Az új pénzügyi rendszer kiegyensúlyozott spirituális finanszírozási rendszer lesz. A fele pénzed most a Cabalhoz megy, így vagy úgy. A Rothschild rendszere egy számítógépes program. 2012 júniusában az Ellenállási Mozgalom betört a Cabal bankrendszerébe, mint ahogy azt már korábban említettem. A Cabalnak Windows rendszere van, amely egy "hátsó ajtón" keresztül ellenőrzi az összes tranzakciót. A Cabal pontosan tudja hova folyik a pénz. Az Eseménykor aktiválódik egy vírus, amely leállítja a fő számítógépeket.


Az új pénzügyi rendszer kiegyensúlyozott spirituális finanszírozási rendszer lesz. A fele pénzed most a Cabalhoz megy, így vagy úgy. A Rothschild rendszere egy számítógépes program. 2012 júniusában az Ellenállási Mozgalom betört a Cabal bankrendszerébe, mint ahogy azt már korábban említettem. A Cabalnak  Windows rendszere van, amely egy "hátsó ajtón" keresztül ellenőrzi az összes tranzakciót. A Cabal pontosan tudja hova folyik a pénz. Az Eseménykor aktiválódik egy vírus, amely leállítja a fő számítógépeket. Mint ahogy említettem, nem lesz pénzátutalásra lehetőség. Tömeges letartóztatások fognak zajlani. A bankok bezárnak. A hitelkártya sem fog működni, így szükséged lesz készpénzre. Minden aranyat, amit eddig elloptak, visszakerül majd az emberiséghez.

Arany:  

A Yamashita arany volt az Illuminátusok kezében, amit az LRM már 2012 januárjában és februárjában lefoglalt. Mostmár biztonságban van az Ellenállási Mozgalom földalatti kamráiban, amit majd visszajuttatnak az emberiségnek az Esemény után, ami az alap-tartalékul fog szolgálni, az új valutához ami mindenkinek a bőséget fogja jelenteni. 
Minden számlát, ami a Cabalhoz tartozik be lesz fagyasztva. Az összes pénzt elveszik a Cabaltól, amit ők hazugságokkal elvettek az emberektől. 
A jelenlegi valutát megtartjuk kezdetben. De újra lesz értékelve. A dinár viszont nem fog működni. 

Jog: 
Az összes üzleti megállapodás, ami legális, az megmarad az Esemény után. Átlagos törvények lesznek, melyek egyszerűek, és könnyen érthetőek.
Amint vége lesz a letartóztatásoknak és beindul minden újra, a  Federal Reserve, az IRS és a BIS csődbe megy, és meg kell szüntetni. 
És onnantól csak átlátható kezelés lesz. 
Nem lesz: 
1, Tört hitelezés
2, Nem lesznek érdekek
3, Nem lesz tőzsde - bezárnak, és soha többé nem fognak kinyitni!

Hajléktalanok:
Az Esemény után nem lesznek hajléktalanok. Mindenkinek lesz lakása, aki rászoruló. 
Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: