Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Örömmel tudathatom veletek, sikeres volt a tegnapi portálnyitás.  Megerősítette Gaia és a Teremtő is nekem, és kértek,hogy adjam át nektek ezt az üzenetet, mert tudják ők is,hogy mindenki türelmetlenül várja,hogy sikerült-e vagy sem.
Ez az esemény hihetetlenül fontos volt mindenki számára. A sötétség erői 98%-ban el lettek a tegnapi este folyamán távolítva. És az összes ember körül az implantátumok helyeit már az Élet Virág tölti ki.
Fontos volt,hogy végre megszabadultatok a Feledés Fátylától (implantátumok), ami ennyi ideig elnyomta a régi emlékeiteket, és  sokszor sok traumát okozott nektek, mivel ezekben az implantátumokban biztonságban érezték magukat a nem-fizikai negatív entitások.
Viszont most fel kell készülnötök rá,hogy új képességeket kaphattok, betekintést kaphattok előző életeitek emlékeibe.
A tiszta lelkűek készüljenek fel,hogy most a portálnyitást követően megjelenhetnek galaktikus testvéreitek, és belső földi testvéreitek egyaránt fizikai, vagy fél-fizikai formában /az angyalok fél-fizikailag csak, mivel nekik rengeteg energiájukba kerülne fizikailag is megjelenni nektek./. Szóval ne ijedjetek meg tőlük. Szeretettel fogadjátok őket. Fogadjátok be őket szívetekbe. Tanuljatok tőlük. 
Mint írtam előzőleg, tegnap volt a 13.arkangyal Beavatása. A Teremtőnek az arkangyalok, és angyalok előtt tartott beszédéből szeretnék most idézni nektek: 
"Nem csak a földi világ változik,hanem az angyali világ is."
Szeretné,ha nem zárkóznátok el az új dolgok elől. Ha szeretettel fogadnátok azt is,akit (akiket) még nem ismertek égi világunkból.
A Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!

Fény és Szeretet :)
Sandalphon arkangyal

Kapcsolódó cikkek és üzenetek: 
Sandalphon arkangyal üzenetei: Az új kor angyala (2013.máj.21.)
Közvetítések: Üzenet a Teremtőtől - Marcus arkangyal (2013.máj.23.)
Közvetítések: Marcus arkangyal - Értetek vagyok! (2013.máj.23.)
Közvetítések: Raphael arkangyal -Már nem az vagyok, aki voltam (2013.máj.24.)


Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: