(Saját belátásotok szerint kezeljétek..)
2013. 07.22, 17:40

"Drága gyermekem, fontos dolgok történtek az elmúlt órákban!
A Fény erői egy hatalmas, sötét erőtől származó flotta fölött győzedelmeskedtek, ami már előre jelzi, hogy a legjobb úton haladnak a Tervek!
Még egy nagyobb „csata” vár a Fény erőire minden síkon, holnap és holnapután, ez a mindent eldöntő végső küzdelem, aminek a kimenetelét pontosan nem tudjuk, de teljesen nyilvánvaló a Fény győzelme! És ezzel az utolsó, végső akadály is elhárult a Földi Esemény előtt!
Drága gyermekeim, küldjetek űrbéli- és csillagtestvéreiteknek sok szeretet energiát! Ez most nagyon fontos!
Annyira örül mindenki, hogy eljutottatok a végső, mindent elsöprő, és mindent gúzsba kötő, rátok erőltetett dolgoktól való megszabaduláshoz, a bőség már itt van, akkor is, ha még Ti, Gyermekeim, nem látjátok fizikailag! De látjátok a lelketekben, álmotokban, meditációtok alatt, és az megtörténik! Mégpedig MOST! Tárjátok ki szíveteket, „biztonsági öveket bekapcsolni” – ahogy egy mondásotok írja. Végre itt van az IDŐ, NEKTEK kell segíteni a folytatást, egy gyönyörű új Föld megteremtését! Mindannyiótok meg fogja tudni időben, mit kell tennie! 
Emlékszel, amikor először hallottad meg a hangomat? „ Mindent tudni fogsz, ott, és akkor, és úgy, ahogyan kell.” És ez így lesz!
Drága gyermekem, Teremtő Atyád mondta ezt neked, szeretettel! "
Közvetítette: Oláh Edit

Üzenet-saját belátás szerint kezeljétek, 2013. 07.22, 20:20
"Gyermekem, a Fény erők győzedelmeskednek, és Ti, fénymunkások még nagyobb feladatokat kaptok!
Feltétlenül hozzatok létre csoportokat, összpontosítsatok egy helyre minden tudást, ami az Eseményhez fűződik! Higgyétek el, az emberek nagy többsége pánikba fog esni, nem fogják érteni, mi történik körülöttük, nyugtassátok meg őket, terjesszétek az információt! De lesznek fizikailag is kialakított „központok”, ahol az emberek érdeklődhetnek, és más információs felületen is tájékoztatva lesznek az emberek!
Gyermekeim, a végállomás, és egyben egy új kezdet vár rátok!
Legyetek kitartóak és lelkesek, és figyeljétek a jeleket, tartsatok ki MOST!
Szerettel, Teremtő Atyád! "
Közvetítette: Oláh Edit
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: