• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. július 11., csütörtök

  Jelentés a függöny mögül... /HUNFény/

  Üdvözöllek kedves olvasó!

  Ebben a bejegyzésben ismételten egy helyzetjelentéssel jövök a számodra. A kapott információk az én intuíciómon keresztül jöttek/jönnek. Szóval ennek tekintetében a szíveddel (belső szűrőddel) vizsgáld meg a kapott információkat, hogy te magad hogyan is látod ezt a helyzetet. Rá is térek a lényegre.

  Tegnap 21:00-kor Magyarországról elindult egy felszabadító meditáció, amin még sok ezer ember vett részt világszerte. Az energiaörvény, amit ez a meditáció és a benne résztvevők kavartak sokak által volt érezhető és kitakarított minden szennyet a nem-fizikai síkokról és ezáltal sok-sok emberből.

  A 99%-a a sötét oldal még meglévő technológiáinak már befellegzett és javíthatatlanná váltak. A negatív entitások is, akik főleg zavaró és gyengítő tevékenységet folytattak az örvény nagyon erős hatására teljesen elporladtak. Nagyon kevesen maradtak és csapdába estek ennek következtében a kauzális síkon.

  Nincs lehetőségük utazni másik síkokra többé a még náluk lévő kütyükkel sem, mert azok nem ilyen célzatú technológiák. A fizikai és nem-fizikai elit már képtelen a telepatikus és más jellegű kapcsolat felvételre egymással. Ennek következtében a fizikai elit agresszívvá (!!!) válhat és vezettetést nélkülözve nekiállhatnak más jellegű (gyenge) tervek kigondolásának és végrehajtásának.

  Most van itt az idő minden egyes embernek arra, hogy nagy dolgokat tegyen. Mindenki a maga tájékán természetesen. Kezdjetek el munkálkodni önmagatokon! Ezáltal egyre jobb lesz az esély, hogy a világunk minél hamarabb és minél békésebben megváltozzék.

  Az elkövetkező időszakban megfog nőni a Fény hajók észlelhetősége ismételten. Legalább minden második ember látni fog egy repülő Fény hajót. Akár nappal is. Tehát minden egyes embernél ezzel 50%-os az esély a földönkívüliek vagy Földön élő emberek által is kezdeményezett "kapcsolat felvételre". Az egyéni megkeresések is megfognak történni.

  Mindenki legyen nyugodt, mert senkit sem fognak elvinni sehová! Mindenki a Földön fog találkozni a csillag és a Föld bolygó belsejében élő testvérekkel és nővérekkel, akik szintén nagyrészt emberek. Az Esemény is már Egyiptomban túl van a próbáján (!!!). Ezért már bármikor bekövetkezhet.

  Ennyi hírrel tudtam szolgálni. Köszönöm a figyelmet!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Jelentés a függöny mögül... /HUNFény/ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top