• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 26., vasárnap

  Sandalphon arkangyal üzenetei: Sikeres portálnyitás (2013.máj.26.)

  Drága testvéreim, fénytestvéreim!

  Örömmel tudathatom veletek, sikeres volt a tegnapi portálnyitás.  Megerősítette Gaia és a Teremtő is nekem, és kértek,hogy adjam át nektek ezt az üzenetet, mert tudják ők is,hogy mindenki türelmetlenül várja,hogy sikerült-e vagy sem.
  Ez az esemény hihetetlenül fontos volt mindenki számára. A sötétség erői 98%-ban el lettek a tegnapi este folyamán távolítva. És az összes ember körül az implantátumok helyeit már az Élet Virág tölti ki.
  Fontos volt,hogy végre megszabadultatok a Feledés Fátylától (implantátumok), ami ennyi ideig elnyomta a régi emlékeiteket, és  sokszor sok traumát okozott nektek, mivel ezekben az implantátumokban biztonságban érezték magukat a nem-fizikai negatív entitások.
  Viszont most fel kell készülnötök rá,hogy új képességeket kaphattok, betekintést kaphattok előző életeitek emlékeibe.
  A tiszta lelkűek készüljenek fel,hogy most a portálnyitást követően megjelenhetnek galaktikus testvéreitek, és belső földi testvéreitek egyaránt fizikai, vagy fél-fizikai formában /az angyalok fél-fizikailag csak, mivel nekik rengeteg energiájukba kerülne fizikailag is megjelenni nektek./. Szóval ne ijedjetek meg tőlük. Szeretettel fogadjátok őket. Fogadjátok be őket szívetekbe. Tanuljatok tőlük. 
  Mint írtam előzőleg, tegnap volt a 13.arkangyal Beavatása. A Teremtőnek az arkangyalok, és angyalok előtt tartott beszédéből szeretnék most idézni nektek: 
  "Nem csak a földi világ változik,hanem az angyali világ is."
  Szeretné,ha nem zárkóznátok el az új dolgok elől. Ha szeretettel fogadnátok azt is,akit (akiket) még nem ismertek égi világunkból.
  A Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!

  Fény és Szeretet :)
  Sandalphon arkangyal

  Kapcsolódó cikkek és üzenetek: 
  Sandalphon arkangyal üzenetei: Az új kor angyala (2013.máj.21.)
  Közvetítések: Üzenet a Teremtőtől - Marcus arkangyal (2013.máj.23.)
  Közvetítések: Marcus arkangyal - Értetek vagyok! (2013.máj.23.)
  Közvetítések: Raphael arkangyal -Már nem az vagyok, aki voltam (2013.máj.24.)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Sandalphon arkangyal üzenetei: Sikeres portálnyitás (2013.máj.26.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top