• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. június 17., hétfő

  Esemény: Új korszerű, egészségügyi rendszer

  Fejlettebb egészségügyi rendszer lesz bevezetve. A legtöbb betegség már gyógyítható. Ez az információ meg van akadályozva, hogy eljusson hozzánk, mivel a Cabal gonosz kezében van az össze multinacionális gyógyszeripari cég, és nekik dolgoznak. 
  Az egészségügyi ellátás ingyenes. Hatékonyabbak lesznek a gyógymódok, és a spirituális (lelki) alapúak lesznek. Ez csak a kezdet lesz.
  Az egészségedért igyál sok vizet naponta, olyan tisztát, amilyet csak lehetséges. 
  Ahogy minden más, amit az Ayurveda is nagyon jól elmagyaráz: nem szükséges mindenkinek ugyanolyan mennyiséget. Ez 1 és 2 liter között változik. Ha elszeretnéd indítani a tested méregtelenítésének a folyamatát, akkor jó ha tudod,hogy az ezüst-kolloid segít eltávolítani a méreganyagokat. Bármilyen módon lehet javítani az ételek beviteli minőségén stb. ez azért is fontos, mert így több Fényt kapsz.
  NEM fogsz kapni több oltást. Erről majd a Rothschild frakcióhoz köthető Sötét Igazság fejezetben lesz szó a későbbiekben...
  A gyógyszeripart és a kábítószer kereskedelmet a CIA-Cabal működteti. Ez meg fog változni.
  Fordítás: SandalPhon
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Esemény: Új korszerű, egészségügyi rendszer Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top