Itt az ideje a következő lépésnek, hogy létrehozzuk az infrastruktúrát az Eseményre a bolygó felszínén. A fő hivatkozási oldal felkészíti instrukciókkal az általános népességet, akik elérték a beteljesülés egy bizonyos fokát: 


Habár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja a saját infrastruktúráját az Esemény idejére, nagyon fontos a helyi infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat, és biztosítani fogja,hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen. 

Hat feladat csoportot hoztunk létre: bolygó vezető csoport, gyógyító csoport, média csoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport, és pénzügyi csoport. Ezek a csoportok fogják a gyakorlati eszközöket kifejleszteni, hogy megkönnyítsék az átmenet idejét az Esemény alatt az adott területen. 

Ha aktívan részt kívánsz venni bármely hat csoportban, kattints ide: 

Oldalunkat lefogják fordítani a világ számos nyelvére, így az üzenet elterjed az egész világon. Aktívan keressük a fordítókat. Ha szeretnél csatlakozni a fordítói csapatba, akkor kattints ide, és használd ugyanazt a jelentkezési lapot, ami kimondja,hogy szeretnél önkéntes fordító lenni: 

Hamarosan nagyon sok felszíni lakosság felkészülésével kapcsolatos projektről lesz szó az Eseménnyel kapcsolatban a blogomban, és lesz egy új honlap, ami a fő kommunikációs központja lesz ezeknek a projekteknek. 
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: