Eredetileg megjelent: 2012.május 10.
Ez a folytatása az Arkhónokkal kapcsolatos információnak, a félreértések tisztázása és elkerülése végett.
Minden fizikai és nem-fizikai Reptoid, Drakóniai, Arkhón teljes mértékben el lett távolítva az egész univerzumból, galaxisokból és a mi Naprendszerünkből, kivéve a Földet.
A Galaxisból a Galaktikus Konföderáció, a Naprendszerből az Ellenállási Mozgalom söpörte ki őket.Továbbá a mélyen földalatti katonai bázisokon sem maradt már egy sem. Néhány ilyen bázis azt a célt szolgálta,  hogy biztos menedék legyen a háttérhatalom számára vészhelyzet esetén.
A sötét erők tagjait, két helyen lehet ma megtalálni: 
Elsőként az éterikus és az alacsonyabb asztrális síkokon(4. dimenzió) egy vékony rétegben a föld felszíne fölött vagy alatt, legfeljebb kb. 14km-re mindkét irányban . A nagy része ezeknek a láthatatlan sötét lényeknek közvetlenül a felszín közelében van, amely nem több mint 20 métert jelent lefelé vagy fölfelé. A többségük a sűrűn lakott területeknél koncentrálódik, nagyon kevés található az érintetlen, gyéren lakott térségeknél. Ezek a sötét lények néhány Arkhónból(*), egy nagyobb csoport Drakóniaiból, egy még nagyobb csoport Reptoidból, és számtalan amőbaszerű parazita entitásból állnak. Az éterikus és az alacsony asztrális síkokon egy háborúnak az utolsó szakasza folyik, amelynek keretében a sötét lényeket eltávolítják a Föld közeléből, nem-fizikai formában tevékenykedő Fényharcosok (például ők: http://www.silverlegion.org/. szerzői megj.). Ez a küldetés Pandora kódnév alatt fut.
Másod és egyben utolsósorban, ahol ezek a sötét entitások megtalálhatóak, az a Föld fizikai felszíne. A sötét erőket néhány tucat Arkhón(legtöbbjük a jezsuita körökben található), néhány száz Drakóniai( legtöbbjük az Illumintáus bankár kartell köreiben) és néhány ezer Reptoid( megtalálhatóak a magán zsoldoshadseregekben mint a KBR vagy a Blackwater,amelyet később Xe-nek kereszteltek, jelenleg Academi néven fut) alkotja. Ezek a lények el lesznek távolítva a hamarosan kezdődő tömeges letartóztatások folyamán.
Szóval a háboú még tart a Fény és a Sötétség erői között, de közel állunk a győzelemhez és a bolygó fel lesz szabadítva.
Attól még, hogy az Arkhónok az Androméda galaxisból érkeztek több ezer, egyes esetekben akár több millió évvel ezelőtt, nem jelenti azt, hogy mindenki, aki az Androméda galaxisból származik, a sötét oldalon állna. Valójában az Androméda galaxis a Fény erőinek több nagyszerű hőséről híres.
Az Arkhónok fizikai síkon élő vezetőjét május 5-én letartóztatták az Ellenállás erői, és elszállították a bolygóról. Átállt a Fény erőihez, és most szabad akaratából támogatja a bolygószintű felszabadítási folyamatot.

Fordította: Benedictus

http://2012felemelkedes.blog.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: