• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. július 26., péntek

  Cobra: Egyiptom felszabadítása frissítés (2013.júl.26.)

  A helyzet Egyiptomban július 26-án egy fordulóponthoz ér, mivel ez lesz az a pillanat, ami a Szíriusz felkelésének pillanata. Ez volt az egyiptomi Új éve, egy új ciklus kezdete. 
    
  Az elmúlt hetekben, a Cabal próbálta megszakítani a felszabadulás folyamatát, úgy hogy zsoldosok szivárogtak be Egyiptomba, és megpróbáltak konfliktusokat kiváltani, amik polgárháborúhoz vezetnek:
  Titokzatos mesterlövészek szerepelnek a fenti cikkben, akik egy privát zsoldos cégnek, az Academi-nek dolgoznak, a korábban megnevezett Xe és Blackwater előtt:
  (Menj a történethez  a 7-ez számhoz.)
  A Blackwater / Xe / Academi egy jezsuita hadsereg, akik a Fekete Nemességnek engedelmeskednek:
  A Fekete Nemesség vezetői (Pallavicini család) is ellenőrzik a Muzulmán Testvériséget:
  Többet olvashatsz a Muzulmán Testvériség valódi történetéről itt: 
  Most a Pozitív Katonaság Egyiptomban úgy döntött, hogy eltávolítja őket Egyiptomból. A Pozitív Katonaság Egyiptomban taktikai támogatást nyújt az Ellenállási Mozgalomnak, a Pozitív Templomosoknak és a Fehér Sárkány Társaságnak. Ahhoz, hogy a mozgásban maradjanak,a Pozitív Katonaság tagjainak szükségük van a lakosság támogatására is. Éppen ezért Sisi tábornok foglalkozott az egyiptomi nemzettel, és kérte az embereket, hogy tiltakozzanak a terroristák (azaz Blackwater / Xe / Academi és néhány Muzulmán Testvériség csoportok) ellen pénteken:
  Amikor az emberek Egyiptom reagálnak a hívásra, a Pozitív Katonaság lépéseket tesz, hogy ki eltávolítsa a jezsuita milicíákat Egyiptomból. 

  Hogy összehangolják a helyzetet, és békésebb legyen a helyzet, a Fény erők azt kérték, hogy minél több ember nyújtson támogatást Egyiptom népének a felszabadító meditációval. Itt az idő, hogy terjedjen, mint a vírus! El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha részt veszel a meditációban valódi emberi életeket menthetsz Egyiptomban. 
  A meditációra pénteken kerül sor, július 26-án 5:00 órakkor kairói idő szerint. Utasítások a meditáció itt van:
  Egy nagyon erős fény portál fog nyílni július 29-én. Láthatjátok az asztrológiai diagrammon is itt: 


  A bolygók hatágú csillag formációt képeznek, amely azt jelenti, a Maat, a kozmikus egyensúly és igazságosság egyiptomi istennője visszatér.

  A július 26. és július 29.-i időszak igen fontos fordulópont lesz, amely eldönti Egyiptom sorsát és nagy mértékben befolyásolják majd az események az Eseményt is. Egyiptom a bolygó kulcsfontosságú helye az Eseményre. Itt a Maat Fénye kialudt az Amarna időszakban mintegy Kr.e. 1340-ben, amikor a monoteizmus és az ateizmus felébredt. De most Maat Fénye és az istennő visszatér,
  Ezért a Fény erők kérték, hogy továbbra is a meditáljunk Egyiptomért minden nap 05:00 kairói idő szerint, egészen amíg július 29.-ig. Különös tekintettel július 26. és július 29. között.
  Az események Egyiptomban most felgyorsulnak, az egyiptomi hadsereg a Muzulmán Testvériségnek szombatig adott időt, hogy aláírják a politikai béke szerződést:

  Az Istennő szabadságot akar az emberek és a szabadság is fog jönni!
  Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  2012portal.blogspot.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Egyiptom felszabadítása frissítés (2013.júl.26.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top