Ezen a ponton nyilvánvalóvá vált, hogy a háttérhatalom tagjai nem kívánják megadni magukat. Innentől fogva a tömeges letartóztatások terve van ismét érvényben. A tárgyalásokkal eltöltött idő azonban nem volt hiábavaló. A háttérhatalom megkapta az esélyét, de ők elutasították a nagylelkű ajánlatot. Ez a protokoll lehetővé teszi, hogy innentől a pozitív galaktikus rokonaink aktívabban beavatkozzanak. A Galaktikus Kódex Negyedik Rész/Második Alfejezet kimondja, hogy a Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga, hogy alkalmazza a Galaktikus Kódexet és a Kódex rendelkezéseinek megsértésével szemben katonai erővel lépjen föl, amennyiben szükséges.
Ez az alfejezet biztosítja a jogi alapot a megszállt bolygók katonai erő általi felszabadításához. A Konföderáció katonai erői eltávolítják vagy segítséget nyújtanak a helyi Pozitív Katonaság számára a Sötét Erők elmozdításában és megoldják a túszhelyzetet.
A Csillagpor 2 akciót a Plejádi flotta hajtotta végre (korábban olvashatóak voltak a blogon ehhez tartozó kódolt üzenetek, min pl: Evaluate Stardust 2 , Stardust 2 operational, Stardust 2 complete szerk. megj.). A Csillagpor kódnév egy speciális, nagyon fejlett nanotechnológiát jelöl. Ez egyfajta por, amely apró nanórészecskékből áll össze és bele lett juttatva a háttérhatalom tagjainak a testébe (egyfajta „kozmikus chemtrail”.) Ezt a nanoport semmilyen földi technológiával nem lehet eltávolítani. Amennyiben aktiválódik egyszerűen leblokkolja az egyén központi idegrendszerét, és az illető nem tud megmozdulni, de semmilyen maradandó károsodást nem okoz. Az Esemény kezdetekor lesz aktiválva, hogy megakadályozza a háttérhatalom tagjait abban, hogy elkezdjék azt a pusztítást amit terveznek.
A Csillagpor 2 akció célja, hogy ellensúlyozza a háttérhatalom „Doom33”(Végzet33) tervét, amellyel a Sötét Erők készülnek a letartóztatások esetére. A Pozitív Katonaság akcióival karöltve ez a művelet alapvetően sakk-matt-ot jelent a háttérhatalom számára. Ez a technológia NEM lesz aktiválva az Esemény előtt. Fontos, hogy a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erők tagjainak továbbra is ki kell venniük a részüket az akcióból. A Csillagpor 2 célja, hogy megkönnyítse a folyamatot.


Amennyiben a magasrangú háttérhatalmi tagok számára bizonyíték kell, hogy a technológia működik, ez megoldható.

Én továbbra is azt javasolnám, hogy adják meg magukat mielőtt az Esemény megkezdődik vagy akár az Esemény alatt. Akik együttműködnek és megadják magukat megkönnyítik a saját helyzetüket.
Ezenfelül szeretném kihangsúlyozni, hogy a háttérhatalom tagjainak a családtagjai általánosságban nem követtek el semmi rosszat, és nem megbéklyózásra, hanem gyógyulásra van szükségük.
Azt javasolnám, hogy a hasonló helyzetben lévők álljanak a nyilvánosság elé vallomásaikkal, helyet fogok adni ezen a blogon számukra. Sokaknak ez gyógyító hatású lesz.
Ahogy korábban is számtalan alkalommal mondtam, nem tudom mikor fog az Esemény megkezdődni. Emberi lény ezt nem tudhatja, a kezdet jele a Forrástól jön.


Igen lehet, hogy néhány nap. Nincs rá garancia. Tíz évvel ezelőtt nekem 2012 áprilisa lett megadva. Most június van.. Az egyetlen dolog amit bizonyosan állíthatok és tudok, hogy 100%, hogy meg fog történni. Beszámolok a fejleményekről, ahogy érkezik további hír.

/Megjegyzés: Az Esemény ideje sok mindentől függ! A Zöld Jelzést csak a Teremtő adja ki, és csak ő tudja az időpontját a Eseménynek! Szóval ne veszítsétek hitetek az Eseményben, csak azért,mert nem történt meg 2012-ben! Az Esemény egyre közelebb és közelebb van. - SandalPhon. /


Cobra


Fordította: FehérVándor2012felemelkedes.blog.huOszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: