• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. július 31., szerda

  Mindennapi angyali védelem

  Védelem húzás előtt kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg a lakást, és téged a negatív entitásoktól, energiáktól. Ezután köszönd meg neki.
  Utána képzelj el egy Fényarany piramist, aminek először a talapzatát csináld meg,és erre rá a piramist. Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
  (Frissítés: 2013.aug.14.)
  Az előző módszer kiegészült egy kicsit ezen a módon:
  Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el először egy nagy fényarany gömböt, Élet Virág szimbólummal. Majd ebbe képzeld el egy Fényarany piramist (ami legalább 3m vastag fallal rendelkezik), aminek először a talapzatát csináld meg,és erre rá a piramist. Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
  A másik védelem amit a piramis mellett is használhatsz, hogy magad köré képzelsz egy fényarany gömböt, amit kitöltessz Élet Virág szimbólummal (oldalt a képen láthatod,hogy milyen a szimbólum.)
  /Ha többet szeretnél tudni az Élet Virágáról kattints a linkre: http://www.fenyorveny.hu/search/label/%C3%A9let%20vir%C3%A1ga  /
  Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
  /dupla védelemként tükörrel is befedheted a gömböt/
  Hogy lefedd a negatív energiáit az elektromos dolgoknak, azokra képzelj lilás gömböket. 
  Ha mész valahova, akkor egy arany fénycsövet képzelj magad köré és ugyanígy kérd meg azt is a védelemre, ahogy a Fényarany piramist és a Fénygömböt.
  MINDEN FAJTA VÉDELMET 12 ÓRÁNKÉNT ÚJRA KELL "ALKOTNI" !.
  Fényem és Szeretetem öleljen Titeket!
  Sandalphon arkangyal
  "Közvetítette": Bárány Tünde N. /www.fenyorveny.hu
  (Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Mindennapi angyali védelem Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top