Eredetileg megjelent: 2012.július 5.
Létezik egy lélekcsoport, amelynek tagjai azzal a kizárólagos céllal reinkarnálódnak, hogy harcoljanak a háttérhatalom ellen és felszabadítsák a bolygót. A középkorban az inkvizíció ellen harcoltak, a 17. és 18. században a jezsuiták, jelenleg főleg a Rockefellerek és Rothschildok ellen. Ez a csoport jelenti az "érkező lovasságot" (Utalás Drake egyik üzenetére: The Cavalry is coming".szerk. megj.)
Megtalálhatóak a Pozitív Katonaságon belül, a pozitív Templomosok csoportjaiban, a kettes frakcióban, a Fehér Sárkány Társaság egyes tagjai is ehhez a csoporthoz tartoznak,  a háttérhatalom különböző hálózataiba beépülve és a hétköznapi emberek között is számtalan ilyen szabadságharcos található. Ha égető vágyat érzel a bolygó felszabadítása iránt, és teszel is érte valamit, könnyen lehet, hogy te is tagja vagy ennek a csoportosulásnak.
Minden egyes ember egyedi és pótolhatatlan. Létezik egy magasabb rendű Isteni Terv, amely stratégiailag minden egyes Fénymunkást/Fényharcost olyan helyzetbe pozícionál a mandalán(?) belül amelyre komplett rálátása csak a Forrásnak van. Ez a mandala csak akkor funkcionál teljes erővel, ha minden egyes ember teszi a saját egyéni küldetését. Úgyhogy tedd, amiről úgy érzed a dolgod! Ha nem tudod, mi lenne a te egyéni feladatod, keresd, kutasd tovább, kérj segítséget az élettől/magasabb erőktől és meg fogod találni. Harcolhatsz a Fényért tiszta elképzelésekkel, brilliáns elmével, az írott szó erejével és sok-sok más módon.
Az olyan hírnökök/közvetítők, mint Benjamin Fulford, Cobra, David Wilcock és Drake támadása és kritizálása nem egy bölcs döntés a Fény erőinek a megsegítésére. Ők csak továbbadják azt amiről tudomásuk van és amiről egyben szabad is beszélniük. NEM ők a felelősek a késésekért és a lejárt, be nem tartott határidőkért.
Miután a háttérhatalmat nemrégiben elvágták a nukleáris fegyvereitől, őrült tempóban kezdtek új biológiai- és vegyifegyvereket fejleszteni. A Rothschild-frakció azzal fenyegetőzött, hogy használni fogja az egyik ilyen fegyvert (az úgynevezett Flipper-vírust) a Föld lakosságának megtizedelésére, ha a tömeges letartóztatásokra július 4-én sor kerülne. A probléma elhárítása folyamatban van.
A bolygószintű felszabadítás terve valós, és a tömeges letartóztatások kulcsszerepet játszanak ebben. Fontos hangsúlyozni, hogy sem a Felfedés (Disclosure), sem az Első Kapcsolatfelvétel, sem a vágyott Aranykor addig nem jöhet el, amíg a háttérhatalom nincs eltávolítva. Ez akár napok, hetek, vagy hónapok múlva történhet meg, de előbb-utóbb biztosan sor kerül rá. A Pozitív Katonaság addig nem fog akcióba lépni, amíg emberéletek forognak kockán, így csak akkor cselekszenek majd, mikor minden készen áll.
Utóirat: Az évek során a háttérhatalom legfelső vezetői jónéhány védelmi mechanizmust hoztak létre a saját biztonságuk érdekében, ha valami történne velük.  A biológiai fegyverek is ebbe a körbe tartoznak. Emellett bizonyos szerkezetek állandó megfigyelés alatt tartják a legfelsőbb vezetők testének a fő funkcióit és ha bármi furcsa történik, a fejlett fegyverrendszereket készültésgbe helyezik. Egy speciális számítógépes program aztán eldönti valós-e a veszély. Ha a kulcsfontosságú háttérhatalmi tagok le lennének tartóztatva vagy a Csillagpor 2 aktiválásra kerülne, automatikusan beindulnának ezek a mechanizmusok. Ez az oka annak, amiért érinthetetlennek tűnnek és mindig megússzák, akármilyen gazságot is művelnek. 
Először ezeket a mechanizmusokat el kell távolítani.

Cobra

Fordította: Benedictus,FehérVándor
2012felemelkedes.blogspot.com
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: