Hatalmas előrelépést sikerült elérni a Május 25-ei portálnyitást követően.

A nem-fizikai tereken, a Fény erők végső támadása, ami a végleges megtisztítását takarja a negatív entitásoktól ezeken a tereknek már megkezdődött. Ez a támadás folytatódni fog egészen addig, ameddig a végső és a teljes felszabadulás a nem-fizikai tereknek nem lesz teljes és a Fény erői sem fognak visszavonulni semmi esetre sem. Ez az offenzíva az egyike a kulcs elemeinek a bolygó felszabadításához, amit hozzáhasonlíthatunk az Overlord hadművelethez 1944-ből, ami végleg eldöntötte a Szövetséges erők győzelmét a második világháborúban. Habár ez is igényelni fog némi időt, hogy a felszabadulás beteljesüljön, de a győzelem biztos.
A földalatti hálózatok, amik rögtön a bolygó felszíne alatt vannak egy integrációs folyamatuk is kezdetét vette kiindulva az Ellenállási Mozgalomból át a Galaktikus Konföderációba. Rengeteg különböző pozitív kozmikus faj építi ki a saját földalatti bázisát a mélyebb szegletek részeként ennek a földalatti hálózatnak, amit spirituális, kulturális és szociológiai integráció formájában valósítanak meg. Meg kell értened, hogy csak körülbelül a 70 százaléka a Galaktikus fajoknak humanoid és annak is sok egzotikus életformája van kint. Mindazonáltal, a Kozmikus Szeretet az ő mélyebb motivációjuk, ami összekapcsolja ezeket a fajokat, nem számít, hogy mennyire furcsa vagy egzotikus a fizikai testük vagy a lélektani felépítésük mivolta. Ez az integrációs folyamat meg fogja erősíteni a kozmikus Szeretetet és a testvériséget a különböző kozmikus fajok között és az Ellenállás között a felkészülés részeiként, ami az Első Kapcsolatfelvételt takarja a felszíni emberiséggel, ami meg fog történni az Eseményt követően. A másik része ennek a folyamatnak, ami tartalmazni fogja a felbukkanását egyes egyének számára és néhány faj is közülük, akik a felszínen fel fognak bukkanni 2013-ban. Azok a felbukkanások lehetséges vagy nem lehetséges, hogy publikusak lesznek. A részletek erről a projektről egyelőre titkosítva kell, hogy még legyenek.
Szükségtelen mondani, hogy rengeteg projekt és művelet vette kezdetét a háttérben, ami remélhetőleg hamarosan eredményekkel is jár, és mellékesen érdekes hírekkel is beszámolhatok.
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


2012portal.blogspot.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: