• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. június 8., szombat

  Esemény: Az első 3-7 nap/Új pénzügyi rendszer


  Az Esemény első pár órájában a Galaktikus erők átveszik a műholdas és kommunikációs állomásokat, és így értesítést fogsz kapni a világ minden tájáról, hogy mi történik. Az Ellenállás Mozgalom aktivál egy vírust, és belép egy kóddal a számítógépes programba, ami a Rothschild pénzügyi rendszere. Ezt már letesztelték és el is távolítottak róla pár billió dollárt.
  Tehát így fog ez működni. Ez a vírus leállítja a fő számla kereteket. A hitelkártya nem fog működni. A bankok bezárnak. Nem lesz mód átutalni sem a pénzeket ebben az időben. Ezért kell készpénz helyett arany vagy ezüst (pénzérme).
  Egyes üzletek nyitva maradnak. Néhány üzlet elfog fogadni készpénzt, aranyat, ezüstöt. Amikor a bankok zárva lesznek, az emberek hajlamosak lesznek a pánikra. Nincs szükség a pánikra. Az embereknek nem kell eldobniuk a pénzt, amit nem tudnak használni az első héten, mert az még hasznos lesz később. Néhány zavaros nap lesz, amíg a letartóztatások be nem fejeződnek.

  Mivel a szupermarketeket is szó szerint kiürítik 45 perc alatt, ekkor lenne bölcs dolog "betankolni" maximum 3-7 napra. Tele tank gáz is valószínűleg elegendő lesz, hacsak nincs szükséged többre valamiért. 
  Győződj meg róla, hogy van-e elég élelmiszer és víz ezekre a napokra. 

  Néhány napon belül új pénzügyi rendszer lesz bevezetve. Végül az arany, amit a Cabal elvett, visszakerül az emberiséghez. A Cabalnak nincs igazi aranya, ők Tungsten aranyat gyártanak (csak a külső rétege valódi arany). És az emberek hisznek az illúziójukban és ez az amiért ez működik. A költsége 2 cent, amiből 100 dollárt csinálnak a számlán! Mikor az új pénzügyi rendszer a helyén lesz, ez lesz az arany fedezetű valuta. Az új új pénzügyi rendszer arany-támogatott lesz. 
  Ezután az Esemény újraértékelve lesz. Ez lesz az átmenet ideje mindannyiunk számára. Mindenkinek lesz egy alapja, amire majd szüksége lesz. 
  Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Esemény: Az első 3-7 nap/Új pénzügyi rendszer Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top