Üdvözöllek kedves olvasó!

A mostani bejegyzés a jelenlegi portál nyitást boncolgatja elsődlegesen. Ami tegnap magyar idő szerint este 21:12 perckor történt meg. Magam is csatlakoztam 2 perccel a portál kinyitása előtt a világ meditációhoz és a leírtak szerint eljárva éreztem magamban, ahogy a Fény energiája végig fut és teljesen körbeveszi a Földet.

A portál kinyitása sikeres volt. Aki nem meditált, mint ahogy az alvók többsége világszerte. Sokan szédülést, émelygést, végtag vagy fejfájást tapasztalhattak. Ez maga az energia érintése volt, ami a megszokott helyekről kiszakította a régi mintákat és elkezdte azokat újjal befedni. Legyetek rájuk nyitottak! Az implantátumok, amik a nem fizikai síkokon voltak ránk szerelve eltávolításra kerültek és a helyét az élet virágának szimbóluma foglalta/foglalja el.

A nem fizikai síkokon is hatalmas törlés keletkezett. A másik oldal tekintetében. Mostantól nagyon sok ember azt fogja megtapasztalni, hogy amilyen dologgal/dolgokkal ezidáig nem foglalkozott vagy foglalkozik egyszer csak elkezdi foglalkoztatni. Hirtelen intelligencia emelkedés formájában is megtörténhet ez. Vagy elkezdesz olvasni egy idáig te neked elsőre szokatlan témájú könyvet. Szóval ne lepődj meg, ha nem értettél évekig valamit és egyszer csak beugrik rá egy egyértelmű és egyszerű összefüggés arról az adott dologról. Bár ez inkább az alvókat és az ébredezőket érinti elsődlegesen. Mindenki vegye tudomásul, hogy a változás belülről elindult és meg kell értenie, hogy aki magának árt az csak magát fogja lehúzni minden értelemben. Minden visszaüt azonnal.

A változás kifog vetülni minden területre. Ami persze elsősorban Földi értelemben idő kérdése is. Sok igazság és sok összefüggés lesz az emberek életében és más felsőbb világok lakói látogatást fognak tenni mostantól kezdve azok számára, akik megengedik. Vegyétek tudomásul, hogy meglepetésként fognak érni ezek a dolgok benneteket. Ne legyetek ijedtek, mert a szeretet csak a szeretetet tudja felismerni.

A Galaktikus Föderáció Földön élő tagjait rövidesen felfogják keresni személyesen és személyes megbeszélés keretében lesz szó a hogyan továbbiról. Ez most minden GF-esnek szól! Ne ijedjetek meg, ha egy Fényhajót láttok és leszáll egy dombon, udvarban, parkban vagy egyszer csak a házadban találkozol a csillagtestvérekkel. A Galaktikus Föderáció nem a kormányokon, hanem az egyszerű embereken keresztül mutatkozik meg. Bárki, aki összefut a GF tagjaival nem fogják őt űrhajóba se sehova behívni. Pusztán beszélgetések lesznek a hogyanról, a miértről és az okról vagy okokról. De ez persze már bármelyik pillanatban megtörténhet.

Csak is az olyan emberekhez fognak elmenni a GF-sek, akik nagyon mély önismerettel rendelkeznek. Ezért lehetőleg, ha van benned bármi félelem, kétség, elzárkózás vagy ellenségeskedés, akkor azt azon nyomban kezd el felszámolni magadban. Attól még az éberséged megmarad, hogy ez a négy negatív tulajdonság eltűnik belőled. A GF tagjai mind szeretetteljes galaktikus emberek is, akik között vannak nem emberi földönkívüliek is. A nem emberi lények még nem szállhatnak le. Csakis az emberek fognak először bemutatkozni, hogy majd a Földi emberek megszokják a jelenlétét más bolygón élőknek.

A televíziók erről nem fognak beszámolni, ameddig nincs kitisztulva az a közeg sem. Szóval, ha a tv-ben azt hallod, hogy földönkívüliekkel történt találkozó az nem a GF-től, hanem a másik oldaltól jövő negatív földönkívüliektől jövő üzenet lesz. Légy nagyon éber! Van terv a televízión keresztüli bemutatkozásra, de az nem a politikusokon, hanem a GF felső vezetőin keresztül fog megtörténni, ha az Isten is úgy rendelkezik.

Köszönöm a figyelmet!

Írta HUNFény

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: