Eredetileg megjelent: 2012. június 9.
Ezen írás célja, hogy magyarázatot adjon a Fény és Sötétség erőinek egyensúlyáról a bolygón.
A Fény és Sötétség egyenlő, egymással szemben álló erők, ebből ered a jelenlegi status quo. A Sötétség erői meg vannak akadályozva, hogy az embereket FEMA koncentrációs táborokba zárják és III.világháborút robbantsanak ki...mert a Fény szemben áll velük. A Fény erői akadályozva vannak, hogy bevezessék a NESARA-t és az ingyenes energián alapuló technológiákat... mert a Sötétség szemben áll velük. Ez a helyzet  egy bizonyos pontig állhat fenn, egészen addig, míg a kompressziós áttörés (COBRA) megtörténik, a Fény erői győzedelmeskednek és a Sötétség megadja magát/ legyőzik őket.
A Pozitív földönkívülieknek megvan a technológiájuk, hogy az atombombákat hatástalanítsák a távolból – a legtöbb esetben. Az ok, amiért nem minden egyes esetben tudnának közbeavatkozni,az a kvantumanomália ezen a bolygón, ami néha üzemzavart okozhat a technológiájukban(mint például a roswelli UFO lezuhanásánál).Ezért a fennmaradó atomrakétáiktól az Ellenállás  tagjainak kellett elvágni a háttérhatalmat. A Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig teljes hozzáférése volt a nukleáris fegyverekhez. Csak miután 2012 januárban megoldódott ez a probléma, lehetett előrelépést tenni a tömeges letartóztatások irányába. Egészen néhány nappal ezelőttig, a Jezsuita frakciónak  hozzáférése volt  atomfegyverekhez. Mivel ez a probléma is megoldódott és a továbbiakban ez a veszély sem fenyeget, a tényleges béketárgyalások most kezdődhettek meg.
Megvannak jelentősen gyengítve, de nem vesztették el minden hatalmukat. Még mindig van hozzáférésük hagyományos ill. biológiai és vegyi fegyverekhez. (Tudatlanságból vagy tudatosan. szerk. megj.) a katonaság 20 a lakosság 40%-a támogatja őket. Még mindig teljes uralmuk van a tömegmédia felett és a ’Rothschild  kaszinók’(a bankok szerk. megj.) még mindig nyitva állnak. Még ha a galaktikus rokonaink be is avatkoznának, akkor sem tudnának minden támadó akciót meghiúsítani a lakosság ellen. Elképzelhetitek, hogy egyetlen vegyi fegyveres támadás milyen pusztítást végezne.
A bolygó felszabadítása sokkal könnyebb lenne, ha a lakosság túlnyomó többsége nem lenne olyan súlyosan programozva, mint amennyire sajnos programozva van, a manipuláció nélkül szinte mindenki együttműködne a Terv végrehajtásában. A kulcs jelen esetben az, hogy a tömegmédia uralmát elvegyük a háttérhatalomtól. Ez az első feltétele a megadásuknak.
Jelenleg a tömegmédiára alapozva azzal az illúzióval kell az embereknek szembesülni, hogy nem történik semmi, ezáltal elkedvtelenítik az embereket attól, hogy bármit is tegyenek a változások felgyorsításának érdekében. Az igazság az, hogy rengeteg minden történik a háttérben, ahogy Drake,Wilcock,Fulford és én is beszámolunk róla.
További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emberiség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak.

Írta: Cobra


Fordította: FehérVándor & Benedictushttp://2012felemelkedes.blog.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: