• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. augusztus 16., péntek

  Cobra: Rövid helyzetjelentés Egyiptomból (2013.aug.16.)

  A Pozitív Katonaságnak egy nagy történelmi lépése volt július 3.-án, ami egy nagy győzelme volt a Fénynek, de a Cabal nem alszik. Még mindig küldik a Blackwater/Xe/Academi mesterlövészeket Egyiptomba, ahol megpróbálnak polgárháborút kreálni a lövészek tagjai, a Muzulmán Testvériség békésebb tüntetői, hogy a Pozitív Katonaságot okolják. 
  A Cabal koordinálása és szervezése alatt a Muzulmán Testvériség milíciái templomokat és rendőrőrsöket támadnak Egyiptomban: 
  A Blackwater zsoldosokat csempészett Egyiptomba az Egyesült Arab Emirátusokból júniusban, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a Cabal hírszerzői, ezért a Pozitív Katonaság megteszi Egyiptomban a szükséges lépéseket: 

  Annak ellenére, hogy globális média blokád és cenzúra van Egyiptomban, azért néhány hír kiszivárog: 
  Az Ellenállási Mozgalom arra kéri azokat, akik úgy érzik,folytassák a meditációt Egyiptomért,hogy harmonizálódjon a helyzet: 
  És különösen meditáljatok augusztus 25.-én a Béke Portál megnyitásakor: 
  A tömeges meditációk világszerte terjednek. Natiruts, a legnépszerűbb reggae zenekar koncertje Brazíliában, a Fény egy rövid hívása volt Egyiptomért július 27.-én, ahol több tízezer ember volt jelen,és inspirálták a 2012 portál blogot: 

  Jó lenne, ha jövőben megtudnák ismételni a koncertet, Egyiptom népe hálás lenne érte. 
  Az Ellenállási Mozgalom azt kéri, hogy a Pozitív Katonaság távolítsa el a Blackwater zsoldosokat az országból azonnali hatállyal. Az Ellenállás kéri a tisztességes és nyilvános tárgyalását a Muzulmán Testvériség tisztviselőinek, hogy a  a pontos bűncselekményükről a média is értesüljön. 

  Eközben a Fény erők pozitív hálózatokat hoztak létre a katonai erőkben világszerte, hogy felkészülhessenek az Eseményre: 
  És néhány kormány már tervezi az Esemény utáni változásokat: 
  A pénzügyi visszaállítás NEM fog megtörténni, amíg minden készen nem áll az Eseményre: 


  Elszántságuk következtében a Cabal (Rockefeller frakció/Texasi fiúk/Carlyle csoport) arra készül, hogy hamis zászlós Újrainditást, és hamis zászlós katonai puccsot indítson, ami úgy nézne ki mint az Esemény szeptemberben, de ezeknek a tervek meglesznek akadályozva és nem lesz megengedve sose a manifesztációjuk. Ezek a tervek olyan potenciállal rendelkeznek, hogy elindíthatják a valódi Eseményt egy kicsit korábban a számítottnál.
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Rövid helyzetjelentés Egyiptomból (2013.aug.16.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top