• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. augusztus 12., hétfő

  Cobra: Új Lehetőségek Ablaka


  Sokat haladtunk az utóbbi időben. A Fénynek hatalmas győzelmet sikerült aratni a 8-8 portálnyitásnál. Minden negatív entitást eltávolítottak az alsó mentális és asztrális síkon. Az egyetlen nem-fizikai negatív entitások most a félgömb implantátumok mögött bujkál az éteri síkon. Ha kilépnek a félgömb implantátumokon kívül, rögtön eltávolításra kerülnek. Ez nem elég nekik, hogy fenntartsanak 7200000000 implantátumot a megtestesült (inkarnálódott) embereken, így néhány félgömb implantátum már szétesőben van, és néhány szerencsés ember már teljesen mentes minden negatív és nem-fizikai interferenciától.

  A fennmaradt éteri negatív entitások a támadásukat most a Fényharcosok és a Fénymunkások ellen koncentrálják, de a végső eltávolításuk elkerülhetetlen, és nem fog elmaradni. A félgömb implantátumokon kívül az angyali lények gyógyítják a háború-sújtotta éterikus és asztrális tájat, megtisztítják a megmaradt anomáliáktól és helyreállítják a nem-fizikai síkon az eredeti paradicsomi állapotot. Így néz ki az éterikus sík most: (lásd a felső képen)
  Az Ellenállási Mozgalom közölte, hogy mivel a nem-fizikai sík hamarosan tiszta lesz, ez rendkívül fontos lesz abban, hogy végre elérjen a bolygó egy bizonyos fokú összhangot a felszabadító mozgalom által, minthogy most mint utolsó megmaradt tényező, az összhang hiánya késlelteti az Eseményt.
  Nagyon fontos a helyi infrastruktúra csapatok felkészültsége is az Eseményre (prepareforchange.net), meg kell szervezniük magukat oly módon, hogy válaszolni tudjanak majd a zavarodott lakosság millió feltett kérdéseire - késedelem nélkül - az Esemény idején.
  Az emberek folyamatosan próbálják kitalálni az Esemény idejét, de ezzel csak a drága energiájukat pazarolják el. Az emberek, akik várják az Eseményt, ugyanezt teszik.Sokkal jobb lenne, ha mindenki a saját Esemény támogató csoportjában indulna el MOST.
  Az Ellenállásnak bizonyos számú funkcionális Esemény csoportra van szüksége, mielőtt az akció elindul. Ezek az Esemény csoportok elnyelik a hirtelen változás sokkját, hogy az emberek többsége képes legyen kezelni a változásokat.
  A lehetőségek két ablaka érkezik a jövőben, és mindegyik egy lehetséges idő az Esemény bekövetkezésére, ha az emberek felszíni lakossága elkezd felébredni, és együttműködni.
  A választás a miénk.
  A lehetőség egyik ablaka október-december közötti időkeretben lehetséges.
  Ezt a Nap pólusváltása váltja majd ki:
  http://science1.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2013/05aug_fieldflip/
  A Nap mágneses mezejének megfordulása (pólus váltás) 11 és 22 éves ciklusban fordul elő, és általában társadalmi változásokat idéz elő:
  http://preventdisease.com/news/13/080713_Just-Months-Away-From-Flip-Suns-Magnetic-Field-Shift-In-Human-Behavior.shtml?utm_source=080713&utm_campaign=080713&utm_medium=email
  Az első Lehetőségek Ablakáról szeptemberben fog megjelenni több információ.
  A második lehetőségek ablaka 2014 március-április időkeretben lehetséges. Ezt a Galaktikus Mag aktiválása teszi lehetővé a G2 csillagközi felhőben:
  http://etheric.com/g2-cloud-predicted-to-approach-twice-as-close-to-gc/
  A második Lehetőségek Ablaka hatalmas, mivel magába foglalja a változásokat galaktikus szinten.
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Új Lehetőségek Ablaka Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top