• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. augusztus 4., vasárnap

  Cobra: Béke Portál Aktiválás 2013.aug.25.-én


  Augusztus 25.-én egy nagyon fontos portál fog megnyílni, ami a Fény erős infúzióját fogja magával hozni az ellentmondásos helyzetre a bolygó felszínén. 
  Ezen a napon, a következő nagy asztrológiai szextil konfigurációja lesz ezen a nyáron, miután az elsőre már sor került július 29.-én.
  Ez a konfiguráció sokkal erősebb lesz az előző nagy hatosának, mert ezen túlmenően a nagy hatosa a Holdnak, a Jupiternek, a Napnak/Merkúrnak, a Szaturnusznak, a Plútónak és a Neptunusznak az Aug. 25-ei asztrológiai diagramjához hozzátartózik a kardinális kereszteződése a Plútónak, az Uránusznak, a Jupiternek, és a Vénusznak.
  Augusztus 25.-i nagy szextil

  Ezért aktiváljuk a Béke Portált, ami egyedülálló lehetőséget kínál, hogy átalakítsa az Uránusz / Plútó feszültségét (a Jupiter és a Vénusz kardinális keresztje intenzív lesz ezen a napon) a nagy szextil harmonizáló hatásával. 
  Ez azt jelenti, hogy az összes mélyen gyökerező konfliktust a bolygó felszínén végre el lehet kezdeni megoldani, ha 144 000 ember aktiválja a portált, és így elérjük a kritikus tömeget ezzel a portállal.
  Ez idő-érzékeny és mennie kell, mint a vírusnak!
  Emberek tömegét kell elérnünk,hogy emberek kritikus tömege csinálja ezt végig. Kérjük osszátok meg blogokon, weboldalakon. Tudományos vizsgálatok megerősítették a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha részt veszel a meditációban, tényleges ember életeket menthetsz meg: 
  Ezt az aktiválás mindannyian 11 óra 11 perckor csináljuk kairói idő szerint augusztus 25.-én (Magyarországon ez 23:11) . Ez Közép-Európában 11:11, Közép-Európában, az Egyesült Királyságban 10:11, 05:11 EDT, 16:11 CDT, 03:11 MDT és 02:11 PDT. Más helyszínekhez és más időzónákhoz kattints ide:
  http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PEACE PORTAL ACTIVATION&iso=20130825T2310&p1=53
  Instrukciók:
  1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.
  2. Vizualizálj egy kékes Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból( vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden.
  3. Képzeld el,ahogy ez a Fény átfolyik a szíveden, a kezeiden keresztül közvetlenül a szíriai konfliktus, a folyamatos egyiptomi felszabadulás, az  Észak-Korea-i börtöntáborok és az összes többi megoldatlan helyzetre a bolygón, töltsd fel őket Fénnyel, és szüntesd meg a sötétséget ahol még létezik.
  4. Kérd meg az Istennő jelenlétét (nőies isten), hogy menjen át a testeden.
  5. Kérd meg az Istennő jelenlétét, hogy vegyen részt közvetlenül a béke és harmónia energiájával minden megoldatlan helyzetben, amiben mindenki részt vesz. Hagyd az energiát áramolni a szíveden át, majd a kezeidben néhány percig.
  Az Istennő békét és szabadságot akar, így béke és szabadság jön.
  Cobra
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Béke Portál Aktiválás 2013.aug.25.-én Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top