• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. június 9., vasárnap

  Esemény: Adó a jövőben / 100 000 dollár mindenkinek

  Az egyetlen adó 14%-os lesz, ez az új tárgyakra lesz. Az adóhatóságon belül mindenki munka nélkül lesz, aki most ezzel foglalkozik. 

  100 000 dollár mindenkinek:

  A pénzügyi visszaállítás nem fog mindenkit milliomossá tenni. Az összes biztosított tartaléka a számlák teljes valós értékének 500 - 1000 billió dollár. Ez azt jelenti,hogy körülbelül 100 000 dollárt fog kapni mindenki fejenként. Természetesen mindenkinek egyénileg lesz tárgyalva, akinek adóssága van, hogy hogy kell megfizetni azt ebből az összegből. A Cabal természetesen egyáltalán nem kap pénzt. Tudnod kell,hogy egy házat kb. 10 000 dollárért tudsz majd venni. Nem kell aggódnod az egészségügyi ellátás miatt sem, és ennek a költsége miatt sem. Mindenkinek lesz elég megfelelő szállása, étkezése, és meglehetősen kényelmes életmódja, de nem elég a medence mellett tölteni a napot koktélt iszogatva.
  Néhány adósság semlegesítve lesz, például ház adósság. Ország adósságok is. Jelzálog tartozás törlődik. Megszüntetik a számlákat, egészségbiztosítást, és a szociális biztonság is megoldható. A Fénymunkások kompenzálni fogják az ő munkájukat. Nem fogja akadályozni őket a pénz, illetve a források hiánya az életükben.
  Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
  (Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Esemény: Adó a jövőben / 100 000 dollár mindenkinek Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top