A Készülj a Változásra Hálózat küldetése, hogy ösztönözze és lelkesítse mindazokat, akik azért látogatják ezt a weboldalt, hogy részt vegyenek egy Új Társadalmat létrehozó hálózatban. Még fontosabb, hogy a prepareforchange.net reményeink szerint egy stabilizáló energiaként fog működni az Esemény ideje alatt és utána is, hogy egy pozitív, békés és erőszakmentes váltást biztosítson a világunkban.

A Készülj a Változásra Hálózat küldetése, hogy ösztönözze és lelkesítse mindazokat, akik azért látogatják ezt a weboldalt, hogy részt vegyenek egy Új Társadalmat létrehozó hálózatban. Még fontosabb, hogy a prepareforchange.net reményeink szerint egy stabilizáló energiaként fog működni az Esemény ideje alatt és utána is, hogy egy pozitív, békés és erőszakmentes váltást biztosítson a világunkban.
A weboldal maga egy olyan emberek csoportja által létrejött válaszreakció, akiket egy névtelen fényküldött, Cobra ösztönöz és lelkesít. Cobra, mint közülünk sokan, azt kutatja, hogyan segíthet elő egy mélyreható és pozitív változást a világainkban, szociális, politikai és társadalmi infrastruktúra terén.
Mi a Készülj a Változásra Hálózat azért vagyunk, hogy ezen a weboldalon keresztül tanítsunk, információt szolgáltassunk és egy megbízható hivatkozási alapként szolgáljunk a földünkön hamarosan bekövetkező változások idejére.Reméljük, hogy ezt a weboldalt egy olyan hellyé tehetjük a többi ember számára, ahol megoszthatják a tudásukat és békés, szeretetteljes módon készülhetnek fel a változásokra.
Ez az oldal nem azért jött létre, hogy bármilyen módon félelmet vagy feszültséget keltsen, valójában mi mindannyian nagyon -nagyon optimisták vagyunk a bolygónk felszabadításának terve és kinyilatkoztatása miatt. Minden sötét és romlott dolognak le kell lepleződnie az igazság fényében, hogy azt meg lehessen érteni és megbocsátani. Hogy azután kirajzolhassunk egy új ösvényt egy igazságos, átlátható és nyitott ÚJ TÁRSADALOM felé.
Nemrég pontos információkat kaptunk az úgy nevezett “Galaktikus Kódex” alkalmazásával kapcsolatosan. Ennek a Galaktikus Kódexnek az alkalmazása az Esemény idején fog megtörténni. Az Eseményt definiálhatjuk úgy, mint egy önmagát beteljesítő, előre nem tervezett dolog és egyidejűleg a rendőri szervek akciója is a főbűnösök törvényes letartóztatásával a világ politikai, katonai, szociális és pénzügyi intézményeire kiterjedően.
A fő célunk az, hogy megtanítsuk az embereknek világszerte, hogy miről szól az Esemény és mi vezetett idáig. Ezentúl nyilatkozatot tettünk a békés szándékunkról, és olyan átmeneti csoportokat hoztunk létre számos alapelvvel, amelyek elkötelezték magukat a békés és erőszakmentes változás támogatása mellett. Nagyon sok ember készül arra világszerte, hogy amikor eljön az idő, a Szeretet szerény szolgálójaként tevékenykedjen..
Az Esemény maga elég összetett stratégiákból áll, amelyek a társadalmunkra több szinten is hatást fognak gyakorolni.Bár az Esemény középpontjában egyszerűen az eltervezett békés és erőszakmentes főbűnösök letartóztatása áll, a többi részt tekintve ezeknek a rendőri akcióknak az eredményei drámai változásokat fognak előidézni!
Cobra megkért minket, hogy hangsúlyozzuk ki, hogy ezek a letartóztatások és a többi radikális változás, amelyek az Esemény alatt fognak megtörténni, NEM egy katonai puccs eredményei. Az Esemény és a tervezett változások NEM tekinthetők úgy, mint a hitehagyott rendőri szerveken vagy a katonaságon belüli lázadók tevékenysége.
Valójában ezeknek a letartóztatásoknak az a célja, hogy visszaállítsa számunkra a békét, a szabadságot és az igazságot. Ezért is szükségszerű, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy mi történik éppen a világunk színpadán, hogy ne pánikoljanak, vagy ne reagálják túl.
Reméljük, szánsz elég időt arra, hogy tanulmányozd az oldalt és annak tartalmát, és csatlakozol hozzánk valamilyen módon. Mi mindannyian hozzáadhatunk egy darabkát a kirakóhoz, ha elkötelezzük magunkat egy harmonikus és békés élet mellett és teszünk is érte! Felvilágosult és tudatos embereket hívunk világszerte, hogy segítsenek nekünk ebben a küldetésben. Fontos, hogy időt szakítsunk rá és annak szenteljük magunkat, hogy életképes alternatívákat mutassunk be az ÚJ TÁRSADALMUNK felé.
Számos különböző csoport van feltüntetve az oldalunkon, amelyeket azért hoztunk létre, hogy csatlakozz hozzánk. Bőséges tudásanyaggal látunk itt el, aminek biztosan örülni fogsz. Kérünk, fogadd el a meghívásunkat a tanulásra és légy Te is a folyamat részese. Ha bármikor is azt érezted, hogy szívesen tennél valami jót embertársaidért, ez most a Te alkalmad, hogy megoszthasd a szeretetedet és jó munkádat.
Szeretettel és Tisztelettel
Készülj a Változásra Csoport
Győzelmet a Fénynek!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy
ne maradj le a friss hírekről!

prepareforchange.net
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: