Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy kissé kényes témáról lesz szó. Legalábbis az én szemszögemből kényes, mert itt még sajnos nem tudtam teljes körű tapasztalatot szerezni. Csupán részlegeset. Ez a téma a spiritualitás és a szexualitás kapcsolata.

Most itt nem arról lesz szó, hogy milyen pózban legyél, hogy orgazmusod legyen meg, hogy a férfi hogyan fogja a nőt meg ilyesmi. Itt arról lesz szó, hogy az emberiség életében itt is hatalmas félelmet és káoszt generáltak ezzel a témával kapcsolatban.

Itt most hadd ragadjam meg magát csak a szexualitást. A szexualitás nem bűn egyáltalán. Aki azt mondja, hogy bűn az hazudik és ugyan olyan zavaros, mert egyszerűen fél. Pont ezért van elsősorban a sok beteges perverz, biszexuális, homokos és leszbikus mert valami lelki traumát éltek át. Amikor erről a témáról szó lehetett a szülők, a barát/nő vagy az ismerősök között. Ekkor jött a bekódolt/beprogramozott viselkedés, hogy a szexualitás tabu.

Pedig a szexualitás nem lehetne tabu úgy önmagában egyáltalán. Természetesen nem kell a részletekről beszámolni, mert arra tényleg ki kíváncsi. Én mondjuk nem. De hadd folytassam tovább a fejtegetést.

A szexualitás a galaktikus társadalmakban egyáltalán nem kényes téma. Hanem szabadosabb jellegű. Amikor egy galaktikus társadalom tagja. Jelen példa esetében vegyük a Sziríusz A rendszerben élő civilizációt, ahol a szexualitásról kisgyerek korban nem szoktak beszélni a szülők és a felnőttek egészen addig, ameddig ott a gyerekek el nem érik a kamaszkort. Azt a kort, amikor a fiú vagy a leány furcsa dolgokat észlel magán. Pontosabban a testén. Ekkor válik indokolttá a szülők vagy esetleg a felnőttek részéről az, hogy ez teljesen természetes és jó dolog.

Ők hiába félig felnőtt tudatúak a szexualitásról úgy fogalmuk annyira nincs, ameddig nem jön az úgy nevezett "emlékeztető" tapasztalat. Ennek a tapasztalatnak az a lényege, hogy a szexualitást az adott lényben elkezdje beolajozni. Amint ez is megindult ők azt egy plusz és megbecsült élménynek fogják fel. Nem pedig rossz vagy szorongató dolognak.

Amikor egy Sziríuszi srác, aki a mi skálánk szerint 14-15 év körülinek felel meg. Jön neki egy tapasztalat, ami mondjuk, hogy elkezdi nézni a nők melleit. Egyszerűen csak szereti nézni. Vagy pedig merevedése lesz, mert meglát egy nőt. Ez persze az első alkalommal sokkoló is lehet, de mivel ott a nevelés olyan, hogy a szülő szinte semmit sem kezel ott tabunak ott ezek a típusú problémák ki sem alakulnak. Lányoknál ugyanez a helyzet ott a Sziríusz A-n.

Ott a szülő vagy valamelyik felnőtt (tanár/ismerős) elmondja, hogy ez a dolog szép és természetes. Nincs mitől tartania, hogy ez valami betegség vagy valamilyen zavar lenne. És ezzel a probléma már el is lett hárítva. Ezért nincsenek ott perverzek se pedig valamilyen szexuális zavarral küszködők (A Sziríuszon...). Természetesen van, aki "szereti" a szexet és ezért is csinálja. Itt most nem a Földi értelemben vett szexre gondolok, hanem a tiszta szeretkezésre.

A szeretkezés az maga az igazi szexualitás, amit a földönkívüliek persze egyénfüggő ott ez is, hogy gyakorolják vagy nem. Vannak ugyanis ott olyan személyek, akik képesek nélkülözni a szexualitást valamilyen okból. Mondjuk lelki okból, ami egyenesen egy traumára is visszavezethető. Sajnos a galaxis más bolygóin is előfordulnak ilyen traumák. Nem csak itt a Földön. De ez nekik olyan volna, mint valami csonkítás a belsőjükben, amit megpróbálnak minden lehetséges módon kezelni. Vagyis begyógyítani, ami az esetek többségében sikerül is.

Természetesen vannak olyanok is, akik nem trauma miatt, hanem mondjuk a megvilágosodásuk olyan szintjére léptek, hogy egyszerűen nem is érzik szükségét a szexualitás jelenlétének, mert annyira nagy bennük a szívből jövő szeretet a másik felé, hogy ez egyszerűen kiváltja a szexuális élményekkel járó megéléseket.

A Földön is élnek itt ilyen emberek. Persze nagyon kevés. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondj le a szexualitásodról. Ha jól esik, akkor csináld. Azért van és nem más miatt. Minden csak is szabad akarat kérdése.

Ezt a témakört a háttérhatalom is nagyon erősen megragadta. Már az általános iskolákban egyszerűen tudat alatt kezdik el a szexualitás eltorzítását. Ezzel jön aztán a perverzség és folyamatos sóvárgás a jó szeretkezésért, ami egy nagyon nagy csapda. Elsősorban a reklámokkal. Vegyél ilyen ruhát, cipőt, nyakláncot, bugyit/tangát és ilyen vagy olyan kiegészítőket és ettől szexi/kívánatos leszel. Ez különösen a kislányoknál indul el és erre persze a szülő tudattalanul is rásegíthet, ha nem használja az elméjét, hogyha nem nézi meg a helyzetet. Sőt ezt még egy lapáttal az "elvárások" című dolgok is megfűszerezik. Amiket mások generálnak öntudatlanul, mert elhitették velük, hogy ez az élet része. Ha folyton csak elvárás jön, akkor ne csodálkozzanak az emberek, hogy nem boldogok és folyamatosan csak csalódás éri őket e téren is. Sőt még nem csak a szerelem területén is.

A férfiaknál meg ezt az "alfa hím" című erőltetést csinálják. Azt csinálják, hogy a férfiakkal/fiúkkal tudat alatt is beprogramoztassák, hogy csak a nagy méret a jó a nőknek. Legyen pénzed, nagy autód presztízsed és légy valaki. Oszt meg, ha nincs valami ilyesmid az azt jelenti, hogy te egy nagy nulla vagy és ez megváltozhatatlan.

Pedig a valóság is teljesen mást mutat. Na most itt jön a spirituális kapcsolata is a szexualitásnak. Az ember önmagában egy lélek. Egy fénylény. Megvan benne egyben a férfi és női minőség. Pontosan úgy, mint a jin és jang. Ugyanez a nőknél és a férfiaknál mindig is jelen volt és jelen van. Alaphelyzetben ez harmonikusan van jelen. Tehát 50-50 arányban.

A jelenlegi világunkat (még) irányító elit a férfiak esetében a férfi energiák terén 90-10 arányban akarja látni a férfiakat. Addig a nőknél ezt az arányt 70-30 között a férfi és a női minőség tekintetében. Legalábbis ez csak az alvóknál érvényesül. Az olyan embereknél, akik spirituálisak azokban tökéletesen jelen van az 50-50-es arány, ami a harmonikus működést hívatott elősegíteni és fenntartani. Ez persze nem tetszik az elitnek, mert ezzel ők elveszítenek egy rabszolgát, aki meg felébreszt még több rabszolgát. Pusztán a jelenlétével. Nem csoda, hogy folyamatosan növekszik az ébredők száma a bolygón is.

Igazából a mostani (régi) társadalom, ami a nyáj szerepét töltötte be. Teljesen elkezdett lassan ugyan, de szétszéledni és egyéni utakat járni. Természetesen a megmaradó nyáj megpróbál mindent a kollektív tudata segítségével vissza csinálni. Csak nem fog sikerülni neki, mert azok az energiák már elkezdtek elpárologni, amik ezt lehetővé tették a számára.

Oszt ezzel ez a jellegű dolog, amit irányításnak is nevezünk lehetetlenné válik. Azért is fog egyre több ember magától kilépni ebből a mókuskerékből és ez által a belülről jövő feltétel nélküli szeretetre összpontosítani. Ez lesz az új társadalom alapja.

Na, de bocsánat, mert kissé elkalandoztam. Vissza a szexualitás spirituális részére. A szexualitás teljesen igénybe veszi nem csak a fizikai testet, hanem még a szellemi és lelki részeinket is. Ezzel azt akarom mondani, hogy a szeretkezés és nem pedig a szex. A szex csak az anyagra és a biológiai létfenntartásra. Vagyis az állati magatartásra korlátozódik. Ezért is olyan sokan boldogtalanok a szexuális életük értelmében, mert valami miatt lefékezi vagy lefékeződik a lelki és a szellemi része az emberek szexualitásának. Vagyis annak a megélése, hogy egyesülsz egy másik lélekkel szexuális értelemben. Pontosabban nem őszinte szeretetből, hanem valamilyen más szándékból következik a szex. Ez csak a tudatlanoknál van jelen, akik nem ébredtek rá, hogy az élet értelme maga a feltétel nélküli szeretet. Milyen egyszerű, de mégis sokunknak nehéz. Bár ezen nincs is mit csodálni ilyen körülmények között.

Ezért is az igazi szeretkezés és szerelmes kapcsolat csak is szívből jövően lehetséges. Ez férfiakra és nőkre egyaránt érvényes. Amikor egy férfi és egy nő összejönnek, akkor természetesen a fizikai test is igényli magát a szexualitást. Ez teljesen természetes dolog. Legalábbis a jelenlegi felfogás szerint is annak kéne lennie és nem pedig valami üldözendő dologként kellene rá tekinteni. Ezért is károsak ilyen téren a Földi vallások. Sok (nemcsak) katolikus pap is, akik a cölibátust bevállalták azok azért lesznek pedofilok, mert valahogy le kell vezetniük a bennük felgyülemlő szexuális energiákat. Ezért is kell a vallásoknak átalakulnia vagy pedig megszűnniük. A szexualitás nem bűn, hanem az ember természetes létének kísérő jelensége. Ezt egy korábbi írásomban is említettem, hogy a vágy az csak az anyagi test igénye, amit ki kell elégíteni. Amint kielégülésre kerül azaz adott vágy azonnal csillapodik és mondjuk pár nap vagy hét múlva újra felbukkan. Ez persze mindenkinél érvényes. Férfiaknál a pedofília, addig a nőknél a leszbikussá válás fordulhat elő, ha nagyon sokáig egyszerűen a vágy nem kerül kielégülésre. Ezért is van a sok szexuálisan is beteg ember a világunkban valójában. A tudatos manipuláció által, ami sok milliárd Földön élő ember életét keseríti meg.

Ezeket csak is úgy lehet megszüntetni, ha az emberek maguktól elkezdik vizsgálni, hogy a szexuális életük miért olyan amilyen. Amint megvan az ok azzal együtt az okozat is a felszínre kerül és ez által megváltoztatható a dolog. Ezzel tudatosan és tudattalanul is spirituális útra lépsz. Ez pusztán csak a te döntésed. Ez maga a fejlődés. És itt most elérkeztünk egy olyan pontra, ahol az kerül most kifejtésre, mint amilyen a lány és fiú barátság is. Ilyen jelenség is van.

Az ilyen kapcsolatokban, mint milyen a fiú-lány barátságok közös megegyezés esetén. Vagyis a szabad akaratból jövő beleegyezés esetén létrejöhet az ilyen kapcsolatokban is a szexuális érintkezés, ami nem rossz dolog, mert ez csak azt jelenti, hogy a két fél úgy tiszteli egymást, akár csak egy személy saját magát. Az ilyen kapcsolatok az univerzumban gyakoriak még akkor is, ha valakinek éppen párja van. De ez természetesen csak, akkor jön létre, ha a két fél, akik a szerelmes párt alkotják megbeszélik egymással teljesen kulturáltan, hogy ők egymás mellett másokkal is folytathatnak e szexuális együttlétet. Ha a megbeszélés pozitív eredménnyel zárul, akkor minden rendben van. Ezzel lehet a féltékenység és a megcsalás kialakulását megelőzni. Természetesen vannak az űrben is személyek, akik nem monogámok és ragaszkodnak, hogy csakis az ikerlángjukkal akarnak szexuális életet élni. Ebben az esetben sincs semmi baj. Ezért is szoktak az ikerlángok teljesen olyanok lenni egymással, mint két ikertestvér. Csak az egyikőjük nő a másik férfi. 

 Nem csak a Földön, hanem az univerzumban is. Ezért ez egyáltalán nem idegen, hanem teljesen természetes jelenség. Ezt a galaktikus emberek úgy értették meg, hogy lehet ilyet is, hogy egyszerűen csak szeretik egymást és kész. Nem kerítenek nagy feneket semminek. Nincs abból egyáltalán félreértés, hogy most egy lány vagy egy fiú barátkozik csak úgy alapon a másik nem tagjaival. Ebből még nem biztos, hogy szerelem is lesz. Harmonikus szerelem csak is az ikerlángok között lehetséges. Addig meg a nem ikerláng kapcsolatok inkább barátságnak minősíthetők, mintsem szerelemnek. Ez persze a Földön fordul elő inkább sokkal nagyobb arányban, hogy nem ikerláng kerül kapcsolatba veled, hanem inkább olyan személy, akivel előző életedből karmikus feladataid voltak/vannak. Akivel dolgod volt/van azzal addig kerülsz kapcsolatba ameddig az adósság tart. Amint letetted az adósságod azonnal megváltozik a kapcsolat állapota. Ha érdekből van a kapcsolat, akkor keményen szétfog foszlani.

Ha viszont feltétel nélküli szeretetből, akkor csak megerősödik minden egyes alkalommal a kapcsolat. Ez egy törvényszerűség, amit a spirituális emberek csak úgy neveznek, hogy a polaritás(vonzás) törvénye. Ez a törvény csak annyit jelent, hogy az azonos az azonosat vonzza. Ezt most ne a mágnesesség elvén, hanem inkább az energetika elvén vizsgáljuk. Az egymással ellentétes polaritások taszítják egymást és folyamatos feszültséget generálnak, amik végül egy hatalmas robbanásban valósulnak meg. Valójában ezekből következik a sok veszekedés és konfliktus is. De ezek természetes velejárói szintén az életnek. Ezeket csak a tudatos emberek és entitások tudják elkerülni.

Csak hát ehhez is kapcsolódik a folyamatos tapasztalás az életben. Ezért is fontos emellett az ikerláng megtalálása, ami csak is a természetszerűség következtében fog eljönni és nem pedig a folyamatos sóvárgás és vágyakozás következtében. A szerencsésebbek az ikerlángjaikat a Földön megtalálják/megtalálták. Hát én pont azok közé tartózom, akiknek az ikerlángja nincs a Földön reinkarnálódva. De ezzel sincsen az égnek adta világon semmi baj. Hiszen ez ezt mutatja, hogy semmi sem lehetetlen. A szexualitást az ikerlángok, akik nincsenek a Földön leszületve azokkal a szexuális kapcsolat csak is a fizikai test hátrahagyásával lehetséges. Vagyis álom útján. Csak ennek az a hátránya, hogy a felébredést követően nem fogsz rá emlékezni és a fizikai test hiánya miatt ez az élmény csak részleges lesz. 

Ezért is marad, akkor az egyetlen lehetséges része a részleges kielégülésnek, ami nem más, mint maga a maszturbáció. A maszturbáció is teljesen természetes jelenség az életben. Amit nem kellene senkinek sem tiltani sem pedig túldramatizálni. A galaxisban és a Földön is egy teljesen természetes jellegű dolog. Nem pedig természetellenes. A maszturbáció azért részleges megélés csak, mert egyedül hajtod végre partner nélkül.

 És most hadd jöjjön a szexualitás és a spiritualitás azon része, ahol a nők és a férfiak is szokták mondani, hogy ott a gyönyör és maga az egyesülés pillanata igazán, akkor zajlik le tökéletes összhangban az alatta és utána jövő megéléssel együtt. Vagyis most beszéljünk magáról az orgazmusról. Az orgazmus más civilizációk esetében úgy járandó körbe, mint egyfajta csoda, egy rituálé vagy mint egy tánc csúcspontja.

Erről a Plejádiak rendelkeznek nagyon sok információval. Nagyon röviden felszeretném vázolni a Plejádiak elgondolását az orgazmust illetően. Az ő elgondolásuk az az orgazmusról, hogy ők konkrétan egy tökéletes egységet látnak a nőben és a férfiben, amikor szexuális együttlétre vagyis szeretkezésre kerül sor. Amikor a szeretkezés zajlik, akkor olyan erős energiák szabadulnak fel, amiket ők csak úgy neveznek, hogy szexuális energiák. Ezek az energiák Földi értelemben szerelmi energiáknak is nevezhetők.

Amint elérnek az orgazmus állapotába onnantól egy fajta transzállapot következik, ami addig tart, ameddig a két résztvevőnek csak jól esik. Persze nekik sem olyan egyszerű elsőre az orgazmus állapotát elérniük. Nagyon mély megismerés előzi meg ezt a csodálatos állapotot.

Erről persze nem csak a Plejádiak, de más galaktikus civilizációk is így gondolkodnak, akik spirituálisan élnek, hogy a szexualitás egy olyan tevékenység, ahol a két nem képviselői egymást teljes körű tisztelettel és alázattal kezelik. És természetesen mind a feltétel nélküli szeretet jegyében. Ezért is lesz sok nagyon fontos leckéje az emberiségnek, hogy felnőhessen ezek közé a civilizációk közé. Természetesen az ő közreműködésük is sokat fog nyomni a latba, ha elfogadjuk a segítségüket.

Köszönöm a figyelmed!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: