Azt már tudjuk,hogy az Esemény már közel van, mivel Cobra tájékoztatott minket néhány nappal ezelőtt... hogy a Mátrix összeomlott. Tehát minden Fénymunkás felgyorsíthatja most a dolgokat a saját napi meditációjával, ahol "láthatja" a Fény erőit az éteri és asztrális síkon, ahogy átveszi a helyet a sötét entitások helyét a Fény. 
Mi rendszeresen tájékoztatva vagyunk Cobra által a folyamatban lévő munkáról és a jelenlegi állapotról, hogy megszabaduljon az asztrális éteri sík az archónoktól Föld körül, akik még mindig ott vannak. 
Vortex/Örvény meditációk világszerte vannak, ahol velünk vannak a Galaktikus Családjaink/Testvéreink hajói is felettünk, ugyanúgy, mint az 5.dimenziós fény energia az Agarthai Társadalom és a Fény Ellenállási Mozgalom felszín alatt teremtett energiahálózat is. Ezt tovább erősítik és kiegyensúlyozzák kristályok a speciális ley vonalakon. 
Minden egyes örvény meditáció egy lépéssel közelebb visz minket az Eseményhez. Ezért is volt rendkívül fontos a Portálnyitás. 
Az Esemény első pár órájában a Galaktikus erők átveszik a műholdas és kommunikációs állomásokat, és így értesítést fogsz kapni a világ minden tájáról, hogy mi történik. Az LRM beszivárgott (a 300 Szövetségesen belül) az Illuminátus hálózatba, főleg vezető pozíciókban katonai és hírszerző ügynökségekhez. Ezek az emberek észrevehetetlenek, így az Illuminátusnak fogalmuk sincs,hogy hol vannak.
Az Ellenállási Mozgalom folyamatos fizikai (nem telepatikus) kapcsolatot tart fent a plejádiakkal és egyéb  pozitív földönkívüli fajjal a Szövetségen belül, akik mindennap tájékoztatják őket, hogy a Cabal tagjai éppen hol vannak, mit csinálnak, és azt is,hogy éppen mit gondolnak. Az Illuminátusok mostmár nem tudnak hova elbújni. A Közzététel/Leleplezés magában foglalja az összes titkos dokumentumot. Ezeknek 95%-a lesz gyorsan feloldható. Ez egy nagy sokk lesz, de a kezdeti reakciók után nagyon nagy öröm lesz.


Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: