• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 4., szombat

  David Icke: Ébred már az oroszlán (TELJES előadás)

  David Icke 4-részes előadása a Brixton akadémián (2010). Összesen 6 óra 45 percnyi előadás olyan témákról amikről hallgat a főáramú oktatás és média.
   – “Segít felnyitni szemünket a valóságra, ami körülvesz bennünket”. 
   –“A világ tele van problémákkal. Szerintem még azok, akik a fősodratú médiából tájékozódnak, azok is érzik. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezeket, ha felnyitjuk a szemeket….” 
   – “Az emberiség fel fog ébredni és emlékezni fog rá, hogy kicsoda,……felismeri az útelágazást, és nem hallgat többé a főáramú oktatásra és médiára…Felébredünk, hogy kik vagyunk valójában…, és hogyan teremtjük a valóságot”.
   – “Sok kiváló kutatást végzett. Lehet elhinni vagy nem hinni, de Ő nem fél megosztani velünk ezt és ezért nagyon hálásnak kellene lennünk neki.” Előadásaiban fényt vet a háttérben mindig is ott állt elit hatalmáról és befolyásáról, Rothschildokról, a rendszer felépítéséről, illuminátus családokról, a globális rendszerről és terveiről. Célja ezzel, hogy felébresszen az elnyomás és a manipuláció zavarodottsága alól. A lényeg, hogy nem kell mindent feltétlenül elfogadni amit mond, viszont egy dolgot nem lehet figyelmen kívül hagyni, a lényeget, hogy nyisd ki a szemed és ébredj rá magad a valóságra és az igazságra.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: David Icke: Ébred már az oroszlán (TELJES előadás) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top