• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 10., péntek

  Sandalphon arkangyal üzenetei: A sötétség meghátrálása (2013.máj.10.)

  Drága testvéreim, fénytestvéreim!

  Örömmel tölt el minket,hogy sikeres volt az éjszakai/hajnali meditáció, amit a földi Ellenállási Mozgalom szorgalmazott. A sötét örvény,amit kreáltak a nem fizikai archónok és a Cabal, erősen megsemmisült... Ezért sok Cabal tag belátta, és elkezdte végre felfogni, hogy a Fény erőivel nem vehetik fel a harcot. Sokan fognak  eltávozni közülük az elkövetkezendő időkben önszántukból... 
  Teremtő Atyátok nagyon szerette volna, ha többen csatlakoztok, de így is voltatok annyian, hogy a sötét erők meghátráljanak egy időre. Külön köszönet mindazoknak, akik hallgattak a belső hangjaikra, és tették a dolgukat, és a feladatukra koncentráltak. 
  Mindazonáltal sajnálatos volt látni, ahogy próbálták a sötét erők Gaia földanyánk erejét elszívni, így akadályozva, hogy megvédje az embereket a kialakult negatív helyzettől, ami Szíriában létrejött. 
  Az angyalok egyik ősi, és erős segítője, örök és jelenlegi párom KayaMiel) által viszont Gaia megmenekült a sötétektől, és támadói már nem tehetnek több kárt benne.
  Köszönet a Galaktikus Föderációnak is áldásos tevékenységükért. Több millió fényhajó tette a dolgát velünk együtt hajnalban. Áldásunk rájuk. 
  Ne feledjétek, összefogással minden elérhető. Sok tudat egy helyre, helyszínre összpontosulva hatalmas változásokat eredményez...
  Áldás mindenkire, aki tette a dolgát. És teszi a dolgát továbbra is. 
  Nagyon szeretünk benneteket egész lényünkkel. 
  A szeretet a kulcs mindenhez, ami az Univerzumban létezik. Használjátok és minden ajtó kinyílik számotokra.  A szeretet a legnagyobb erő és energia az Univerzumban.
  Fény és Szeretet nektek drága testvéreim!
  Sandalphon arkangyal
  "Közvetítette": Bárány Tünde
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Sandalphon arkangyal üzenetei: A sötétség meghátrálása (2013.máj.10.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top