Fejlettebb egészségügyi rendszer lesz bevezetve. A legtöbb betegség már gyógyítható. Ez az információ meg van akadályozva, hogy eljusson hozzánk, mivel a Cabal gonosz kezében van az össze multinacionális gyógyszeripari cég, és nekik dolgoznak. 
Az egészségügyi ellátás ingyenes. Hatékonyabbak lesznek a gyógymódok, és a spirituális (lelki) alapúak lesznek. Ez csak a kezdet lesz.
Az egészségedért igyál sok vizet naponta, olyan tisztát, amilyet csak lehetséges. 
Ahogy minden más, amit az Ayurveda is nagyon jól elmagyaráz: nem szükséges mindenkinek ugyanolyan mennyiséget. Ez 1 és 2 liter között változik. Ha elszeretnéd indítani a tested méregtelenítésének a folyamatát, akkor jó ha tudod,hogy az ezüst-kolloid segít eltávolítani a méreganyagokat. Bármilyen módon lehet javítani az ételek beviteli minőségén stb. ez azért is fontos, mert így több Fényt kapsz.
NEM fogsz kapni több oltást. Erről majd a Rothschild frakcióhoz köthető Sötét Igazság fejezetben lesz szó a későbbiekben...
A gyógyszeripart és a kábítószer kereskedelmet a CIA-Cabal működteti. Ez meg fog változni.
Fordítás: SandalPhon
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: