728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 23., csütörtök

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Május 21./


  Dratzo! Több mondani valóval térünk vissza hozzátok! Világotok tovább inog a Nyugat azon kísérletei között, hogy olyan konfliktust gerjesszenek, mely képes leállítani azokat a globális változásokat, amik a sötét összeesküvés hatalmi bázisát fenyegetik, míg Oroszországnak szándékában áll rákényszeríteni a Nyugatra egy új valóságot. Ez a lendület folyt és hanyatlott az utolsó évtized folyamán. De amikor ez a furcsa játék egy olyan ponthoz közeledik, ami a I. világháború kezdetére emlékeztet, akkor mégis visszalépnek ettől a rettenetes eshetőségtől. Az Agarthaiak összekötő csapatai nagyon sikeresek a Közel Keleti helyzet hatástalanításában. Mindazonáltal, a katasztrófapolitika folyamatban lévő eljárása demonstrálja a fontosságát ezen illékony szituáció lezárásának. A Mennyország biztosít minket, hogy ez az állandó politikai civakodás egyszerűen egy olyan diplomácia végső agóniája, amit a nyugati államok régóta használnak, és nem fog konfliktus kerekedni belőle. Valójában a közelgő isteni beavatkozás át fogja alakítani ezt az egész rendetlenséget. Eközben több törvényi muníció gyűlik össze a világ Bíróságain, amit az összeesküvés ellen fognak felhasználni. A "felelősségre vonhatóság" pillanata napról napra közeledik, miközben a már letartóztatottak, és a letartóztatásra várók száma is egyaránt nő.

  A valóságotok haldoklik, ahogyan a gazdasági rendszer mókuskereke beragad. Egy hatalmas malomhoz hasonlít, ami egy olyan folyótól függ, mely gyorsan apad. A tulajdonosok, vagyis az összeesküvés érti, hogy mi történik, és szándékában áll az utolsó cseppet is kipréselni a gyengülő szerkezetből. Az összeesküvés kétségbeesetten kutat egy olyan megoldás után, ami helyreállítja a folyó szintjét, de legnagyobb erőfeszítései ellenére sem talál megoldást rá. Megszámlálhatatlan alkalommal tájékoztattuk az összeesküvést arról, hogy mit tehet dilemmája megoldása érdekében, de ők makacsul ragaszkodnak céljukhoz. Ezért léptünk elő azzal, amire a Mennyország utasított minket, hogy tegyük. Az összeesküvés teljesen tisztában van vele, hogy az ideje lejár, és mégis egyre eltökéltebben kutat valami semmiből előbukkanó csoda után. Figyelünk, és csodálkozunk az elkerülhetetlen legyőzésükre adott semmitmondó reakciójukon. Itt az idő ezen sötétség által irányított kormányok számára, hogy lelépjenek, és felfedjék az igazságot a leostromlott népük számára.

  Összekötő személyzetünk épp most fejez be egy sor információcserét számos nyugati kormánnyal, melyben egyértelműen megmutatjuk nekik, hogy a dilemmáik népbetegségek az egész globális gazdasági struktúrára nézve, mely most összeomlik körülöttük. A gyakorlati megoldás az, hogy lehetővé kell tenni az új kormányzásnak, hogy bevezesse új gazdasági és jóléti programok sorát, beleértve a mi létezésünk hivatalos felfedését is. Várjuk már az időpontot, amit a Mennyország választott ki a tettekre, és hogy felfedjük magunkat nektek. Ez lesz a pillanata az Agarthaiak és a Felemelkedett Mesterek általi bejelentéssorozatnak is, akik ki fogják szivárogtatni nektek azt amit meg kell tudnotok ahhoz, hogy ésszerűen felfogjátok valójában mi is történik a világotokban. Ezek az információk egy gyors változást fognak ösztönözni a tudatosságotokban, és új módszereket mutatnak be társadalmatok megváltoztatására, melyek lehetővé teszik a társadalmak számára, hogy kreatívan együttműködjenek egymással. Egyértelműen látjuk, hogy a jelenlegi kormányaitok labirintusszerű problémákat hoztak létre, és ezért lett egy teljesen új struktúra elfogadva, ami képes előléptetni új jóléteteket és új valóságaitokat.

  A nagy beavatkozás szélén állunk. Ez fogja megnyitni az ajtót az első kapcsolatfelvétel, és Agartha és ti közöttetek létrejövő új együttműködés számára. A közelgő technológiaátadás mértéke meg fog döbbenteni titeket! Világotok egy ugrást követel a képességek terén, ami jóval nagyobb horderejű a laptop számítógépek, a táblagépek, és okostelefonok eljövetelénél. Mellékesen, ezek egyébként elég komoly egészségügyi kockázatokkal járnak! Ezzel ellentétben, az új technológiák némelyike nem csak az általános egészségre és vitalitásra, hanem a tudatossági szintetekre is jótékony hatással van, miközben sokkal könnyebben és hatékonyabban léphettek kapcsolatba világotokkal. A technológiát általánosságban "tudatossági eszközökként" kezditek majd el tekinteni, és arra kezditek használni időtöket, hogy beépítsétek a tudást, meditáljatok, és a teljes tudatosság közelgő csodáin tűnődjetek. Mentoraitokként meg fogjuk mutatni nektek a bennetek nagyrészt szunnyadó képességek hatalmas jelentősségét, mivel ez központi szerepet játszik abban, hogy megértsétek az isteni sűrűségetekbe vezető utazásotok következő fázisát.

  Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezen a kedvező napon jövünk, hogy néhány fontos bejelentést tegyünk! Először is, áldjuk meg a mi űrbéli és Belső Földi családjainkat. Most állítják fel a következő lépéseket a teljes tudatosságba vezető utatokon. A Mennyország elrendeli, hogy mindegyikőtöknek most meg kell tudnia, hogy nem vagytok egyedül ebben a fenséges, hatalmas Univerzumban. Hamarosan néhány hatalmas flotta demonstrációt fog tartani az égboltotokon, melyeknek le kell szállniuk majd, amikor az Istenség kiadja a szent előre parancsot. Másodsorban, képesek leszünk megnyilvánítani magunkat közöttetek nagy számban, hogy elkezdjük oktatási menetrendünket. Ezek a tanítások meg fogják mutatni nektek, hogy miért és hogyan kuszálta össze szándékosan az Anunnaki azokat a bölcs tanításokat, amiket néhány nagytiszteletű mester adott számotokra. Ezek az üzenetek végül lehetővé fogják tenni az igazságok felfedezését eredetetekről és arról, hogy a Mennyország mit vár tőletek.

  Továbbá, meg fogjuk mondani a titkos szent társaságainknak, hogy bocsássák ki azokat a jólétalapokat, amiket St. Germain és Quan Yin oly kegyesen tett félre számotokra. Ez képezi az alapját az új pénzügyi rendszer megkezdésének, ami bevezeti az adósságérvénytelenítést, a világ pénzügyi struktúráit egyenesbe hozó eszközként. Újonnan alapított bankok fogják ideiglenesen szabályozni és kiosztani ezeket az alapokat. Amint a Föderációs flotta landol, ezek a bankok, a hozzájuk társított pénzügyi rendszer, és a "pénz" mint olyan látszólagos szükségessége, az új galaktikus társadalmatok egy elő-típusa alá lesz rendelve. A szándék az Drágáink, hogy a fizikai bőséget használjátok egy rövid ideig, hogy begyógyítsátok azokat a sötét manipulációkat, amik belesodortak benneteket abba, hogy a hiányban és a korlátozottságban higgyetek az isteni felelősségeitek megragadása helyett. Egyéni mentoraitok tömeges beáramlása az életeitekbe, mindent azonnal meg fog változtatni! Akkor megmutathatjuk nektek azokat a felelősségeket, amik a magasabb tudatossággal együtt jönnek, és segítünk nektek megérteni azok jelentőségét.

  Elsődleges felelősségetek az, hogy hatékony felvigyázóivá váljatok értékes világotoknak. A Földanya vidáman várja csodálatos szolgálataitokat. Új technológiák fogják meggyógyítani a felszíni világot, és előkészítik őt egy teljesen egyesített, teljes tudatosságú bolygóvá való nagy átalakulására. Jelentős szerepet fogtok játszani ezekben a kezdeti eljárásokban, miután Fénykamráitok használatán keresztül fajotok visszatér a teljes tudatosságra. Aztán, amint ismét akklimatizálódtok a teljes tudatosság öröméhez és hatalmához, készen álltok együtt dolgozni velünk. Örömmel várjuk ezt a felettébb különleges időt, mivel az a sorsunk, hogy egy felettéb mennyei csillag-nemzetet teremtsünk meg együtt. A Mennyország arról tájékoztat minket, hogy amit mondtunk, meg fog nyilvánulni, és hosszú tartózkodásunk ezen a bolygón egy új és kegyes útra tér át. Halleluja! Halleluja!

  Ma hoztunk nektek egy másik üzenetet a régi átalakulásáról, és az új behozataláról. Ez a varázslat ideje, amikor a sötétség elhagyja világotokat, és egy ragyogó, teljes tudatosságú világ kezd el megvalósulni. Ez az amikor a szabadság csodái és szenvedélye, és a jólét visszatérnek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  9 Batz, 19 Moan, 9 Eb  Forrás: foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Május 21./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top