A negatív embercsoportok bevonásával - jezsuiták, a Rothschild, Rockefeller és Illuminati - legalább 1000- 2000 ember kerül eltávolításra az Esemény után. A sötét erők el lesznek távolítva a hatalomból. Az Esemény után a Cabal tagjait börtönbe szállítják, ahol semmilyen kapcsolatot nem tarthatnak a külvilággal, és egymástól is el lesznek különítve. Az elítélés folyamata mikor elkezdődik, magába fogja foglalni az egész emberiséget. Ez egy tömeges katarzis és drámai gyógyulás folyamata lesz az emberiségnek, hogy ezek a bűnözők végül felelősségre lesznek vonva a tetteikért. A Cabal legtöbb tagja szociopata = nem alkalmas pozitív érzésekre, és válaszokra, ami emberré tesz bennünket.
Az emberisége egésze dönti el,hogy mi fog történni ezekkel az egyénekkel, hogy az új egyensúly létrejöjjön. Amnesztiát kapnak néhányan közülük. A legtöbbjüket a Központi Nap fogja "újrahasznosítani". 


A Cabal tömeges letartóztatása nem csupán fizikai hadművelet. Sok fénymunkás (érthetően, akik már évek óta dolgoznak éjjel-nappal ) már frusztráltnak érzi magát emiatt a "késedelem" miatt (mint ahogy ezt ki lehet fejezni) újra és újra. De még soha nem volt megadva az Esemény időpontja, és néhány hónappal ezelőtt 2012.dec.21 előtt tájékoztatott Cobra,hogy 21/12 nem az Esemény ideje lesz. 
A "késés", amiért az Esemény még nem jött létre, az a lelki/spirituális támogatás fentről, és lentről (Belső Föld társadalma) és nem utolsósorban itt a felszínen, amire szükség volt, és szükség van, hogy a tömeges letartóztatások megtörténtekor az emberek tömegei ne essenek pánikba.
Egy ponton, a Galaktikus Központi Nap energiája át fogja égetni a Mátrix összes akadályát az asztrális és az éterikus síkon, és minden negatív entitás eltávolításra kerül. Ezek helyett angyalok és szellemi vezetők veszik át a helyet.
A háló lekerül, véget ér, és a Fény belép.
Az utolsó lépés egyszerűen leveszi a hálót. Amint ez kész, az események gyorsan fogják követni. A Forrás kinyújtja energiáit,hogy elpusztítsa a hálót, és az események majdnem azonnal elindulnak. A programok nem lesz búvóhelyük, sem portálok, semmi felszerelés, semmi. Ők ki lesznek vezetve, és a fényesség időjárás mintája elkezdődik. 


Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: