• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. július 14., vasárnap

  Cobra: Készüljetek fel a változásra (2013.júl.14.)

  Itt az ideje a következő lépésnek, hogy létrehozzuk az infrastruktúrát az Eseményre a bolygó felszínén. A fő hivatkozási oldal felkészíti instrukciókkal az általános népességet, akik elérték a beteljesülés egy bizonyos fokát: 


  Habár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja a saját infrastruktúráját az Esemény idejére, nagyon fontos a helyi infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat, és biztosítani fogja,hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen. 

  Hat feladat csoportot hoztunk létre: bolygó vezető csoport, gyógyító csoport, média csoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport, és pénzügyi csoport. Ezek a csoportok fogják a gyakorlati eszközöket kifejleszteni, hogy megkönnyítsék az átmenet idejét az Esemény alatt az adott területen. 

  Ha aktívan részt kívánsz venni bármely hat csoportban, kattints ide: 

  Oldalunkat lefogják fordítani a világ számos nyelvére, így az üzenet elterjed az egész világon. Aktívan keressük a fordítókat. Ha szeretnél csatlakozni a fordítói csapatba, akkor kattints ide, és használd ugyanazt a jelentkezési lapot, ami kimondja,hogy szeretnél önkéntes fordító lenni: 

  Hamarosan nagyon sok felszíni lakosság felkészülésével kapcsolatos projektről lesz szó az Eseménnyel kapcsolatban a blogomban, és lesz egy új honlap, ami a fő kommunikációs központja lesz ezeknek a projekteknek. 
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Készüljetek fel a változásra (2013.júl.14.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top