• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. június 7., péntek

  Esemény: Terv az Eseményre

  Mindig is volt egy Terv. A Fény Ellenállási Mozgalom folyamatosan dolgozik az Esemény megnyilvánulásáért. Ők ismerték a módját, hogy hogyan törjék fel a Mátrixot (Egy számítógépes program, amely fogva tart minket ebben a mesterséges valóságban.). Mostmár tudjuk, ahogy írom ezt a cikket, hogy a Mátrix végre összeomlott, és már csak idő kérdése,hogy eljöjjön az tökéletes pillanat amikor az Esemény elindul. A megnövekedett Fény a felszínre hoz most mindent, mindenféle szinten, amelyeket át kell alakítani. Mivel a Mátrix összeomlott, ez a Fény napról napra növekszik, és a változás a küszöbön áll. Fokozatosan napról napra esik szét a Mátrix. Az asztrális és éteri sík még nem tökéletes. Használnunk kell még védelemként Fehér Fényt, amikor negatív dolgok kezdenek bombázni minket /amiket még nem tudunk szabályozni/. 

  Néhány példa,hogy a Fény az igazságot hozza: MP Louis Laurent csodálatos bátorsága, és 13 perces beszéde a belga parlamentben a hét elején. 
  Több száz, ha nem több ezer példa van még világszerte. A másik David Wilcock, a pénzügyi zsarnokság expozíciójával kapcsolatban - az igazság az összes aranyról stb. ezen a bolygón. És kimutatták,hogy több mint 120 millió ember van jelenleg Oroszországban ezen a héten. 
  Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Esemény: Terv az Eseményre Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top