A hétvégi (előző hét. szerk. megj) viharok, hőhullámok,a műholdak kihagyásai és az áramellátási zavarok közvetlen eredményei a Nap megnövekedett aktivitásának. Ez egy enyhébb verziója a híres Carrington eseménynek, mely egy 1859-es szupervihart jelöl.
A National Geographic ezen cikkében olvasható:
„Az Egyesült Államok keleti fele részben sebezhetőbb, mert az áramellátó infrastruktúra magas szinten összekapcsolt, úgyhogy a meghibásodások könnyen olyan zuhataggá válnak, mint egy dominólánc.”
Napunk közvetlenül válaszol a Galaktikus lüktetésre. A Galaktikus lüktetés a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitásának egy periódusa, ami minden 26 ezer évben megtörténik (Ugye Wilcock is utalt ezekre a 25920 éves időszakokra a Mennyei Beavatkozás sorozatban. szerk. megj.)
Jelenleg a Galaktikus Nap aktivitásának ebben a felerősödő periódusában vagyunk és hasonló eseményekre számíthatunk 2012 hátralévő részében is, de semmi drasztikus katasztrófa vagy pólusváltás nem fog történni, ahogy attól néhányan tartanak.
Napunk egy multidimenzionális csillagkapu amin keresztül energia lép át a Galaktikus Központi Napból bolygónk felé. A pozitív földönkívüli fajok irányítják és szabályozzák ezt az energiát oly módon, hogy az a legjótékonyabb hatású legyen bolygónkra és az emberiségre. 
Ezek az energiák segítenek a nem fizikai Arkhónok eltávolításában és a bolygónkat körülvevő kvantum-anomália megszüntetésében. Ez azzal is jár, hogy minden a felszínre kerül ami eddig rejtve volt és hamarosan lehull a lepel a háttérhatalom ténykedéseiről, mindenki számára világossá fog válni a valóság természete.
Szóval az elmúlt napok eseményei nem a HAARP  vagy  mesterséges időjárásmódosítás eredményei ahogy sokan hinni szeretnék. Az háttérhatalom egyáltalán nem ilyen erős már.

Cobra

Fordította: Miczo
http://2012felemelkedes.blog.hu

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: