Had mutassak be minden információt a Laguna Beach Cobra konferenciáról,ami 2012 novemberben volt, és az Eseményről szólt. Az Esemény nevét az a pillanat adja, amikor a Forrás - Teremtő Atya/Anya megadja a jelet az "Esemény villanásra", amely keresztül megy az Arkangyalokon, a Felemelkedett Mestereken, a Galaktikus Szövetségen és az Ellenállási Mozgalmon át itt a bolygón. Ez az egész 15 perc alatt megtörténhet, és az Esemény elindul. Ezt csak a Forrás tudja csak.

Had mutassak be minden információt a Laguna Beach Cobra konferenciáról,ami 2012 novemberben volt, és az Eseményről szólt.
Az Esemény nevét az a pillanat adja, amikor a Forrás - Teremtő Atya/Anya megadja a jelet az "Esemény villanásra", amely keresztül megy az Arkangyalokon, a Felemelkedett Mestereken, a Galaktikus Szövetségen és az Ellenállási Mozgalmon át itt a bolygón. Ez az egész 15 perc alatt megtörténhet, és az Esemény elindul.
Ezt csak a Forrás tudja csak.
Csak a Forrás - csak a Teremtő Atya/Anya ismeri az órát és a napot,amikor megtörténik az Esemény. Ne legyen senkinek kétsége, az időpont tökéletesen időzített...

LA konferencia: 

Az alábbi területeket érintette Los Angelesben:  1) "Az Esemény" 2) "A Fény Ellenállási Mozgalom" 3) "A Küldetés beindítása" 4) "Röviden a bolygó története"  5) "A Közzététel és Kapcsolatfelvétel". 6) "Az új reneszánsz". Ezek a témakörök. Ez egy három napos konferencia volt, rengeteg információval.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: