• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 31., péntek

  Cobra: Beszámoló az Irvine/Laguna konferenciáról (2013.máj.30.)

  A konferencia egy nagy áttörés volt. A helyszín az örvény fő rögzítési pontja volt, mely aktiválta a Portált. Ez az egyik legfontosabb energia áttörés, mely az Esemény megtörténte előtt volt szükséges.


  A konferencia hangsúlya azon volt, hogy munkacsoportokat hozzunk létre, melyek segítik a felszíni népességet a néhány hetes átmeneti időszakban az Esemény körüli időben. Ezek a munkacsoportok praktikus eszközöket fognak kifejleszteni, melyeket az Esemény idején tud majd használni a felszíni lakosság, hogy megnyugtassák a tömegeket, és vezessék az emberiséget az átmenetben.

  Bár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja saját infrastruktúráját az Esemény idején, de nagyon fontos egy alulról szerveződő infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat és biztosítja, hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen.


  Hat munkacsoportot hoztunk létre: planetáris irányítási csoport, gyógyító csoport, médiacsoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport és pénzügyi csoport. Mindezen csoportok fogják kifejleszteni azokat a gyakorlati eszközöket, melyek megkönnyítik az átmenetet a sajátos területükön.


  Létrehoztunk egy külön honlapot, mely részletes útmutatókat fog tartalmazni a felszíni lakosság számára az Esemény idejére:  Minden munkacsoportunk fel fogja tölteni a specifikus útmutatóit a honlapra. Ez bővítve és fejlesztve lesz az elkövekező hetekben, és amikor viszonylag teljessé válik, akkor itt lesz az ideje, hogy elkezdjük terjeszteni a felszíni lakosság felébredt részén keresztül.


  A Fény győzelme közel van!

  Cobra


  Fordítás: ujvilagtudat
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Beszámoló az Irvine/Laguna konferenciáról (2013.máj.30.) Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top