Az Esemény után nem lesznek elme kontroll vezérelt személyek. Szükségük lesz a gyógyulásra. Egy példa erre Obama elnök, aki már gyerekkora óta agykontroll alatt van. Miután eltávolításra kerül az agykontroll, ő is a Fénynek fog dolgozni. Újra erős pozícióba fog kerülni, hogyha meggyógyult. Az Illuminátusok 50%-a egyszerű ember, akik szerencsétlenségükre ebbe a családba születettek. Nem mernek ellenkezni a családi hagyományokkal, szabályokkal stb. Lesznek, akik felajánlkoznak a gyógyulásra majd az a saját agykontrolljukból kifolyólag az Esemény után. És lehet, hogy egy teljesen új ember kerül a felszínre.


Az Esemény után nem lesznek elme kontroll vezérelt személyek. Szükségük lesz a gyógyulásra. Egy példa erre Obama elnök, aki már gyerekkora óta agykontroll alatt van. Miután eltávolításra kerül az agykontroll, ő is a Fénynek fog dolgozni. Újra erős pozícióba fog kerülni, hogyha meggyógyult. Az Illuminátusok 50%-a egyszerű ember, akik szerencsétlenségükre ebbe a családba születettek. Nem mernek ellenkezni a családi hagyományokkal, szabályokkal stb. 
Lesznek, akik felajánlkoznak a gyógyulásra majd az a saját agykontrolljukból kifolyólag az Esemény után. És  lehet, hogy egy teljesen új ember kerül a felszínre.

Mihály arkangyal azt mondta az "Egy óra egy angyallal"-ban a közelmúltban,hogy Obama elnök nagyon jó a sok spekuláció ellenére. Bárki akinek van egy kis képzelőereje világosan érti,hogy milyen nehéz feladat ez számára. Ő egy Fény, aki már felkészült erre a szerepre a mi időnkben. Ha az Esemény megtörténik, Obama elnöknek szüksége lesz egy jól megérdemelt pihenésre az összes megpróbáltatás után. Talán valami mást kéne csinálnia az Esemény után?
Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: