• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. június 19., szerda

  Sandalphon arkangyal üzenetei: Próbák hete / Feltétel nélküli szeretet

  Drága testvéreim!

  Mint tapasztaltátok elég sokan, a múlthét és ez a hét a próbák, kihívások hetei. A Teremtő sokatokat tesz próbára. Főleg érzelmi téren. Ez mindenkit megviselhet most. Döntésektől függetlenül. Ti vagyok a Teremtő fényei, ezért is tesz próbára titeket újra és újra. Meg kell értenetek,hogy ezek a próbák nem ti ellenetek irányulnak - még ha fájdalmasak is - , hanem azért,hogy fejlődjetek, és erősödjetek. Ezt az utat mindenkinek végig kell járnia egyszer.
  A legnagyobb próba mindenkinek amit az életben hozhat, az az önfeláldozás. Nem fizikai, hanem lelki értelemben. Néha, ha a helyzet úgy hozza, meg kell tanulnunk áldozatot hozni. Lemondani arról, amit vagy akit a legjobban szeretünk. Bármilyen fájdalommal is jár. Aki lelkiekben erős, az túljut ezeken a dolgokon.
  Ezt jelenti a feltétel nélküli szeretet... hogy képes vagy bármilyen áldozatot hozni (bármiért vagy) bárkiért, mert önzetlen vagy. Az önzetlen, feltétel nélküli szeretet az Univerzum egyik alapja, amit még tanulnotok akell.
  Ez minden boldogság alapja is. Ezzel önmagad is kiegyensúlyozod, az érzéseid, a gondolataid.
  A feltétel nélküli szeretet szabaddá teszi a lelked.  Jóleső érzések veszik át a helyüket a lelkedben. A feltétel nélküli szeretet elhatározás és döntés... és a teljes elfogadás.
  Egymás között a feltétel nélküli szeretet pedig a legnagyobb odaadás, amit az életben adhatsz...
  Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
  Szeretetem és Fényem tiétek drágáim!
  Sandalphon arkangyal
  "Közvetítette": Bárány Tünde


  Angyali történetek I. (találkozás Marcus arkangyallal és Kayamiel arkangyallal - egy gyógyító élményei)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Sandalphon arkangyal üzenetei: Próbák hete / Feltétel nélküli szeretet Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top