A Fény győzelme egyszerű  matematikai bizonyosság.  Van egy törvény a hiperdimenzionális fizikában, amelyet szintrópikus egyenlőtlenségnek hívnak. Azt mondja ki, hogy az Univerzum entrópiája idővel csökken, mivel nem egy zárt rendszer. Ami azt illeti az entrópia csökkenés meghatározza az idő vektorának az irányát, amely mindig a múlttól a jövő felé mutat. Mindez azt jelenti, hogy egy bizonyos ponton az Univerzum entrópiája olyan szintre csökken, amely garantáltan biztosítja a Fény győzelmét a sötétség minden formája felett.Ez a dualisztikus földi felfogáson jóval túlmutat. Azt jelenti, hogy a sötétség nem szükséges a fény meghatározásához és hogy a tudatosság nem a sötétséggel való interakciótól fejlődik, hanem inkább a Létezés tiszta örömétől. Ez abszolút Fényességet jelent árnyék nélkül, boldogságot szenvedés nélkül. Ez a jövő vár mindnyájunkra. 
Amit jelenleg tapasztalunk az egy meghatározott folyamat, ún. szakaszos átalakulás. A szakaszos átalakulás azt jelenti, hogy az anyag egy bizonyos halmazállapotból egy másik halmazállapotúvá alakul. Egy jó példája a szakaszos átalakulásnak a jég  transzformációja, ahogy melegítés hatására szilárd halmazállapotúból fokozatosan folyékonnyá, majd gáz halmazállapotúvá alakul. Ami jelenleg a Földön történik az egy szubkvantumi stádiumban lévő szakaszos átalakulás. Ez azt jelenti, hogy a kvantumlenyomata(kvantumhullámzása) a Földön található összes anyagnak dramatikus átalakuláson megy keresztül ebben az évben.
Ez az átalakulás egy közvetlen mennyei beavatkozás a Forrásból, a húrelméletből ismert Calabi-Yau tér 11 dimenziós csillagkapuin keresztül. Ez drasztikusan befolyásolja minden élőlény tudatosságát jelenleg a Földön. A gyakorlatban a társdalom teljes átalakulását eredményezi, egy dualitáson alapulóból(fény-sötétség) egy Egységen(abszolút fény) alapulóvá. 
A dualitásból az Egységbe történő átmenet kulcsa a sötét valóság megszüntetése és ez az Esemény elérkezésével  fog megtörténni.

Ahhoz, hogy elérjük a kritikus mennyiségű kinetikus energiát, amely az Esemény bekövetkezéséhez szükséges, egy konkrét stratégiát alkalmazunk. Ez a háttérhatalom megdöntéshez szükséges stratégia pedig a következő:  kitartó, erőszakmentes tömeges szintű rezonálása/zengése az igazságnak. Ha kitartóan és koherensen folytatod az igazság felfedését a tömegmédia által létrehozott „elmemátrixxal” szemben, az egyszerűen lerombolja az utolsó bástyáját a háttérhatalomnak- a programozott, manipulált csordaszellemét az emberiségnek. Amint az igazságról lehull a lepel, minden hazugság kiderül. Az igazság egy  fényhálot hoz létre a kollektív tudatalattiban/ Energiamezőben/ mentális síkon a mennyei beavatkozás számára, amely aztán a fizikai síkon is manifesztálódik.
A háttérhatalom pontosan tudatában van ennek és utolsó, elkeseredett harcát vívja jelenleg - az információs háborút. Dezinformációs ügynökök különböző sületlenségekkel árasztják el az internetet, mint például, hogy Benjamin Fulford már nem él, és aki jelenleg tevékenykedik az csak a klónja. Ezek megtörik a koncentrációt, kételyeket ébresztenek benned és gyengítenek. Ahhoz, hogy a tudatosságod, rezgésedet növelhesd, minden, az interneten található információ igazságtartalmának ellenőrzése érdekében, hallgatnod kell a „belső vezetődre”/iránytűdre( intuíció és racionális elme együttese). Amikor elegendő ember cselekszik ennek jegyében, elérünk egy kritikus tömeget és a mérleg nyelve átbillen és hamarosan egyre több és több kiszivárogtatás lesz olvasható a tömegmédiában véglegesen lerombolva a programozott “elmemátrixot”. 
2012-ben egy multidimenziós kapun/portálon utazunk keresztül.Ez azt jelenti, hogy egymás mellett létező valóságokban élünk. Az első egy pozitív,magas rezgésű valóság, alátámasztva egyes alternatív médiából származó hiteles információkkal. A második egy alacsony rezgésű valóság, amely a fősodratú és a félelmen alapuló alternatív média hazugságain és propagandáján alapszik. A Te döntésed, hogy melyikre irányítod a figyelmedet, mivel a fókuszod társteremti a valóságot, amelyet aztán megtapasztalsz. Mindazonáltal, az alacsony frekvenciájú valóság gyorsan veszít az erejéből, ahogy haladunk előre a 2012-es évben.
A jó hír az, hogy az mennyei beavatkozás már folyamatban van. Csak a múlt héten, a következők történtek pozitív irányultsági földi erők és pozitív irányultságú földönkívüli erők közbeavatkozásának eredményeképp: Szumátrán annak ellenére, hogy a 2004 december 26-i legalább 200000 életet követelő földrengéssel megegyező erősségű rengés történt, a szökőár elmaradt; az észak-koreai rakétakísérlet kudarcba fulladt; tűzszünetet hirdettek Szíriában és az IMF a jelzáloghitelek elengedését javasolta.  
Te is kiveheted a részed a mennyei beavatkozás elősegítésében. Ha elkeseredettnek vagy türelmetlennek érzed magad, ha úgy érzed sosem változik semmi, mit tudsz tenni?  Megoszthatsz hiteles, pozitív üzeneteket( Cobra vagy más, általad hitelesnek vélt személyek oldaláról,blogjáról) a saját oldaladon,blogodon,facebookon vagy youtubeon.  Amikor megosztasz valamit, szívből jövő szeretettel tedd, sonan nyitottak lesznek rá, de ne próbáld meg ráerőltetni azokra,akik még nincsenek készen arra, hogy elfogadják. Ha újságíró vagy, esetleg egy jó barátod/ismerősöd az, egy részét az elhangzott információknak megjelentetheted a fősodratú médiában. Biztosíthatlak, amennyiben elhatározod magad és cselekszel, számtalan csodálatos szinkronicitást fogsz megtapasztalni és rengeteg ajtó nyilik majd meg számodra.
A Fény győzelme közel van, mi mind együtt fogunk nyerni!

(2012-es fordítás!)
 *Egy április 4-i rövid bejegyzés fordítása: 
Mennyei Fényjelzés 4:4
A mai napon, április 4-én, pontosan amikor a Merkúr előrehaladó,direkt mozgásba váltott, egy mennyei fénycsóva sugárzott ki közvetlenül a Forrásból és szállt alá a fizikai valóságba a Földre. Ez meggyógyította egy jelentős részét annak a kvantumanomáliának, amely a Föld rácsozatában volt az atlantiszi idők óta. A hullámzó kvantummező ennek eredményeképp, immáron sokkal kevésbé kaotikus.


Ezen esemény bekövetkezte előtt, a Calabi-Yau tér így nézett ki:
R12.jpg

És most így néz ki:
calabi yau.jpg

Ez nagyon érdekes lehetőségek előtt nyitja meg a teret. A 11 dimenziós Calabi-Yau terek csillagkapuin keresztül, a Galaktikus Konföderációnak sokkal közvetlenebb hozzáférése van a fizikai síkhoz a Földön. Ez azt jelenti, hogy sokkal sűrűbben fog megtörténni, hogy rakéták nem indulnak el/megsemmisülnek és hogy a fegyverek besülnek a harcmezőkön.(ld észak-koreai kísérlet, illetve David Wilcock állítása szerint, számtalanszor előfordult már, hogy az izraeli és a palesztin erők,nem tudták egymást megtámadni, mert nem működtek a fegyvereik. szerzői megj.). Egy mennyei kéz beavatkozása biztosítja, hogy minden háború véget ér hamarosan és hogy az emberiség felszabadul mindenféle elnyomás alól.
A lényeg az, hogy innentől a kapcsolatunk a Forrással sokkal közvetlenebb és könnyebben elérhető, illetve a Felemelkedés kapuja még jobban kitárult.
2012portal fordítás vége 
A következő magyarázatok a témában otthonosabban mozgó embertől származnak. American Kabuki, nagyon helyesen egyébként, addig nem hozta le a cikket, amíg nem tudta meg mit is jelent benne néhány fogalom.


Interjú:
American Kabuki: Tudod, hogy mik azok a Calabi-Yau terek?

GW: Tudom, hogy léteznek. Azonban azt gondolom, senki nem érti teljesen, hogy valójában micsodák. Ami azt illeti, úgy gondolom geometriai verziói a dimenziókapuknak és portáloknak, mint a 3D-és tesseract (4Ds kocka) (a Bosszúállok c filmben lehet hallani a Tesseractról, mint egy kocka alakú energiaforrásról ,amit Loki ellop. Egyébként a Thor című filmben, elég világosan és érthetően lehet látni a féreglyukak/Einstein-Rosen hídak, dimenziókapuk működését. szerzői megj.)
Nagyon szeretem a tesseractokat, mert egy érdekes matematikai formulán alapszanak, amelyet a védikus irodalomban a „A Számok Redukciójának” neveznek és amit Pithagorasz használt a kör harmóniájának felfedezéséhez. Azt hiszem nekem is sikerült dekódolnom a Kör Harmóniáját, de nem tudom egyelőre mit kezdjek vele. Amennyiben igazam van 6tónosú http://www.kislexikon.hu/tonalitas.html  szolfész akkordokkal, Calabi-Yau dimenziókapukat tudunk megnyitni. De ki a fenével tudsz ilyenekről beszélgetni? Szinte senki nem érti ezt, kivéve a magasabb dimenziókban létezőket, meg egyes földönkívülieket.
AK:  Az ok amiért erről az érdeklődöm, az az,hogy ezt találtam Cobra oldalán. 
GW: Nagyon érdekesnek találom a Calabi-Yau terek változásáról szóló elméletét. Tudod, hogy honnan kapja ezeket az információkat? Ez az a változás, amit  a Föld átalakulásával kapcsolatban kaptam. A hiperkocka átváltozik egy penta-tessractá, ami a következővé alakul. Két különböző forrásból is megerősítették nekem ezt az információt.
250px-Dodecahedral_prism (1).png


(AK megjegyzése: itt egy 4Ds változata a híperdodekahedronnak, ezek a dolgokat nem könnyű elképzelni http://www.youtube.com/watch?v=MFXRRW9goTs&feature=player_embedded)
A fenti kocka mutatja meg, hogy mivé alakul át a Föld rácshálója, ahogy a Felemelkedéshez szükséges tudatosságba megyünk át. A fenti formát egy dupla pentadecahedronnak hívják( a szent 144es=12*12 szám alapján.) A Calabi-Yau csillagkapuk hiperdimenzionálisan csatlakoznak a rácsozathoz a penta-tesseracton keresztül. Szóval igazán lenyűgözőnek találom a fickó hiperdimenziós tesseractját.
article_602_4.jpg
AK megjegyzés: Ezt a kis üveg Calabi-Yau modellt később találtam.
eb85_manifold_glass_sculpture_additional.jpg

Cobra

 Fordította: FehérVándor

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: