• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. augusztus 21., szerda

  Első találkozás - egy külföldi szemével

  Először is, kívánom,hogy a MAGyarok is legyenek végre ennyire nyitottak! 
  Meglepetésemre az egyik angol blogomra egy külföldi (wenmorr nicknéven) júl.28-án írt egy kommentet, ahol elmesélte Marcus arkangyallal való kapcsolatfelvételét.

  "wenmorr@talktalk.net
  JULY 28, 2013 @ 6:06 PM
  I was at a workshop today where we had to attempt to source the name of our angels. I saw this vision of the man described and he told me his name was Marcus! So please Marcus is there for me……now I can thank him by name. X"

  Az angolul kevésbé tudóknak: A lényege az,hogy a kommentelő egy foglalkozáson volt aznap, ahol meg kellett tudniuk a saját angyaluk (őrangyaluk) nevét. Látomásban látott egy férfit, akire illett a leírás (ahogy bemutattam Marcus arkangyalt még májusban), és úgy mutatkozott be neki,hogy Marcus.
  Ahogy minden arkangyal, így ő is bárki őrangyala lehet a világon. Mivel az arkangyalok mindenkire vigyáznak. Csak valaki elfogadja a segítségünket, valaki nem..... ez már az emberek szabad akaratán múlik. 
  Vannak, akik még mindig nem akarják őt elfogadni (különböző indokokkal) ,de ez is bizonyíték rá, hogy már nem csak itt Magyarországon találkoznak vele jó páran, hanem máshol is a világban.
  Fényem és Szeretetem öleljen benneteket!
  SandalPhon


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Első találkozás - egy külföldi szemével Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top