban és a bolygóra kiterjedő karanténban vannak az Atlantiszi idők óta. Azokban az időkben a bolygót titokban megszállta egy ellenséges erő, manipulálva a bolygót a hadakozás fejlettebb eszközeivel, ami majdnem elpusztította azt. A fény erői visszavonulót fújtak a csatából azért, hogy megóvják a bolygót, hogy ne váljon még egy aszteroida övvé. Megígérték, hogy visszatérnek, kivívva a győzelmet és felszabadítva az embereket a Földön ettől az ellenséges erőtől.
Ez úgy hangzik, mint egy fantázia, de nem az. Nem akarunk belemenni a mély részletekbe ebben a témában, de tény, hogy mi, a Földlakók nem vagyunk egyedül, soha nem is voltunk egyedül, és sosem leszünk egyedül. Ez az univerzum hemzseg az intelligens érző élettől. Ráadásul a bolygónk folyamatos interakciókat tapasztal földönkívüliekkel már időtlen idők óta. Ezt meg kell érteni ahhoz, hogy igazán fel tudjuk fogni mi is zajlik ebben az időben a bolygónkon.
Anélkül, hogy belemennénk a metafizikai részekbe, amik a legkevésbé fontosak az „Eseményhez”, tudatosítanunk kell, hogy az élet szent és egy szép ajándék, amit tisztelni kell. Sajnos néhány lénynek nincs lehetősége manifesztálni ezt a realitást és ezen okok következtében sok univerzális viszályt,szorongásos félelmet, és rombolást szítanak a világunkban.
A világ társadalmi, politikai és pénzügyi építményei korrumpálva vannak olyan fejlett entitások, fejedelemségek és erők által, akik tele vannak kapzsisággal, hatalomvággyal, ellenséges szándékkal és rosszindulatú manipulációval. A legtöbbje ezeknek az erőknek ismeretlen és láthatatlan a világ nagy részén. Ezen kívül nagyon fejlettek technikailag és annyira jól el tudják magukat rejteni, hogy szinte lehetetlen az igazi helyzetet kideríteni egy átlagos személy számára. Minket könnyedén manipuláltak; a természete ezeknek az aljas terveknek magában foglalja a népirtást, és az élet pusztítását a világunkban. Képzelj el egy olyan embert, akinek diplomája van gyermekpszichológiából, és aki manipulál egy ártatlan négy éves gyereket, és lesz némi fogalmad ezekről a ravasz természetű személyekről.
Ezek a kifogásolható lények már jó ideje akaratos tevékenységeket folytattak a fény, és az élet szövedéke ellen. Most már itt az ideje a letartóztatásuknak, és a megállításuknak. Maga a teremtés központja úgy rendelkezett, hogy el kell őket távolítani a befolyásos pozíciójukból, hogy gyógyítást és megértést kapjanak a tetteik mély következményei felől és hogy véget érhessen végre a szenvedés a világunkban.
Csakúgy, mint nekünk is vannak olyan bűnözőink, akik egymással szemben „főnökharcokat” vívnak a Földön, pontosan ugyanaz történt planetáris szinteken a galaxisunk történelmének folyamán. A bolygónknak része volt egy invázióban több ezer évvel ezelőtt. Az eredmény folyamatos genetikai manipuláció, beültető technológiák és elmevezérlés egy nagyon kifinomult technológián keresztül, aminek nem voltunk tudatában.
Irányítva és manipulálva voltunk egy párak által „A sötét oldal”-nak nevezett csoport által. A legtöbb ember úgy utalt ezekre a kiterjedt manipulációkra, hogy ezek az okai a mítoszoknak és sok kicsavart történetnek, ami fantáziába fordult.. Különböző szintjei vannak a Földön ennek az ellenséges erőnek, aminek az ügynökeit az Elitnek is hívhatjuk.
Mindig is felelősek voltunk a tetteinkért, de ez a félelmetes ellenség befolyása eltorzította a tudatunkat. Valójában ez a negatív mentális vírus irányítja a világ zömét. Pillanatnyilag keresztúton vagyunk, most kell hogy véget érjen ez a zsarnokság és az a kísérlet, hogy rabszolgává tegyék a bolygónkat.
Hogy a dolgokat egyszerűvé tegyük, nem fogjuk az elitet sem földönkívülinek, sem emberinek jelölni, mert ők csak egyszerű önérdekű bűnözők, akik emberiség elleni bűntettekben bűnösök. Ez az oldal számos linket tartalmaz más forrásokhoz, amelyek elegendő bizonyítékokkal támasztják alá azokat a vádpontokat, mint népirtás, genetikai manipuláció, gyilkosság, lopás, gengszterkedés, árulás, elmevezérlés, génmódosítás, víz-, levegő- és élelmiszer-mérgezés, hogy csak néhányat megnevezzünk. Ez a lista túl hosszú és túl felkavaró ahhoz, hogy itt részletezzük, de ezért vannak linkek.
Ez úgy fog jönni, mint egy sokk sokak számára, de a világ haderejének tagjai és titkosszolgálatai folyamatos interakcióban voltak földönkívüli fajokkal már több, mint 60 éve. Ezek a földönkívüli interakciók nem korlátozódtak csupán kormányügynökségekre, hanem valójában a nyitott elméjű intellektuelek a világ tudományos társaságaitól is fizikai kapcsolatba vagy kommunikációba léptek velük. Ezeknek az interakcióknak a nagy része nagyon jóindulatú, pozitív, sőt kifejezetten fejlett spirituális természetű volt.
Az egyszerű civil lakosságnak, és az egész társadalomnak is sok tagja van, akik információcsere keretében különböző mértékben kapcsolatba kerültek a fivéreinkkel és nővéreinkkel, vagy űrcsaládunkkal. Sajnálatosan nem mindegyik kapcsolat volt pozitív természetű és ez sok zavart okozott. Ennek a zavarnak kell véget vetni.
Hogy biztosíthassák a bolygó felszabadításának folyamatát, a jóindulatú földönkívüli erők csoportjai közös terveket készítenek a Föld különböző pontjain levő elit katonai és törvényes bűnüldöző szervek személyzetével, hogy biztosíthassák ezeknek a bűnöző összeesküvőknek a letartóztatását. Ezek a tervek eléggé részletesek és számukra megengedett bármely eshetőség, hogy biztosítva legyenek az erőszakmentes letartóztatások és a teljes győzelem.
Az akció kivitelezésének elindításához fel kellett halmozni elég bizonyítékot ahhoz, hogy le lehessen tartóztatni ezeket a bűnözőket. A bizonyítékok a kezünkben vannak már évtizedek óta, de ezek a bűnözök irányítják a világ hírközlő és katonai erőit, úgy a pénzügyi intézményeket, és sok egyéb kulcs fontosságú területét a társadalmi struktúránknak. Ezek az egyének és a titkos társaságaik mélyen érintettek a politikában, és szó szerint irányítás alatt tartják a világról alkotott nézetet manipuláció által. A letartóztatása ezeknek az egyéneknek egy hosszú, lassú és fáradtságos feladat, és a világ lakói sokkal tartoznak azoknak a bátor személyeknek, akiknek még rejtve kell maradniuk, ahhoz, hogy az igazság helyreálljon a bolygónkon.
Vannak nagyon bölcs lények és spirituális erők, akik már jó ideje ígérik, hogy a függöny le fog hullani erről a paródiáról, ami ezt a zsarnokoskodó kizsákmányolását takarja egy egész bolygónak, és az összes rajta lévő életnek. Ez az ígéret rövidesen valósággá válik, ahogy a földönkívüli fajok rövidesen koordinálják a bolygónk felszabadulási tervét, az Agarthai hálózat, az Ellenállási Mozgalom és a felszínen lévő csoportok érintettek lesznek ezekben a fizikai letartóztatásokban.
Sokak számára ismeretlen az a tény, hogy nagyon sok csatát vívtak belül a Föld barlangrendszereiben és a külső űrben is. Ez titokban volt tartva különböző okok miatt és mindkét oldalnak megvan a maga oka, hogy ezt titokban tartsák. A titkolózás ideje lejárt és az igazságot fel kell fedni.
Vannak nagyon fejlett technológiák, amelyek nagyon erősen képesek befolyásolni és irányítani az emberek érzelmeit és érzéseit. Ez arra volt és van jelenleg is használva, hogy az átlagos gyanútlan embert alva tartsa a saját kárára. Mi Földi emberek a jelenlegi fejlettségünk szintjével nem vagyunk képesek kivédeni ezeket a technológiákat, és emiatt azok a jóindulatú erők folyamatosan segítenek bennünket, akik képesek ezeket a fejlett technológiákat véglegesen semlegesíteni.
Mielőtt a főbb letartóztatások elkezdődhetnek, el kell távolítani az elektronikus háló és az implantátum mátrix különböző elemeit, amelyek manipulálják az emberek tudatmezejét. A felkészülések ezen aspektusa jelenleg is zajlik és be kell fejeződnie azelőtt, mielőtt a végleges törvényes műveleteket elrendelik. Ez időt igényel és nincs ember vagy angyal, aki tudja az órát, amikor megtörténik, mert amikor megtörténik, az úgy fog jönni, mint egy tolvaj az éjszakában.
Mi, ahogy készülünk a változásra, nagy hittel állunk az előtt, amit úgy ismerünk, hogy az Összenyomó Áttörés, ami meg fog történni a nem túl távoli jövőben, mégis az a legfontosabb, hogy türelmesek legyünk és stabilak maradjunk, hogy készek legyünk szolgálni azokat az embereket, akiknek a legnagyobb részt fogalmuk sincs arról, hogy mi is fogja a kezdetét venni.
Ez az általános fásultság, és bágyadt gyengélkedés, ami szilárdan beágyazódott az emberi lakosságba, mostanság kezd feloszlani azok által a felébredt és tudatos személyek által, akik már beléptek az igazságukba és kijelentették a támogatásukat a fény erői felé. Ez a célja ennek a weboldalnak, hogy ráébressze az embereket a közelgő változásokra, ez által nem fogja őket váratlanul érni. Minél több ember tudja, hogy mi is zajlik és közreműködik az „Esemény” békés lefolytatásában, annál jobb állapotba kerül a bolygó . Annál simábban és gyorsabban fog a váltás megtörténni, minél jobban kivesszük belőle a részünket.
Az egyik fő terve az eseménynek, aminek sikeresnek kell lennie, hogy leállítsuk a központi bankrendszert, ami a gyökere a manipulációnak, és az irányító rendszere a Földnek. Voltak próbák ennek a létfontosságú dolognak a kivitelezésében és sikerrel is jártak. Sajnálatos, de szükség lesz arra, hogy bezárjuk a világ bankrendszerét, ami zavart fog ugyan okozni a világ lakosságának körében, de ez szükséges, hogy megtörjük a bűnözőket, hogy ne folytathassák a bosszújukat az esemény ideje alatt.
A földönkívüli erők nagyon fejlett technológiával rendelkeznek, és ők úgy fognak tevékenykedni a letartóztatások alatt, mint a világ rendőri erőinek a szemei és fülei. Ez biztosítani fogja, hogy minimális legyen az erőszak, és biztosítja a rendőri erők biztonságát.
Mindent egybevetve, több ezer évnyi felkészülés van abban a munkában, ami elvezet a bolygó felszabadulásának folyamatához és ezért fontos tudatosítanod, hogy te, aki most ezeket a szavakat olvasod tiszteld azt a bölcsességet, ami e mögött a türelem mögött van a siker biztosítása érdekében. A késlekedések azért szükségesek, mert ez egy képlékeny modellje az interakcióknak és ebben az emberi elem is kulcsszerepet játszik. Biztos lehetsz benne, hogy minden sietségünk azért történik, hogy véget vessünk ennek a mesterségesen előidézett szenvedésnek a bolygónkon.
Kutasd át a linkeket ezen a weboldalon, ha kétséged van a bűnözői aktivitásról. Kutasd át a hegynyi bizonyítékot a földönkívüli életről. Ne keresd a bizonyítékot a maffia által vezérelt fősodratú médiádban, mivel ők csak bábként vannak irányítva, és arra lettek tervezve, hogy összezavarjanak és félrevezessenek.
Ne kövess el hibákat, ahol állsz, mert nem szolgálhatjuk többé a tudatlanságot, a gyanakvást és a félelmet. Az egész igazság itt van és szabaddá tesz minket, de ehhez a kezünkbe kell vennünk. Az Esemény egy tisztességes és igazságos dolog és a tervek szerint fog megtörténni. Kérlek légy felkészült és gondolkodj el azokon az információkon, amit itt megosztottunk, és nézz körül, hogy milyen egyéb javaslatok vannak még, amelyek segíthetik a felkészülésedet erre a fontos időszakra.
Mit tehetsz még „Az ESEMÉNY előtt?”
Készülünk arra, hogy együtt örüljünk az emberiség EGÉSZÉRE váró fényes és szép jövőnek, amely a bolygó erőszakmentes felszabadítása után lesz érzékelhető.
Mivel nem ismerjük az esemény pontos napját, hónapját, évét, tanácsos lenne betartani néhány egyszerű szabályt elővigyázatosságból:
Mostantól kezdve legyen otthon plusz 2 hétre való élelmiszer tartalékod.
Bizonyosodj meg róla, hogy neked és szeretteid számára van-e elegendő azokból a gyógyszerekből, amelyekre szükség lehet.
Tarts otthon elrejtve vészeseti pénztartalékot.
Töltsd fel az autód üzemanyaggal, ha már félig üres.
Maradj kapcsolatban ezzel a weboldallal a frissítések véget.
Képezd önmagad, a barátaidat, és a családtagjaidat.
Csatlakozz az egyik munkacsoporthoz a 6 közül-ezen a weboldalon és segédkezz gyönyörű bolygónk felszabadításában.
Alkossatok csoportokat minden vasárnap és végezzétek el a Heti Felszabadító Meditációt és koncentráljatok az Istennői Energia áramoltatására. További info: www.2012portal.blogspot.com.
Biztosítsd önmagadban a nyugalmat, a középpontodban levést és bátoríts másokat, hogy tegyék ugyanezt. Válaszokat fognak keresni és te leszel az, aki tud nekik segíteni, így tanulj és készítsd fel magad a szolgálatra.
MI MAGA AZ ESEMÉNY?
Az ESEMÉNY lesz bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem-fizikai síkon. A nem-fizikai síkon
Érzékelni lehet majd egy nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi Napból (amit Plejádi nyelven Alohae-nak neveznek) fog a bolygó felszínére érni. Ez a Napból érkező speciális fény vagy villanás áthatol a Földön, és az emberiség egészén. Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretetenergia fényében, és véget vet a kettősségnek. Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható, vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt.
Lehetséges, hogy egyeseknél lesz egy erős sokkhatás, de azok, akik tudatában vannak az eseménynek, olyan pozitív változásként fogják felismerni, aminek eljött az ideje. Ez az Isteni villanás el fogja indítani a spirituális erőket, a földönkívülieket, az Agarthai Hálózat embereit, az X bolygót és a Földön lévő Ellenállási Mozgalmat, hogy megkezdjék a hosszú ideje várt tervek beindítását. Ezek a tervek annak a végrehajtásai, ami úgy ismert, mint a Galaktikus Kódex (Link Cobra oldalára.)
Anyahajók fognak láthatóan a Föld atmoszférájába érkezni, hogy megemeljék a Föld rezgését és hogy segítsenek a lakosságnak hozzászoknia a tudatossági mezejükhöz, ahogy az elektronikus kerítés mátrixot lebontották most és mindenkorra. Nem fogják magukat felfedni, vagy nyilvános bejelentést tenni egy rövid ideig, noha a fizikai észlelések száma meg fog ugrani, hogy felkészüljön a világ a jelenlétük elfogadására.
A fizikai síkon a következők történnek.
A Föld katonai és rendőri erői akcióba lépnek, hogy megakadályozzák a zavargást, és hogy biztonságosan őrizve legyenek a létfontosságú infrastruktúrák a hamis zászlós elitista támadásoktól, amik arra lettek tervezve, hogy pánikot és félelem alapú reakciókat váltsanak ki.
Az esemény legjelentősebb része az élenjáró Elit tagjainak a letartóztatása lesz.
A Pénzügyi rendszerek/ az egész központi bankrendszer újraindítása, az összes bank számítógépét ki fogják kapcsolni és nem lesz lehetőség online kereskedelemre, ezért minden bank be fog zárni további értesítésig.
A főbb médiaközpontokat átveszik a polgári hatóságok, akik eltávolítják a cenzorokat és az elit alapú programokat és napirendeket.
Felfedés – A titkos dokumentumok, és az események (beleértve a földönkívüli információkat is) nyilvánosságra hozása el fog kezdődni kis idő elteltével az aktuális esemény után . Sok minden fel lesz fedve a világ rejtélyeiből / ki ölte meg Kennedy-t/ CIA drog üzlet/ az igazi erők, akik végig a világháborúk mögött álltak/ folyamatos népességcsökkentő napirendek/ HAARP/ oltások/ Titkos űrprogram/ Elme Vezérlés/ pénzügyi bűnök és sok-sok dolog, ami sokkolni fog rengeteg embert!
Végre megtörténik az új, tisztességes pénzügyi rendszer kezdete jóléti alapokkal és világra szóló alapokkal a bolygó gyógyításáért.
ÚJ Kormányzat/Politikai rendszer, Oktatási rendszer, Egészségügyi rendszer, Történelem órák, stb-stb. Az emberiség lassú és fokozatos ráébresztése arra a tényre, hogy léteznek pozitív földönkívüli fajok, és hogy milyen galaktikus kapcsolataink vannak.
Az új fejlett technológiák bemutatása.
Meg lesznek osztva azok a Technikák, amelyek a spirituális növekedést segítik, megtanuljuk, hogy kik vagyunk és, hogy honnan is jöttünk. Egyenként fogunk rájönni egyedi céljainkra és mindenki számára ki fog körvonalazódni a saját életútja.
Lesznek majd olyan műalkotások elővéve az ősi gyűjteményekből, amelyek felfedik az igazságot az ember földönkívüliekkel való kapcsolatáról a közelmúltból. Meg fogjuk érteni kozmikus örökségünket. Ősi helyszíneken fognak múltbeli űrhajókat feltárni és lesznek fizikai bizonyítékok az ősi technológiákról.
Lesz majd egy kezdeményezés a fejlett gyógyító technológiák felfedésére, amelyek azért lettek elnyomva, hogy az Elit gazdag tudjon maradni és szenvedésben tartsanak minket. Végül is a jelenlegi gyógyászati rendszer radikálisan át fog alakulni a sokkal fejlettebb formájú kezelések fényében.
Szabad energia készülékek elérhetőek lesznek az otthonod és a kocsid számára, véget vetve ezzel a fosszilis üzemanyagnak és egyéb mérgező technológiáknak.
Végül is lesznek nyilvános vizsgálatok, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy mi is történt, biztosítva ezáltal egy tömeges katarzist gyógyulás és esetleges megbocsátás formájában/ a bűnözők meg fogják kapni kétség kívül a szükséges gyógyítást és tanácsadást az eltorzult elméjük miatt.
Tartsd észben, hogy azok a részletek, amik itt át vannak adva NEM teljesen pontos leírásai mindennek ami megtörténhet. Viszont ezek az alap tervek, ahogy ezek pontosan értendők ebben az időben. Ez azt jelzi, hogy egyes aspektusai ennek a tervnek végre lesznek hajtva. Az ember szabad akarata központi szerepet játszik ebben a folyamatban, és a tervek végrehajtási menete is teljesen képlékeny, ami óránként is változhat attól függően, hogy hogyan haladnak az dolgok az esemény alatt.
Ez az „esemény” nem olyan célú lesz, mint egy Földi típusú forradalom, ahol kockázatot kell vállalni az ártatlan emberek élete miatt. Pont EMIATT tevékenykedünk, hogy biztosítsuk a békés átmenetet. Egy ilyen hatalmas művelet olyan típusú precizitást igényel, amiben csak maga a Teremtő Atya/Anya tud dönteni..
Itt az ideje megértenie mindenkinek ezen a bolygón, hogy ezek a jövőbeli változások NEM néhány őrült ember kezében vannak, akik a hatalmukkal rossz döntéseket hozhatnak, amik aztán vérontáshoz is vezethetnek..
Az eljövendő „Esemény” NEM  egy véres forradalom. Maga az Esemény egy törvényes végrehajtása a most létező planetáris törvényeknek. Ezen felül egyben a „Galaktikus Kódex” végrehajtása is. Az „Esemény” napján az egész világ informálva lesz, hogy most Béke van a Földön, és visszatér a földi emberek szabadsága.
Mindannyiunknak nyugodtnak kell maradni és támogatni az átalakulás folyamatát egy erőszakmentes, és békés társadalommá. Szükségünk van minden segítségre, ami csak rendelkezésre áll, minden embertől világszerte, hogy biztos legyen a sikerünk.
A világ jelenlegi politikai vezetőségének zöme szinte semmit sem tud a tervezett változásokról jelenleg. Néhányan a világ főbb politikai bűnözőiből és játékosaiból befolyásos pozícióban fognak maradni az eseményt követően. Ezért tudatosítani kell azt, hogy az igazi változások az elkötelezett polgároktól fognak jönni, az olyanoktól, mint mi, akik elkötelezettek a megoldások keresésében. Miután megtaláltuk a válaszokat a világunk problémáira, fontos lesz, hogy azokat tettekkel támogatva megvalósítsuk az Új társadalomban.
Légy tudatában, hogy a változások, amik jönnek, gyorsak és erősek lesznek. Bár a legtöbb hosszú távú terv fokozatosan lesz bevezetve, sok dolog, mint pl. a médiaközpontok azonnal fel lesznek szabadítva. Ez elő fogja mozdítani a dolgokat, és lenyugtatja az embereket világszerte. A legnagyobb részt, fehér kalapos polgári hatóságok felkészült és felelős támogatást fognak nyújtani a vezetőségnek – és ez vonatkozik a lakosságra is. Ez keresztül fog menni a média minden létező formáján. Újságok, televíziók, rádiók, és néhány weboldal lesz a leghatásosabb és legátfogóbb forrása az eseményeknek.
Támogatnunk és erősítenünk kell ezeket a békés irányelveket olyan határozottan és magabiztosan, amennyire csak lehetséges. Légy nyugodt, mert az emberek általában békések és jószándékúak. Tartsd észben, hogy az „ESEMÉNY” okai nem ismertek a világ lakosságának 90%-nál. Még csak fogalmuk sincs arról, hogy mi történik és miért.
A televízió fel fogja fedni számukra az igazságot idővel, mert a fény erői fogják irányítani a műholdakat és a kommunikációs központokat. Az a néhány média mogul, aki titokban teljesen birtokolja a világ főbb médiáit, és a szisztematikus elmevezérlés vezetői (úgy, mint, Murdoch, a Rockefellerek és a Rothschildok) le lesznek tartóztatva vagy pedig magatehetetlenné válnak. A cenzoraik el lesznek távolítva, amint a polgári hatóságok biztosítva lesznek arról, hogy felfedhetik az igazságot „AZ ESEMÉNY” kezdetétől fogva az örök időkön át. Az elit által irányított, szövegolvasó, MK Ultra áldozatok –úgyis ismertek, mint „beszélő fejek”- fel lesznek váltva felelősségteljes riporterekkel. A műholdak az Ellenállási Mozgalom és más támogató erők irányítása alá kerülnek.
A média őszinte, részletes jelentést fog adni nekünk arról, hogy mi fog történni hamarosan, miután a letartóztatási folyamat elkezdődik. Ez remélhetőleg megnyugtatja a lakosságot és biztosítani fogja az embereket arról, hogy megkapják azokat a szükséges információkat, amelyek az ő és családjuk segítségére lesznek.
Az ESEMÉNYT követően – Az elit tagjainak a letartóztatása a terv szerint nem tarthat 72 óránál tovább, egy világra kiterjedő akció és végrehajtás keretében. Bár az emberi tényezőt beleszámítva a kezdeti letartóztatások tovább is tarthatnak. Mégis az egész folyamat számítások szerint nem mehet tovább 2 hétnél. Az azt követő hónapokban lehetnek viszont a kisebb halakat érintő folyamatos letartóztatások.
Ez alatt a 2 hét alatt a bankok zárva lesznek. Remélhetőleg ebben az időben a média folyamatosan felfedi azokat a hatalmas terjedelmű bizonyítékokat a széleskörű bűnös tevékenységekről, és azokról a fő szereplőkről, akik részben ismertek, másrészt ismeretlenek a nyilvánosság szeme előtt. Ez sokaknak megkönnyebbülést, és mindenkinek lebilincselő híreket fog jelenteni. Átfogóan ez egy erős indok és ösztönzés lesz a változáshoz.
Ami ezután fog következni, az az emberiség egészén múlik. Hogy milyen gyorsan és milyen jól tudja az emberiség befogadni a kinyilatkozásokat világszinten ezeknek a bűnözőknek a letartóztatása tekintetében, az fogja meghatározni a bolygó fejlődésében a következő szintet. A többségnél minden bizonnyal lesz egy folyamatos elutasítás, sokk és düh amiatt, amin keresztülmennek. A bosszúra és erőszakra való buzdítás vagy tettlegesség nem lesz tolerálva. Reméljük, hogy a csoportunknak szerepe lesz a lakosság tanításában és elkerüljük a félelem alapú reakciókat és az ellenséges tevékenységeket a közösségeken belül!
A most következő információk, az események mint LEHETSÉGESsorozatát mutatják be, amelyek belső információn alapulnak, és nem úgy vannak kihirdetve, mint az „Esemény” aktuális tervei vagy eredményei. Az emberiség kollektívan határozza meg a jövőnket és a lehetőségek szinte végtelenek!
A hirtelen drasztikus változásai az Eseménynek néhányak számára zűrzavart, míg mások számára megkönnyebbülést fognak okozni. Számíthatunk bőven sírásra és fogcsikorgatásra, de erősek vagyunk, és össze kell raknunk az összetört hitünk és valóságunk darabjait. Újra össze tudjuk őket illeszteni a szeretet és a szépség igazságos és tiszta kinyilvánításával, ami örömet fog okozni számunkra. Számíthatunk arra is, hogy sok ember reakciójában nyomai lesznek még a régi változástól való félelemprogramoknak. Ne legyen benned félelem vagy fásultság emiatt, mivel a fény győzelme biztosított és a bolygónk felszabadulása a zsarnokságtól csak ünneplést válthat ki! Mi, mint egy egész planéta egy olyan fényes új korszakba fogunk belépni, amire nem volt példa a teremtés óta!
Katonai jelenlét
Reméljük, hogy röviddel a letartóztatásokat követően a katonaságnak lehetősége lesz leállni és az átmeneti zavar is véget ér. A katonaságnak és a rendőrségnek kezdetben nagyobb lesz a jelenléte, de meg lesz nekik parancsolva, hogy maradjanak erőszakmentesek. A vétkekért elszámoltatás lesz. Reméljük, hogy a lakosság kevésbé lesz hajlamos a túlreagálásra és a pánikra miután az energetikai háló, az elit és a média félelem -gépezete működésképtelenné válik. A segítséged a folyamatban létfontosságú!
Munka és Vezetőség
A világ lakossága bátorítva lesz arra, hogy térjen vissza a munkájához, ahogy a folyamat előrehalad, hogy visszaállítsák az emberek kormányzatát, ami az emberekért és az emberek által működik. Valószínűleg új választások lesznek beiktatva rövid időn belül. Habár a vezetők megválasztása nem lesz fizetett, és a választási folyamat is igazságos, átlátható, korrekt és becsületes lesz. Lehet, hogy nem árt, ha valójában részt veszel találkozókon, hogy megismerd azokat, akikre szavazni fogsz! Képzeld el, nem lesz több olyan szavazás, ami a TV-ből hallott szlogen alapján zajlik. Az is elképzelhető, hogy úgy döntesz, hogy nem akarsz gyűlésekre járni és ismerkedni azokkal, akikre szavazhatnál, de ebben az esetben inkább ne szavazz. Miért legyen olyan, hogy valakire csak a neve hangzása alapján szavazunk?
Bankok
Miután a bankok újranyílnak mindenkinek meg lesz a pénze. A bűnözők, a bankszterek és a nagy tőzsdemanipulátorok nem fogják a pénzüket meglelni! Ezek a trillió dollárok jóra lesznek használva. Az a terv, hogy világszintű jóléti alapokat hoznak létre, amelyekből biztosítva lesz a világ hajléktalanjainak a ruházása, elszállásolása és etetése. Az idősek, betegek és a gyengélkedők kerülnek először sorra. Az árva és nemkívánt gyermekek világszerte szerető családokba fognak kerülni, és olyan helyek is lesznek, amelyek azok gyógyulását és ellátását fogják biztosítani, akik a régi világ hamis rezsimjeitől szenvedtek.
Tudomány
A tudomány le fogja lebbenteni a fátylat az elnyomott ötletekről és a fizika hamis értelmezéséről, és meg fogjuk tudni az igazságot arról, hogy mi is történik a külső térben. Tudományos bizottságok lesznek felállítva, amelyek be fogják tiltani a veszélyes és mérgező technológiákat. Alternatív megoldásokat fognak keresni és kiválasztani azok, akik a legalkalmasabbak erre a feladatra. Várhatóan sok karrier fog véget érni, és hatalmas változások lesznek a világ munkaerejét tekintve.
Új technológiák
Olyan új technológiák lesznek bevezetve, amelyek nemcsak ingyen energiát, hanem fejlett kommunikációs erőforrásokat is létre fognak hozni világszerte. A műholdak át lesznek helyezve, és az űrszemét is el lesz takarítva. A természet csodálatos titkai fel lesznek fedve, hogy ezáltal sok betegséget meggyógyíthassunk. Nyíltan meg lesz tanítva az igazság arról, hogy miért betegszünk meg, és hogyan teremtik meg a gondolataink a realitásunkat és nagyon sok betegség és társadalmi probléma okai azonnal meg lesznek szüntetve, és ezáltal sokak számára gyorsan véget ér a fájdalom és a szenvedés.
Víz
Meg fogjuk tisztítani a Föld elemeit, és a víz és a levegő időben meg lesz tisztítva és gyógyítva. Óriási, vízzel kapcsolatos műveletek veszik majd kezdetüket. A gátak el lesznek távolítva, és a víz úgy fog folyni, ahogy a természet tervezte. Hatalmas sótalanító üzemek lesznek építve, és a sivatagok is öntözöttek lesznek, ezáltal az emberiség soha nem fog újra szomjazni vagy éhezni.
Átállás
Az öreg, elavult és elhasználódott technológiák újra lesznek hasznosítva, ahogy létrehozzuk a fenntartható és életképes életkörülményeket, amelyek harmóniában vannak a természettel és az életünk folyamával. Idővel az emberek rá fognak döbbenni, hogy itt az ideje elfoglalni magukat, és a megoldás részévé válni. Számos egyén szó szerint szét fog robbanni a kreativitástól és a nagyon gyors haladástól.
Élelmiszertermelés
A mérgező élelmeket előállító üzemek át lesznek állítva, hogy biztosítsák a helyi egészséges élelmet a közösségük lakosságának. A genetikailag módosított ételek meg lesznek semmisítve. A Monsanto és más vállalatok be lesznek zárva, és azok is, akik felelősek voltak érte. Nem lesznek engedélyezve többé a rovarirtó és a növényvédő szerek. Az állatok szörnyű kezelése a mészárszékeken törvényen kívülivé fog válni, és az ember tanulni fog a módszereinek hibáiból, és a bolygó végül vegetáriánussá fog válni. Az oroszlán le fog feküdni a bárány mellé.
Szakszervezetek
A különböző technológiai szakmáknál valószínűleg létre lesznek hozva szakszervezeti kerekasztalok és testületek világszerte, hogy kezelni tudják a társadalmunk átállásból adódó problémáit annak a hatalmas, szabadon áramló információknak a fényében, amelyek előjönnek. Ahogy a kommunikáció és az energiatechnológiák elnyomott formái szabadon előbukkannak, úgy szükség lesz a főrendszerek vizsgálatára és későbbi tervekre a használatukhoz. Az általános mérnöki tudásnak lesz a legkiemeltebb szerepe abban, hogy a Föld visszatérhessen érintetlen állapotába. Hatalmas szállítási alternatívák fognak elindulni, melynek eredménye a tiszta levegő és kevesebb stressz az egész bolygón. Kollektívan fel fogjuk ismerni, hogy mi a vagyunk a Föld gondozói, és a kultúra lényegesen át fog váltani hogy újra beiktassa ezt a születési jogot és felelősséget.
Új Munkahelyek
Azok az óriási változások, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világunkat fenntarthatóvá, nem mérgezővé, és életképessé tegyék, mint tudjuk, az egész társadalom átállását igénylik. Számos vállalat és munkahely el fog veszni, és néhányan szinte egy éjszaka alatt el fognak tűnni. Pénzügyi segítséget kapnak azok, akik rosszul járnak. A munkateremtés lesz a fő prioritás, hogy biztosítva legyen az embereknek az az esély, hogy biztonságos és termelékeny módon szolgálják embertársaikat. A hangsúlya az új és a humanitárius projekteknek olyan hatalmas és szerteágazó lesz, hogy nem lesz olyan dolog, ahol ne lehetne valamit tenni.
Vallások
A világ vallásainak kemény utóhatásai lesznek, mihelyst a tanítók, akiknek a jelenléte fel lesz fedve, feltárják az igazságot. A spirituális magja ezeknek az üzeneteknek érintetlen marad, ahogy a szeretet, az igazság, a harmónia és a béke kinyilatkozik a maga valódi formájában. A spirituális feltárások valódi lényege meg fog erősödni. A dogmák, a halotti rituálék, és a vallások irányítási aspektusai ki lesznek iktatva a förtelmességük miatt. Ez lesz az oka a legtöbb kétségbeesésnek azok között a hitükhöz hű tömegek között, akik nem építettek ki igazi kapcsolatot a bennük lévő fénnyel. Ezt nem lehet elkerülni, ahogy a Teremtő sem kért meg senkit, se papot, se könyvet, hogy annak az Istennek az élő szavait tolmácsolja, aki bennünk él.
Azok, akik abban voltak érdekeltek, hogy kihasználják a maguk által kijelölt hatóságok pozícióit, mint „Vallási vezetők” a profitért, a hatalomért, és a hírnévért, látni fogják, hogy az uradalmuk gyorsan véget ér. Az ősi tanítások valódi és igaz esszenciája újra meg lesz erősítve, amint a papság megtévesztéseit és hazugságait és az ezek mögött rejlő okokat nyilvánosságra hozzák. Ahogy a múlt elnyomása eltűnik, el fogják magyarázni a nagy tanítók igazi jelentésőségét.
Az ősi és múltbeli bölcsességek nagyszerű üzenetei előtérbe fognak kerülni. A fény és a szeretet vonalai, amelyek sértetlenek maradtak, de rejtve voltak, mostantól folytatják virágzásukat a szabadság új napjának a fényében. Új templomok lesznek emelve, hogy elősegítsék a spirituális fejlődés fejlett tudományát. A szépség olyan ragyogó helyeit fogják bemutatni, ahol az emberek együtt fognak örülni és imádkozni. Ezek nem vallások lesznek vagy olyan világi kultuszok, amelyek a megosztottságot keresik és más embereket pusztítanak el nézetkülönbségek miatt. A manipulálás játéka meg fog szűnni, és senki nem lesz képes önmagát mások fölé helyezni az irányítás érdekében. Az igazi spirituális vezetés bizonyítottan olyanokból fog állni, akik példamutatóan élnek, egyensúlyban önmagukkal, a természettel és a világgal maguk körül.
Azoknak az ártatlan és őszinte keresőknek és különböző hitek követőinek tanulniuk és fejlődniük kell azért, hogy felelősséget tudjanak vállalni saját spirituális fejlődésükért, és hogy ne mások mondják meg nekik, hogy miben higgyenek. Ezeknek az ártatlan, hithű követőknek a többsége őszintén vágyik arra, hogy valami jót tegyen, és ezek a tettek olyan erővel rendelkeznek, amelyek ennyi ideig fenn tudták tartani a papságot. Az egész emberiség sokat tanult az igazság útján a világ vallásain keresztül, a papság rossz szándékú perverziói ellenére is. Még a papság berkein belül is sokan a hamis információk és fogalmak áldozatai lettek. Hatalmas lépések lesznek a spirituális fejlődés folyamatában, amelyeket nyíltan és szabadon fognak tanítani világszerte.
Határok
Ez valószínűleg kemény lesz az olyan embereknek, akik tele vannak félelemmel és nem igazán értik azt sem, hogy mi mindannyian egyek vagyunk, de akkor sem lesznek határok. Az Esemény után azonnal megszűnnek a határok és az ellenőrző pontok. Mindenki oda utazhat korlátok nélkül a földön ahova szeretne.Elvégre senki sem birtokolja a Földet, és megrajzolt vonalak sincsenek, csak a térképeken és az emberek korlátolt gondolkodásában. Nincs több TSA (a szállítható termékekhez kapcsolódó biztonsági ügyintézés) molesztálás, fenn hagyhatod a cipődet is! Sajnálom, ha ez számodra túl radikális, de idővel hozzá kell szoknod. Ez az egyike a legfőbb hazugságoknak és programoknak, amivel az embereket elzárják, és félelemben tartják, de ennek most vége lesz.
Törvények
A törvényhozók hozták létre a törvényszegőket, ezért a legtöbb törvény, amely hamis politikai rendszer alatt született, hatályon kívül lesz helyezve. A köztörvények kinyilatkozásai újra lesznek integrálva a táradalomban, és új formában lesznek tanítva, ami örömöt fog okozni. A börtönrendszerek meg fognak szűnni a mostani formájukban és a legtöbb ember azonnal el lesz engedve. Néhány fogvatartottnak szüksége lesz tanácsadásra, és mihamarabbi rehabilitációra. Örömmel vesszük azokat a programokat, amelyek segítenek nekik visszaépülni a társadalomba, miután kigyógyultak a romboló tendenciák okozta hatások alól.
Pénzrendszer
A pénzügyi világ olyan drámai változásokon fog keresztülmenni, hogy az megkönnyebbülést fog okozni mindenhol mindenki számára. Persze azokat kivéve, akik az útjuk során mások rovására tisztességtelenül jártak el. A tőzsdék örökre be fognak zárni, és a vállalatok kényszerítve lesznek, hogy visszavásárolják a részvényeiket. Számos vállalat és a legtöbb bank meg fog szűnni a mostani formájában. Nem lesznek többé hitelkártyák.
Első lépésben egy nyitott, becsületes és átlátható, igazi arannyal támogatott pénzügyi rendszer jön létre. Miután a pénz őrülete elmúlik, és az újonnan bevezetett univerzális gazdasági rendszer sikeressé válik, az emberek elkezdenek gyógyulni. Ahogy megtanulunk megfelelően kapcsolódni a pénzügyi élethez, a pénz aktuális használatát fel fogja váltani egy kreditrendszer. Ez azt jelenti, hogy nem kell majd pénzt tartanod magánál. Ez nem az NWO (új világrend) kontrollált verziója, hanem egy nyitott rendszer, amelyet felügyelünk, és a szabálysértők azonnal el lesznek távolítva felelősségteljes pozícióikból. Az új rendszerben nem lesz megengedett a hamisítás. Remélhetőleg mire ezek be lesznek vezetve, addigra az emberiség nagy része ki fog gyógyulni abból a régi gondolkodásmódból, amely létrehozta az anyagi jólét utáni beteges vágyat. A hiány és bizonytalanság okozta félelem, ami belenevelte a beteges lopást és a kapzsiságot az emberekbe, meg lesz gyógyítva.
Adók
A világ adórendszerei, amelyek az irányítás és elnyomás másik fajtái arra, hogy leigázhassák a földi embereket, az eseményt követően nagyon hamar felszámolásra kerülnek. Ezeket éppen arra használták, hogy finanszírozzák vele az elpusztításunkat, az így felhalmozott pénzek az Eseményt követően jobb célokra lesznek felhasználva. Azt tervezzük, hogy minden újonnan vásárolt terméken legyen ÁFA. A javaslat szerint 15% körüli lesz, de ez még változhat aszerint, ahogy haladunk előre a változásokkal.
Az emberiség rá fog jönni, hogy az élet igazi célja nem a fizikai arany felhalmozása, hanem az az alkímiai folyamat, amely során átalakulunk az isteni akarat és szeretet eszközévé. Azáltal hogy segítünk másoknak, és szolgálatot teszünk a közösség boldogsága és sikere érdekében, látni fogjuk, hogy ez az átalakulás együtt érhető el.
Új Fizetések
Nagyon valószínű, hogy nem lesz többé hatalmas különbség a pénzjutalmazás tekintetében. Másképpen szólva, lehet, hogy lesz egy limit, amelynél többet nem kereshet egyik ember sem a másikhoz viszonyítva.. Egyáltalán nem szolgálja az egyensúly törvényeit, ha valakinek a világ egyik részén 2000-szer többje van, mint a másiknak. Pillanatnyilag a pénzkeresők közötti eltérés néhány esetben milliós nagyságrendű is lehet.
Korlátlan Bőség
Az innováció, a jólét és a bőség ösztönözve és ünnepelve lesz. Nem lesz korlát a luxusban és a minőségben. A művészet, a zene, a tudomány és az oktatás önmagában egy teljes paradigmaváltáson fog átmenni, amely értelmet és reményt fog adni a világ lakossága számára.
Van néhány lehetséges forgatókönyv arra, hogy mi fog történni az esemény után. Számos ezekből a lehetőségekből, és javasolt változásokból sok évig eltarthat. Az itteni állítások nem úgy hangzanak el, mint az Új Társadalom felé mutató tervek végleges kinyilatkozásai. . Az itteni ötletek néhány embernek fantáziák, másoknak maga a földi paradicsom, míg néhány embernek ez a földi pokol. Nem akarjuk megszabni, hogy mi történjen, csak fel szeretnénk KÉSZÍTENI néhányLEHETSÉGES változásra. Bizonyos részletek a fönt leírtakból biztosan meg fognak nyilvánulni. A pontos részletei és idővonalai ezeknek a számított változásoknak ismeretlenek, ez a cikk a Fény győzelmére való több éves felkészülés és tanulmányozás eredménye.
Hármas Szekció: Kivel kell kapcsolatba lépni?
Tulajdonképpen, a te küldetésed, hogy lépj kapcsolatba a világ vezetőivel, már elkezdődött. Gyakorolj „AZ ESEMÉNYRE” minden nap; és értesíts mindenkit, és bárkit, akinek van füle, hogy halljon és szeme, hogy lásson. Áldozz időt annak a gyakorlására, hogy melyek azok a szavak és információk, amelyeket ha megosztassz az emberekkel “(be)lezárja” őket. Próbáld meg az információt olyan tömören és érthetően átvinni, amennyire csak lehetséges! Ne légy elbátortalanodva, ha nem vagy kész a feladatra.
Bárki meghallgathat, aki felelősségteljes és hatalmi pozícióban van. Nem kell egyből „a holdat megcélozni.” Néha a megfelelő személy is átadhatja az üzenetet; és lehetséges, hogy későbbre fogsz kapni egy meghívást.
A helyi város vezetője, a polgármester, vagy maga a városi tanács tagja is lehet az az illető, akire éppen szükséged van. Használd a helyi ismereteidet azzal kapcsolatban, hogy kit fogsz első körben megkeresni.
A körzeti, vagy megyei testületek könnyebben hozzáférhetőek és elérhetőek. Attól függ, mekkora befolyásod van az adott területen.
Iskolai testületek, tanárok és igazgatók valószínűleg szívesen segítenek a biztonságos menedéknyújtásban, ha bizonyos lakossági csoportoknál káosz törne ki: ne félj tanítani a tanítókat.
Közüzemi vállalatoknak –gáz, elektromosság és víz-folyamatosan mennie kell. Ha ezek meghibásodnak, ne félj értesíteni a felelős csoportokat a környéken.
Városháza. Ebbe beletartózik az egész város infrastruktúrája (a város működése, mint olyan). Kérlek tudasd velük, hogy mi is történik. Valószínűleg megértő és segítő fülekre fogsz találni.
Élelem- Beszélj a helyi boltok vezetőivel. Emlékeztesd őket, hogy az
embereknek szükségük lesz ennivalóra –még akkor is, ha az átmeneti időszakon gyorsan túl leszünk. Fontos, hogy segítsenek az üzletek fenntartásával az élelmiszer ésszerű és igazságos elosztásában amennyire csak lehetséges. A parkolóhelyeken elhelyezett szórólapok lehetőleg lebeszélik majd az embereket a pánikról és a lopásról.
Kommunikációs központok; ezeket nem lesz könnyű véghezvinni, de fel lehet venni a kapcsolatot helyi szakértőkkel, hogy rádióállomásokat és egyéb kommunikációs formákat készítsenek elő használatra áramkimaradás esetén. A legfontosabb itt a kutatás és a felkészültség.
Törvényi végrehajtás –Végül, de nem utolsósorban, a a törvényi szervekkel való kommunikáció fontos ebben a helyzetben. Itt kell a legjobban igyekezned, mivel a tagok csak a vezetőtől fogadnak el bármilyen irányítást. Ez a csoport gyakran azért választja ezt a hivatást, hogy irányíthasson, nem pedig attól a vágytól vezérelve, hogy szolgáljon. Ahhoz, hogy itt hatékony légy, szükség lesz az összes eszközödre és kapcsolatodra. Emlékezz arra, hogy kivel beszélsz. Amikor kiválasztod a képviselőidet erre a feladatra, válassz olyan hírvivőt, akinek nincs bűnözői múltja, vagy nem bajkeverő. Légy együttérző; és ne felejts el óvatosnak lenni, és a többieket is erre bátorítsd. Tudasd velük, hogy te most együtt dolgozol a „Törvényi végrehajtás Speciális alakulataival”, és mint helyi képviselőjük, azért jöttél segíteni, hogy elkerülhetők legyenek a törvénytelenségek. Bátorítsd a megelőző rendőri intézkedéseket, amelyek tisztelik az emberek békés gyülekezésre való jogait. Mutasd meg nekik a Közösségi Vezetők Tájékoztatóját bizonyítékképpen, hogy te tudtad, hogy ez következik. Sokat segíthet!
Négyes Szekció: Képzési Javaslatok
Légy elhivatott: Reméljük, hogy kitartasz elhivatottságodban és tanulni fogsz itt; és reméljük, hogy átvéve a kezdeményezést az egyik vezetővé válsz a kisvárosodban, a községedben, falvadban, a nagyvárosodban, a megyédben, vagy akár az országodban. Bátorítani fogunk arra, hogy szervezz találkozókat csoportos meditációkhoz, és ezeknek az ötleteknek a megvitatásához, másokat is arra bátorítva, hogy Készüljenek A Változásra.
Heti találkozók: Heti találkozókat javaslunk személyes megjelenéssel –vagy akár közösségi médián és konferenciahívásos hálózaton keresztül. Bármi és minden beletartozik, ami működik. Minden őszinte hangot meg kell hallgatni. Kerüld a hatalmi harcokat a csoporton belül. Kérlek kövesd a Protokolljainkat.
Szerepjáték: Szervezzetek egymást közt szerepjátékokat és gyakoroljatok. Teszteljétek magatokat az üzenetek tartalmát és a küldetés szándékát tekintve. Ne felejtsd el az üzenetek prioritását. Mutasd be a Közösségi Vezetők Tájékoztatóját, ahogy képbe kerültél a tartalommal. Ha nem vagy magabiztos a küldetésben, vagy a csomag tartalmában, akkor ez nem a neked való csoport. Mi VEZETŐKET akarunk, akik magabiztosak, és véghez tudják vinni ezeket a protokollokat, amikor szükséges.
Légy tudatában a stressznek: Légy annak tudatában, amikor képzed magad és gyakorlod a fellépésedet, hogy ezek a vezetők stresszesek lesznek, és valószínűleg az is nehézségbe fog ütközni, hogy megtaláld őket és átjuss a biztonsági szűrőiken. Használj meggyőzést, és légy tapintatos. Ha bárkinek személyes kapcsolata van a csoporton belül használjátok fel-amikor csak lehetséges és gyakorlatilag kivitelezhető kerüljetek azok közelébe, akik a területi infrastruktúrát irányítják. Mindig bátorítsátok őket, hogy működtessék a status quo-t, és legyenek felelős vezetők.
Alkossatok Csoportokat: Arra kérünk, hogy csoportosan közelítsétek meg ezeket a hatalmi pozícióban lévő vezetőket. Legyen egy vezető, aki ismeri a Protokollokat. Ez a lehető legfontosabb. Tartsatok gyertyafényes virrasztást, vagy egyéb békés, nem fenyegető jellegű, figyelemfelkeltő műveletet, ha elutasítottak. Lehetsz kreatív, de ne légy erőszakos, ha nem kapsz hivatalos közönséget. Használd a Reneszánsz csoportot, vagy a humort; és ne félj használni egy beosztottat, akinek bejárása van a hatalom folyosójára. Légy türelmes, erős, és őszinte. Tanítsd meg a csoportodnak ezeket az alapelveket és légy a testvéreid őrzője. Figyeljetek oda egymásra. Ne hagyd, hogy az érzelmek vagy az önérdek uralkodjon munkátok során. A gyámkodásod alatt előfordulhat, hogy egy felelősségteljes vezetőség visszautasít bizonyos irányelveket a parancsnoki láncolatban, amelyek sérthetik a Protokolljainkat, és nyilvánvalóan teljesen ellene vannak a szabadságnak, és az igazságnak. Lehet, hogy sikerül keresztüljuttatni az elképzeléseket, de lehet hogy nem, mindenesetre az erőfeszítéseitek segíteni fognak ebben.
Juttasd el az Üzeneted az Emberekhez: Ha minden más elbukik, akkor vidd az üzeneted az utcákra és az emberekhez. Beszélj egy szónoklaton, használj megafont, de légy kedves és szíved Szeretetének mélységéből szólj! Sikerrel fogsz járni!
Szükségünk van a Segítségedre
Tudjuk, hogy számos különböző kultúra lesz érintett. Ezért ezt figyelembe kell venni az információk összetételénél és a világszintű terjesztésénél is. Ha bármilyen észrevételed, vagy javaslatod van, kérlek, oszd meg velünk. Olyan sok különböző politikai rendszer, és hierarchia létezik, hogy valószínűleg nem tudjuk most mindet figyelembe venni. Gondold végig az erőforrásokat a környékeden.
Oszd meg velünk gondolataidat: Tudjuk, hogy számos különböző kultúra lesz érintett. Ezért ezt figyelembe kell venni az információk összetételénél és a világszintű terjesztésénél is. Ha bármilyen észrevételed, vagy javaslatod van, kérlek, oszd meg velünk. Olyan sok különböző politikai rendszer és hierarchia létezik, hogy valószínűleg nem tudjuk most mindet figyelembe venni. Gondold végig az erőforrásokat a környékeden. Őszintén imádkozunk és tudjuk, hogy közületek sok embernek vannak értékes és különböző nézetei, amellyel hozzájárulhat ehhez a munkához. Ezért alázatosan kérünk téged, hogy tedd meg a pozitív hozzájárulásodat a munkánkhoz. Hiszünk benne, hogy ez a hívás eljut azokhoz, akikhez kell. Sok intelligens Fénymunkást ismerünk világszerte, aki meg tudja ezt csinálni. Te vagy az?
Az Igazság Bankja: A segítségeddel ez a weboldal egy olyan erőforrássá, és az igazság bankjává fog válni, amit mindenki ingyenesen használhat. Támogatva lesz azzal az arannyal, melyet a benned lévő ÉN VAGYOK szellemi forrásához való tiszta hozzáállásod eredményezett. Hagyd, hogy tiszta elméd kimondja a teljes igazságot; és hagyd, hogy szerető gondolataid mindenkihez eljussanak. Rád van bízva, hogy névvel vagy név nélkül osztod meg az ötleteidet. Bizottságunk ellenőrizni fogja ezeknek a kiegészítéseknek a tartalmát, hogy az ötletek biztosan összhangban legyenek protokolljainkkal.
Hozzászólások/ Kérdések: Tisztában vagyunk azzal, hogy a megtett erőfeszítéseink nem teljesek. Hagytunk helyet a hozzászólásoknak. A „Hozzászólások” oldal tartalmilag ellenőrizve lesz. Nem fogjuk tolerálni a felforgatókat és az utálkozókat sem. A bátorító és pozitív tartalmú mondatok lesznek engedélyezve. Az őszinte kérdéseket és komoly kéréseket megválaszoljuk vagy átirányítjuk egyéb forrásokhoz tanulságként. Arra kérünk, hogy csak olyan témába vágó kérdéseket tegyél fel, amely a planetáris vezetőségi csoport tartalmához kapcsolódik, ellenkező esetben nem rakjuk fel a kérdésedet. Ha úgy döntünk, hogy nem tesszük fel, el fogjuk magyarázni az okát.
„Beadványok Oldala”: Örömmel vesszük az építőjellegű kritikát; és meg is hallgatjuk a jó szándékkal felterjesztett gondolatokat. Lesz egy „Beadványok oldala” azok számára, akik támogatni kívánják a jóindulat és az igazság megszilárdítását a világunkban. Bátran terjeszd elő a jól-kigondolt kiegészítéseidet a munkánkhoz. Azoknak az embereknek a beadványait, akik közben tartják magukat a Protokolljainkhoz, valószínűleg részben vagy egész terjedelmében nyilvánosságra hozzuk. Ha a Planetáris Vezető Csoportunk konszenzusa egyetért, ezek az indítványok hozzá lesznek adva a végső munkánkhoz. Meg kell érteni mindenkinek, aki cikkeket, vagy írásokat ad az oldalhoz, hogy ez az oldal mindenki számára elérhető, és nem lehet szerzői jogot feltüntetni az anyagoknál.
Önként vállalt Tanulás az Önismeret útján: Ezek az elkészült tájékoztatók 3 fázisra lesznek felosztva, mivel az emberiség eredetének és kiterjedt családjainknak a feltárása és megvitatása nem lenne túl bölcs dolog a korai fázisokban, majd csak az „AZ ESEMÉNY” és a tömeges letartóztatások megtörténte után. Arra kérünk, hogy amikor csak lehetséges, a csoportjaink együttérzéssel közeledjenek a vezetőkhöz. Nagyon fontos, hogy a csoportjaink kövessék a weboldalon feltüntetett Protokollokat a közösségük vezetőivel való kapcsolatfelvétel során. Ezek a Protokollok gondosan lettek összeválogatva, hogy biztosíthassuk, amennyire emberileg lehetséges, hogy pozitív reakciót kapj. Biztosak vagyunk benne, ha követed ezeket a leírásokat, sikerrel fogsz járni.
Következtetés
Justice will arrive in flash
Justice will arrive in flash
Még egyszer, ha nem vagy biztos abban, hogy mit képviselünk itt, ne félj megkérdezni, átnézni és tanulmányozni. Ne cselekedj, hacsak nem elég erős a szellemed és nem vagy magabiztos – még akkor sem, ha jó érzéseid ellenére kétségeid vannak. „AZ ESEMÉNY” időszakára nyomtass ki egy másolatot a „Közösségi Vezetők Tájékoztató”-járól és hagyd ott névtelenül, vagy add át olyannak, akiről úgy érzed, hogy alkalmasabb és lehetőleg jól csinálná a bemutatói munkát.
Páran már látták és hisznek benne. Vannak mások, akik áldottak, még nem látták, de mégis hisznek benne. Ítéld meg a tudás fáját a gyümölcséről. A Békéért, a Szeretetért, és az Őszinteségért emelünk szót a világunkban. Az Igazság Fényével fogjuk elérni mindezt.
Emelkedjünk fel végre ha nem másért, hát önmagunkért, hogy széttörjük azokat a bilincseket, amelyek félelemben tartják az elménket. Ne bénulj le! Cselekedned kell az igazságért most, ma, ebben a percben! Tartsd a szívedben minden jónak, szépnek és igaznak a forrását. A szándékod, és elszánt ténykedésed, hogy jót tegyél, rezonálni fog és az Univerzum megválaszolja. Isten áldja mindannyitokat!
Szeretettel és tisztelettel,
A Planetáris Vezetőségi Csoport
Győzelmet a Fénynek!
Közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: