(Megjegyzés: Még mielőtt elkezded olvasni, olvasd el az 1 nappal ezelőtt kiírt üzenetemet. Köszönöm: http://www.fenyorveny.hu/2013/08/sandalphon-arkangyal-uzenetei-kritikus_26.html . Ez idézet belőle: "Az éjszaka folyamán az emberek végre elérték a legnagyobb célt. Átlépték a kritikus tömeget, amire oly rég óta vártunk! A kritikus tömeg száma 144 000 ember lett volna. Ezt a számot jóval túlléptük, és boldogsággal tölt el,hogy 210 000 felébredt ember hangolódott teljesen a portál aktiválásra EGYidőbe. - SandalPhon ) 
Rendkívül jó hír, hogy sikerül elérnünk a kritikus tömeget! Számos honlapon és blogon terjesszétek ezt az üzenetet, és nézzétek meg a Béke Portál aktiválás videónk elérte a közel 1 milliós nézettséget, pár nappal ezelőttig csak negyed milliós volt. A kollektív tudat az aktiváció pillanatában sikeresen megerősítette a Fény hálót az éteri síkon, úgy hogy az egész archón rács gyorsan szétesett és az események mostantól felgyorsulnak.
A Fény erők azt kérték,hogy minden vasárnap meditáljunk este 23:11-kor Kairói idő szerint (Megjegyzés: Ez Magyarországon is 23:11 - SandalPhon )
https://www.facebook.com/events/204974432995863/?ref=3
Más időzónákért kattints ide és nézd meg a lakhelyedhez megfelelő időpontot:
A negatív archón örvény az éterikus síkon Szíria felett szétesett a tömeg meditáció eredményeképpen. Ez azt jelenti,hogy a Cabalnak nincs több masszív energia támogatottsága, amivel létrehozhatja a háborút Szíriába. Bármilyen külföldi katonai invázió Szíriába a Cabal által a Pozitív Katonaság akcióját váltja ki, és valóban elindítja az Eseményt. Nagyon valószínűtlen,hogy a Cabal erre hajlandó lesz. 
Az éterikus archónok többé már nem befolyásolják a széleskörű geopolitikai energiát, miután elvesztették múlthéten az egyiptomi örvényt és az szíriai örvényt vasárnap. A kulcsuk már csak az emberek befolyásolása a bolygón minden erejükkel, úgy mint a Cabal tagjai, a pénzügyi és politikai erők, a média befolyása alatt lévő emberek és a legfontosabb kulcsuk a Fényharcosok és a Fénymunkások. Bármit is csinálnak, nem fogják tudni késleltetni az őszi dolgokat. 
A szeptember egy nagyon érdekes hónap lesz.
(MEGJEGYZÉS: Cobra NEM csatornázott/közvetített egyén,hanem fizikai ember. Köszönöm.Lentebb az ő oldala található meg a forrásban!-SandalPhon)
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: