Nem számít melyik bankban van a pénzed az Esemény idején. Mindenki teljes hozzáférést fog kapni a pénzéhez,amint a bankok újranyitnak. Valószínűleg hosszabb ideig eltarthat ez néhány banknál. Az az érzésem,hogy azok a bankok, amelyek már inkább igazított bölcs tudatosságúak az új pénzügyi rendszerhez, azok gyorsabban ki fognak nyitni. Az árfolyamok egyensúlyban lesznek ingadozások nélkül. Egyes bankok gyorsan újranyitnak és a dolgok átláthatóak lesznek. A bankok kapcsolatai a Federal Reserve-el megszakadnak.

Nem számít melyik bankban van a pénzed az Esemény idején. Mindenki teljes hozzáférést fog kapni a pénzéhez,amint a bankok újranyitnak. Valószínűleg hosszabb ideig eltarthat ez néhány banknál. Az az érzésem,hogy azok a bankok, amelyek már inkább igazított bölcs tudatosságúak az új pénzügyi rendszerhez, azok gyorsabban ki fognak nyitni. Az árfolyamok egyensúlyban lesznek ingadozások nélkül. Egyes bankok gyorsan újranyitnak és a dolgok átláthatóak lesznek. A bankok kapcsolatai a Federal Reserve-el megszakadnak. Mindenki megfogja érteni,hogy pontosan mi történik, hiszen tájékoztatva lesz mindenki a részletekről. Az első napokban a pénz a bankszámlán be lesz fagyasztva. Ha a Cabalhoz tartozik valaki, attól el lesz véve. Így összhangban a fentiek alapján nyilvánvaló,hogy az adott bank egyike meg lesz szüntetve, ezért nem kell aggódnod,mert a pénzed továbbra is biztosítva lesz egy másik bankban, amíg a számla érvényes.
Az első pénzek humanitárius célokra lesznek felszabadítva. A Feladat Csoport fogja átnézni ezt. Az Ellenállási Mozgalom fog irányítani, és figyelni arra,hogy ne tudják kiolvasni a gondolataidat! A Plejádiak nyomonkövetik az összes tettünket és tudják ki,mit csinál.  
Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: