/Megjegyzés: Ezt a közvetítést azért rakom ki utólag, hogy ez is megerősítse a jún.26-i üzenetemet ( http://www.fenyorveny.hu/2013/06/sandalphon-arkangyal-uzenetei-esemeny.html ), amit kaptatok tőlem. Az Esemény jún.27-én már elindult a nem-fizikai síkon... (http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-mennyei.html) A Fény és Sötétség harca pedig ami jún.27.-én elkezdődött a nem-fizikai síkon levő Eseménnyel együtt, véget ért nem is olyan rég... (júl.22.) (http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-feny-es.html) - SandalPhon /Olvassátok szeretettel: 


Drága Fénytestvéreink!

Összpontosítsátok magatokban az energiátok és finomítsátok meg magatokban! 
Minden a Saját Lelketeken múlik. Erősítsétek meg a Hiteteket és még inkább forduljatok a Fény felé. Az Esemény péntekre van megtervezve, de mint tudjuk minden változhat az Atya akarata szerint. De készítsétek fel a Lelketeket. Lesznek, akik végignézik/végignézhetik ezt az egész folyamatot, de lesznek akiknek nem engedett, óvás vagy más ok miatt. Ezért ti ne keseregjetek. Az nap nagyon jót alszotok majd. Csütörtökön éjjel a fennlét is fontos mert már csütörtökön megkezdődik, belenyúlik a pénteki hajnalba, valamint a pénteki nap egészébe. Tehát péntek 24:00-ig befejeződik. Ez persze elnyúlhat, de be is fejeződhet hamarabb is. Ez a harci eredményektől is függ.Mivel még mindig mennek ezek a harcok fent a Fény és a Sötét között. A szétválasztódás elég sokrétű folyamat. Minden apróság fontos. Ezért mindenképpen csak azok látják majd színtisztán, akik minimum a 4. dimenzióban szerepelnek, Létük ott van. Mielőtt felmerülne a kérdés hogy 5. dimenzió... Az 5. dimenzióban IS benne vagytok, már aki elérte ezt a szintet, és Szívében megtapasztalta valamint sejtszinten is a Feltétel Nélküli, Határtalan, Önzetlen Szeretetet. Ez leírhatatlan. És elmondhatatlan érzés.
Mindenképp, aki eljutott már idáig, meg fogja érezni Lelkében ezt a fantasztikus érzést. Aki még nem, ne szomorkodjon, a cél ez. Mindenkinél. Ezt nagyon nehéz tanítani. De Hittel és Reménnyel elérhető. A Hit az alapja Mindennek. A Remény pedig éltet. A Segítségnyújtás a Lételem. Ezek nagyon fontosak és persze a Szeretet érzése. Amely a legnagyobb erő ebben a Mindenségben. Az egész Univerzumban. 
Senki ne becsülje le Önmagát és senki ne képzelje többnek Önmagát a másiknál! Ez az Egyensúly szükséges a Lélekben! 
Minden biztosítva van, aggodalomra semmi ok! El kell fogadni ezt, ami majd történik, és ami most is folyamatban van, egy elő folyamat, amely a "vihar előtti csendet" érezteti. Az időjárás is változékony, ez is jelzi A Változást. Ne ijedjetek meg ezektől. Viszont a tényt, el kell fogadni, hogy Mindenki a Helyére Kerül. És meg kell tanulni az Elengedés érzését, fogalmát. Meditációval és Önmunkával.

Üzenetet küldte: Égi MesterekKözvetítette: Csillag
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: