"Az Esemény" nem 3D Föld forradalom Az isteni beavatkozás egy éjszaka alatt végbemenő változása igazán Gaia Aranykorával kezdődik. Ez nem egy 3D-s Föld típusú forradalom lesz, ahol ártatlan emberi életeket kell kockára tenni. Emiatt, és csak ezen okból lesz egy békés átmenet a régi 3D-s valóságból az Új Világba egy éjszaka alatt, hogy a precíziós típusú igényeket csak az Isten saját maga dönthesse el.

"Az Esemény" nem 3D Föld forradalom Az isteni beavatkozás egy éjszaka alatt végbemenő változása igazán Gaia Aranykorával kezdődik.
Ez nem egy 3D-s Föld típusú forradalom lesz, ahol ártatlan emberi életeket kell kockára tenni. Emiatt, és csak ezen okból lesz egy békés átmenet a régi 3D-s valóságból az Új Világba egy éjszaka alatt, hogy a precíziós típusú igényeket csak az Isten saját maga dönthesse el. 
Most jött el az ideje mindenkinek ezen a bolygón, hogy megértse, ez a jövőbeli Aranykor NEM néhány őrült ember kezében van, akik lehet,hogy rossz döntésekkel vérontáshoz vezetnek.
Mint ahogy Mihály (Michael) arkangyal mondta az "Egy óra egy angyallal" című műsorban 2013.jan.22-én. 
"Ez a kezdete egy új fejezetnek, de ez nem egy forradalmi nap. És ez az, amiről ti beszéltek. Ti egy régi paradigmájú forradalomról beszéltek, egy potenciálisan véres megmozdulásról, fegyveres öldöklésről. Ez nem az Ötödik Dimenzió módja, és bizonyosan nem is a Hetedik Dimenzióé."
Azzal folytatta: " A legfontosabb építőkockája az Új Föld létrehozásának, az elengedés, elengedése annak, amit tesztek és tettetek a hamis illúzióban, amit Éonokon át teremtett az emberiség.Tehát a döntő tendencia… és azt kell mondjam, a háború elengedése – ez lehet belső háború, lehet a közösség háborúja és nemzetek háborúja. Amit tennetek kell, az a hitrendszerek elengedése, melyek soha nem szolgáltak benneteket."
"Hosszú idővel ezelőtt átadtam nektek a kardomat és a pajzsomat, és ti ezeket sokféle módon használtátok. De az is hasznos, hogy egyszerűen arra használjátok, hogy megszakítsátok, elvágjátok a kötelékeket, régi hitekhez, régi fájdalmakhoz, régi sérelmekhez, régi sérülésekhez. És én örülök, hogy együtt lehetünk ezúttal, és minden este, hogy segítséget nyújtsak nektek ebben a próbálkozásban."

Összegezve ezen a ponton, aki olvassa ezt, tökéletesen megérti, hogy ez az Esemény NEM egy véres forradalom lesz. Ezen a napon a Forrás dönt. Ez egy 24 órás nap lesz, ahol a világ tájékoztatást fog kapni, hogy a Földön béke van, és visszatért a földi paradicsom, és minden szükséges segítséget megkapunk az összes csodálatos embertől a világ minden táján. Ezért dolgoznak/fognak dolgozni egy nap alatt kivételes tehetségükkel, hogy valóban létrehozzuk az Új Földet (Nova Föld) együtt.
Tehát most mindannyian előkészítjük, amit mindenkinek tudnia kell, a napra, amikor a tehetségüket valami másra fogják használni, valami másért, mint a megélhetésért stb.
Ez nem egy politikus kezében van, vagy döntésekében (bárhol) - úgyhogy nem pazaroljuk az energiát mindenféle ilyen spekulációra. Összpontosítsunk az USA-ra, mintha az lenne az egyetlen fontos hely a bolygón.
Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Sandal - Bárány Tünde Nikoletta

Post A Comment: