A Média Csoport által készített tartalmakat fogják használni a világon mindenütt, és minden létrehozott csoport munkáját is meg kell, hogy ossza szerte a világon. Az Esemény előtt a Média Csoport videókat fog készíteni, hogy inspirálja az embereket a heti meditációkra, és rövid híreket fog közölni az Eseményhez kapcsolódó tennivalókról.

Küldetés:
A Média Csoport által készített tartalmakat fogják használni a világon mindenütt, és minden létrehozott csoport munkáját is meg kell, hogy ossza szerte a világon.
Az Esemény előtt a Média Csoport videókat fog készíteni, hogy inspirálja az embereket a heti meditációkra, és rövid híreket fog közölni az Eseményhez kapcsolódó tennivalókról.


Hangot adni az Arany Kornak


YouTube csatornát fognak létrehozni a „Hogy mennek a dolgok az Ön közösségén belül?” című téma kapcsán. Ez a csatorna riportokat fog közölni hétköznapi emberekkel a világ minden tájáról, hogy bemutassa, hogy nem kell pánikba esni az Esemény bekövetkeztekor. Mindezt úgy, hogy bemutatják, hogy minden szolgáltatás, és közösség továbbra is normálisan működik.
Ezen felül, nagyobb terjedelmű projektek készülnek, amelyek ismertetik majd, mi is történt valójában itt a Földön a történelem során. A projektek többsége majd csak az Esemény bekövetkezte után készül el teljesen. A hat létrehozott csoport által készült anyagokat is a Média Csoport fogja bemutatni. Operatőröket, hangmérnököket, világosítókat, írókat, zeneszerzőket és még sokan másokat arra ösztönzünk, hogy lépjenek kapcsolatba velünk.
Lépjetek velünk kapcsolatba, és küldjétek el a szabadon terjeszthető grafikáitokat, zenéiteket és tárolt felvételeiteket, amelyeket el fogunk helyezni a prepareforchange.net média könyvtárában.
Közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: